Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 623 Besökare idag: 4 219
annons
annons
Vad heter filmen? - Filmsnack
Du kan alltid läsa vad som står på våra forum, men om du vill skriva måste du logga in eller bli medlem.
Veckla ihop
Vad heter filmen?
Sir Duke  20/6 2018 | Stäng | Nästa nya
Såg en film på tv för kanske 5 år sedan. Skulle vilja se om den men minns inte vad den heter.

Filmen är amerikansk och utspelar sig också i USA. Det är en dramafilm och kontexten är politik. Huvudpersonen är en ung manlig assistent långt ner i hierarkin, minns inte om det är hos Demokraterna eller Republikanerna. Hur som helst så lyckas han genom manipulation och bedrägeri ta sig in i motståndarpartiets organisation och klättra ordentligt i hierarkin. Han går bakom ryggen på alla som hjälpt honom för att gynna sig själv.

En tidig scen i filmen är när han punkterar däcken på en senators/kongressledamots bil bara för att kunna låna ut sin egen bil som en personlig tjänst, vilket han senare får stor nytta av.

Nån som känner igen detta?? Vad heter filmen? Tack på förhand! :)

Jaganatha  21/6 2018 | Stäng |
Maktens män (The Ides of March) från 2011, en film av och med George Clooney, eller är den för ny? Ryan Gosling skulle då vara den unge manlige assistenten. Fast jag känner inte igen det där om att punktera däck, så det är nog inte den.
Inlägget är ändrat 22/6 2018.
Historik
Göm historik
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor