Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 491 Besökare idag: 4 596
annons
Laddar...
 

Wood Job!

Originaltitel: Wood Job!
Regissör:Shinobu Yaguchi
Utgivningsår:2014
Längd: 116 min
Antal betyg:12 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Wood Job!:

Yuki kuggar provet till Universitetet och får vänta ett år tills nästa chans. Samtidigt blir han dumpad av sin flickvän och hans liv slängs upp och ner. Men han bestämmer sig att söka till en skogsutbildning och jobbet visar sig vara svårare än vad han någonsin kunnat föreställa sig. Det finns dock ett ljus i tunneln för Yuki och det är tjejen som pryder broschyren till utbildningen ...

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Shota Sometani, Masami Nagasawa, Naomi Nishida, Yoshimasa Kondo, Ken Mitsuishi, Akira Emoto, Yuki Furukawa, Hideaki Itō

Manus:

Shiwon Miura, Shinobu Yaguchi

Genre:

Komedi

Produktionsland:

Japan
Filmnummer: 115396
Diskussioner om Wood Job!  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Wood Job! (2 st)
HerrNenne (Anmäl)   08:29 20/2
Grym film med otroligt vacker japansk nivå, ganska lågmäld humor, inga irriterande jobbiga problem bara för sakens skull och en fin historia i värdet av naturen och hårt arbete. Uppskattar också filmer som tassar förbi gränsen för det realistiska utan att göra en stor grej av det. Själva klimazen och sluten är okej men inte mer, men det gör inget när resten funkat så bra. Hade hört bra saker om denna, och alla dom infriades.
Sawatdeedrama (Anmäl)   22/9 2015
Vilken underbar och charmig feel good film! I början var jag lite skeptisk då vissa scener kändes lite väl överdrivna och stereotypiska, men ganska snart var jag helt uppslukad av filmen och dess karaktärer.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor