Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 868 Besökare idag: 4 518
annons
annons
Laddar...
 
 haajen  
Bland det sämsta jag sett på länge, börjar ok men blir bara sämre och sämre. Regin är bedrövlig (varför all denna slow motion?) och det hela är bara som en B-film film från -80-talet minus det oavsiktliga underhållningsvärdet. Wilson och Bell förtjänar bättre.
 amam  
Väldigt svag trea. Jag var underhållen trots filmens många, många brister. Varför så mycket slow motion under första akten?
 ryderup  
90-tals action.
 Greggor  
Lagom underhållande om man gillar Owen. Blir dock lite utdraget efter en timme med mer ologiska vändningar. Även en del shakycam här och där som inte gjorde saken bättre.
 Djason  
Man kan nästan tro att Michael Bay har gjort denna då han är vansinnigt upphetsad av slowmotionscener. Hur som helst är denna film underhållande där Owen Wilson är bra i en roll som man sällan ser han i. Trodde filmen skulle vara galet patriotisk men det klarar man sig ifrån som tur är.
 Rundeep  
Högaktuell film i dagens värld. Filmen är nog främst menad att ge en inblick i hur verkligheten kan vändas upp och ner, vilket också är anledningen till att actionsekvenserna inte är våldsbonanza som många verkar förvänta sig utan lite mer realistiska. Det enda man kan önska är att Pierce Brosnan fick lite mer utrymme i filmen.
 chris_lambert_  
Väldigt bra. Höstens överraskning.
 Tuuna  
Gillade den, men är väldigt svag för disastermovies :) tyckte dock castingen kändes lite fel, Wilson passade inte kände jag.
 foppa99  
för mig kändes den irriterande o B
 chaosphere  
Åt inte bara upp naglarna utan alla fingertopparna också. Minst sagt spännande och högt tempo.
 Paramis  
Första delen rent klocken ! Brosnan i högform. Sen blir det för mycket jagande för min smak.
 PeterTheW  
Vet ni vad? Jag är positivt överraskad. Brorsorna Dowdle har inte direkt gjort mer än skit hittills, men här skiner det till lite. Okej. Amerikaner fast i tredje (eller fjärde, som de säger) världen och måste överleva när 99% av landets invånare vill ha ihjäl dem. Det är klyschor, det ställer vissa asiatiska länder i dålig dager, men kastar vi undan allt sådant samt stora delar logik och tar det för vad det är så gillar jag det skarpt. Snyggt gjort, obehagligt, spännande som fuck you. Riktigt nervigt om än intet nytt.
 ThePatient  
Alltså, den känns lökig och klyschig på flera ställen, och det är ju inte så lyckosamt, särskilt iom. att det är en så brutal och hemsk berättelse som man vill kunna ta på stort allvar, men allt som allt är det ändå en överlevarberättelse som håller i fogarna och levererar bra spänning. Den stora behållningen är att lära känna Pierce Brosnans karaktär!
 Borrman  
Stressande. Sen blir man sur på att dom är så usla. Det blir lite tjatigt efter ett tag.
 Dutch  
Brosnan är bra och det regnar, godkänt.
 kervisch  
3 av 5. Godkänd
 Hanness  
Hyffsad underhållning. Bättre än vad jag förväntat mig.
 Thinduke  
Bra tempo.
 Valarn  
Lite spännande på hotellet innan de kommer till taket. Annars rutten. Komiska slow motion-scener. Känns som en klippt, humoristisk version av något litet mer seriöst.
 Engravadlax  
Owen Wilson var inte alls så hopplös i en actionthriller som jag trodde, men det känns som att man hade fått betydligt bättre resultat med en mer kompetent regissör. Jävligt trist kameraföring. Hade dessutom valt bort en del av familjedialogerna, t.ex. hälften av flickornas och en del av Lake Bells repliker. Kanske också gjort Brosnans karaktär mindre hurtig. Annars rätt så spännande från början till slut, en thriller med nerv.
 Björkman  
Bitvis riktigt spännande och känns realistisk. Tempot är bra, få tillfällen att hämta andan på, och Owen Wilson samt birollsinnehavare sköter sig alla godkänt. Stark trea.
 TheHorrorfan  
Började ganska skapligt, men sen när de kommer ifrån hotellet så blir det ganska mycket sämre tyvärr.
 Zebulonm  
Helt okej film. Rätt spännande o de händer en hel del...
 the Feber  
Filmen bygger i stort sett endast på intensiva scener som radas upp efter varandra. Vissa funkar jättebra och är jättespännande. Men det blir för mycket, för enformigt och slutligen rätt trist. Storyn är papperstunn och man gör det väldigt lätt för sig att göra dessa "asiater" till onda galningar aka orcher. I början av filmen tror jag på den, men ju mer tiden går, desto mer osannolik och ointressant blir den. När dessutom James Bond dyker upp så kommer skämskudden fram.
 Sovande_mannen  
Fanns ingen handling någon stans. Den va riktigt dålig. Hade fattat om den va verklighets baserad men nej. Fattar ingenting.
 GrandMaster_E  
Börjar rätt seriöst och jävligt otäckt men blir mer och mer kalkon. Lite som Delta Force med Chuck Norris innan Chuck Norris dyker upp. Här dyker Pierce Brosnan upp istället...hans medverkan är underhållande men tillhör fel film.
 Spider  
Svag fyra, jag kan ångra mig. Den känns väldigt aktuell och realistisk på många sätt. Tyvärr drar vissa bitar ner den!
 Sir_Lord  
Högt tempo filmen igenom och många scener där det är rätt så spännande. Men lite för repetitivt och där ungarna som vanligt gör sitt bästa för att förstöra. Sen kommer Pierce Brosnan in som nån udda kuf och visar upp sina JamesBond moves vilket drar ner den litegrann.
 Harford  
Dåligt skådespeleri, dålig regi och dåligt manus. Tåkigt att inte filmen blev bättre för den har potential. Filmen verkar vara gjord för den sydost-asiatiska marknaden där den förmodligen anses som bra. Några spännande scener, bra action bitvis men en stor besvikelse i sin helhet.
 S_Griffon  
Hände någonting hela tiden.
 Bumbi78  
Småspännande hela vägen och Wilson har inga problem att ge sig på en seriös roll igen. Scenariot känns hyfsat realistiskt med undantag för några saker, men det behövdes kanske piffas upp med några actionscener.
 Barneyk  
Bitvis är den riktigt obehagligt spänd och det är dom vilsna, mänskliga ögonblicken som känns allra bäst. Ibland blir det lite för mycket amerikanskt, krystat snutte-gull som helt förstör realismen och ibland blir det lite väl mycket actionhjälte stuk som gör det samma. Hade den hållt sig ifrån det och med lite tightare regi och subtilare men mer välutvecklade politiska poänger hade det kunnat bli en stark fyra. Blir ändå en stark trea, känns ganska unik och jag kan ursäkta dom dåliga delarna med att det tyvärr är sånt som hollywood kräver. Skurkarna framställs lite för omänskligt onda på sina ställen också, hade velat ha ett lite annat övergripande perspektiv. Men mycket bra ändå faktiskt.
 Andreas_  
Helt okej spänningsaction som för tankarna lite tillbaka till det goda 80-90 talets spännande filmer. Tyvärr är det många logiska luckor i filmen som gör att man inte riktigt kan höja filmen till skyarna för det är så fåniga uppenbara saker som skulle ha tillfört mycket till realismen om dessa luckor hade täppts till. Skådespelandet är okej, Pierce Brosnan är den stora behållningen även om hans roll är väldigt liten. Owen WIlson är dock inte bra i en seriös film, han klarar verkligen inte av att spela en seriös roll, det ser ungefär ut som han ska börja skratta hela tiden, filmen igenom och han övertygar inte här och det har han aldrig gjort i dom få seriösa filmer han spelat i..han bör hålla sig till komedier som han kan. Hans fru spelad av Lake Bell är okej däremot, men hade man haft med någon bättre skådis än Owen Wilson i huvudrollen så hade filmen garanterat bara där höjts ett snäpp, men trots dessa brister så är filmen helt okej faktiskt och har en del riktigt spännande scener men även en hel del fåniga, lite 50/50 där och betyget blir en väldigt svag 3:a
 Christofer  
Har inte suttit på helspänn såhär sedan The Impossible. Inte ett dött ögonblick. Möjligtvis saknar den här något av samma känsla av autenticitet, men det är inte långt ifrån. En klar fyra!
 Zok  
Tycker tyvärr inte detta var särskilt spännande, det gick och lista ut allt i förväg. Vilket jag inte brukar ha något i emot i vissa typer av filmer, men i denna typ av film så måste spänningen och överraskningarna vara drivande, vilket de inte var här.
 kryttan  
Otroligt spännande! En riktig nagelbitare! Välgjort och välspelat.
 Cisco  
Rätt spännande och obehaglig. Fick tankarna tillbaka till the impossible.
 setterwall  
Tät spänning genom hela filmen. Bra gjort av alla inblandade. En pärla!
 Bomkia  
Förvånansvärt brutal och höll uppe stämningen filmen rakt igenom. 3+
 Bengt_a  
Synd att Brosnan skulle dyka upp och tönta sig. Annars hade det varit en bra film.
 Hakvin  
Osmaklig och oövertygande film med genomsnittliga hollywoodaction-skadade amerikaner bakom rattarna som tar sig an ett koncept de tyvärr inte grejar.
 Gordyal  
Rejält svettigt när det brakar loss, men efter en stund blir det mest tjatigt. Positivt att barnen förstörde filmen förhållandevis lite. (7-/15)
 Murvel48  
Lite väl klyschig och förutsägbar men klart godkänd i alla fall.
 Rele  
En spännande film med några duktiga skådespelare. Jag ger en trea.
Senaste kommentarer
Sabotör (info) 01:54 23/10 (71) 
Mission: Impossible - Fallout (info) 00:38 23/10 (28) 
Life of Crime (info) 00:27 23/10 (9) 
Robin Hood (info) 23:53 22/10 (54) 
Welcome to Dongmakgol (info) 23:24 22/10 (25) 
The Humanity Bureau (info) 23:05 22/10 (3) 
Ben (info) 23:01 22/10 (4) 
Night of the Bloody Apes (info) 22:58 22/10 (7) 
Before We Vanish (info) 22:53 22/10 (1) 
Summer of '84 (info) 22:50 22/10 (5) 
The Dawn Wall (info) 22:48 22/10 (1) 
Cocktail (info) 22:44 22/10 (234) 
Unfriended: Dark Web (info) 22:41 22/10 (2) 
Passengers (info) 22:08 22/10 (94) 
Aliens – Återkomsten (info) 22:06 22/10 (698) 
Venom (info) 21:27 22/10 (12) 
Lyubov - kärlek på ryska (info) 21:24 22/10 (2) 
Inside Man (info) 21:07 22/10 (585) 
Alucarda, la hija de las tinieblas (info) 20:55 22/10 (16) 
Baywatch (info) 20:24 22/10 (32) 
The Maiden Heist (info) 19:42 22/10 (37) 
C’est la vie! (info) 19:29 22/10 (6) 
Cinema Paradiso (info) 19:27 22/10 (253) 
Call Me by Your Name (info) 19:24 22/10 (58) 
First Reformed (info) 18:39 22/10 (5) 
Chans (info) 18:04 22/10 (11) 
Thunder Road (info) 17:15 22/10 (1) 
Plutonen (info) 16:55 22/10 (654) 
Den store Gatsby (info) 16:08 22/10 (265) 
The Legend of Sarila (info) 14:23 22/10 (2) 
Ensam hemma (info) 14:09 22/10 (560) 
De 12 apornas armé (info) 14:09 22/10 (631) 
Billy Madison (info) 13:57 22/10 (232) 
Halloween (info) 08:48 22/10 (8) 
Apostle (info) 08:45 22/10 (12) 
Felidae (info) 07:59 22/10 (11) 
Sanningen om Rödluvan (info) 07:57 22/10 (296) 
As the Gods Will (info) 03:46 22/10 (7) 
Blue Caprice (info) 02:50 22/10 (16) 
Douce (info) 02:17 22/10 (1) 
The Spectacular Now (info) 01:39 22/10 (63) 
Winchester - House of Ghosts (info) 01:30 22/10 (13) 
My Dinner with Hervé (info) 01:10 22/10 (2) 
Coco (info) 00:50 22/10 (32) 
Love, Simon (info) 00:45 22/10 (18) 
Wallander - Prästen (info) 00:13 22/10 (47) 
Tank 432 (info) 23:20 21/10 (3) 
The Lazarus Effect (info) 23:12 21/10 (24) 
Miss You Already (info) 23:05 21/10 (5) 
P.S. I Love You (info) 23:00 21/10 (362) 
 
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor