Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 601 Besökare idag: 4 328
annons
annons
Humor? - Allmänt
Du kan alltid läsa vad som står på våra forum, men om du vill skriva måste du logga in eller bli medlem.
Humor?
unseen  14/5 2018 | Stäng |
Letade lite efter knasigheter olika sverigedemokrater kläckt ur sig. Hittade bland mycket dynga Stellan Bojerud. En äldre herre, gammal överstelöjtnant och militärhistoriker. Samt riksdagsledamot för sd de sista åren av sitt liv. Kanske lite dålig hörsel och minne? Här är en telefonintervju han gjorde med Aftonbladet efter en uppenbart sarkastisk twitterkommentar om en nazidemonstration (lyssna på klippet/filmen):

https://www.aftonbladet.se/nyheter/article17474299.ab

Kan man skratta åt sånt här? Det är ju fantastiskt! Många sverigedemokrater har ju uppenbarligen en lite unken människosyn osv, men iaf här är ju AB så heta på gröten efter ett snaskigt soundbite att de blir helt förblindade... (precis som alla andra medier när man googlar efter det här)

Här är en annan telefonare om att han (återigen sarkastiskt) skrivit "jag är rasist" samt vid ett annat tillfälle uttryckt sin beundran för några tyska officerares insatser i strid under andra världskriget (komplett med reservation samt beskrivning om hur de skickade sina utmärkelser i en pisspotta till Berlin). Igen: lyssna på klippet:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/article18013583.ab

Haha. Gubben är ju (omedvetet?) ett komiskt geni... Eller? Kan man skratta åt sånt här?
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor