Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 632 Besökare idag: 4 581
annons
annons
Laddar...
 
 Barneyk  
Full fart som dock mest går på ångorna. Det är även synd att allting ska gå så jävla fort hela tiden i alla actionsekvenser, man har inte tid att uppskatta och njuta av dom makalösa effekterna och det känns nästan bortkastat. Jag gillar verkligen MCU men oj vad dom hade kunnat göra det bättre med lite lugnare actionsekvenser ibland och lite bättre slagsmåls koreografi. Eftersom allting går på turbo så finns det inte utrymme till mer än styltig karaktärsutveckling och det är synd. Ändå en ganska stark trea. Ser verkligen fram emot fortsättningen i Thor.
 #54  
Emellanåt visuellt imponerande.
 kervisch  
Godkänd
 erik.p  
Majo, svag trea. Det var ju snyggt ptminston. Kul att Sherlock kunde trolla med!
 Bomkia  
Marvel-film som är ungefär vad man förväntar sig. Tror nog capen var min favoriskådis. 3+
 ACmeC  
eeeehm... kanske funkar om man är 11år gammal?
 atroxa  
Helt ok, men känns överskattad.
 Nintendo 64  
Habil underhållning för stunden, kändes lite ofokuserad.
 2004Orre  
Jag måste säga den är snyggt gjord och bra, alla specialeffekter gör denna film till ett mästerverk.
 Johjt  
Full pott Här Marvel!
 Acquire  
Två timmar om en doktors karriärsbyte... Inte mycket till handling, men snygga effekter.
 foppa99  
Schysst story osv.. Men på tok för mycket effekter
 gustaw  
Ganska ok film!
 Pillynilly  
Bättre än de senaste superhjältefilmerna, men tycker det börjar bli för rörigt. Har ingen lust att se massor av tv-serier bara för att helt hänga med i hela storyn. Samt att de avviker från andra saker i storyn. Aja, Benedict for the win, snart får vi en film med BÅDE Hiddleston och Cumberbatch!
 abnormal  
Skönt att "the master" inte är så himla svår, utan mer mänsklig. Småkul och sevärd, men inget speciellt.
 Thavox  
Ok film men saknar djup. För mycket tid läggs på visuella effekter och storyn blir sekundär.
 Sir_Lord  
Häftiga effekter i ren inception-anda. Men det blir lätt för mycket och svårt att hänga med. I övrigt helt okej Marvelfilm där man tydligt ser när de trycker in scenerna där publiken ska skratta. Men även som i alla marvelfilmer är skurken inte speciellt övertygande heller
 ekneB  
klart över förväntan, den manipulerar 3an snyggt till en 4a! En svag en, men fortfarande en 4a!
 Sture Stenhög  
En av de bättre filmerna i Marvel-universumet får jag nog ändå säga, och det beror främst på att Doctor Strange verkar vara en bra karaktär, och framför allt på att Benedict Cumberbatch gör en väldigt sevärd rolltolkning. I övrigt fann jag inte mytologin överdrivet intressant, och jag vet inte om jag fullt ut förstod mig på den, men storyn går bra att följa ändå. Den är inget speciellt, men fungerar för vad den är. Även birollskådisarna sköter sig bra. Det räcker för en svag trea
 Robkiller  
Kan väl sammanfattas med ett ord. Konstig... men underhållande och hyfsat snyggt gjord. Fungerar som introduktionsfilm, men saknar nåt för att bli riktigt bra.
 the Feber  
Halvsvajande. Stundtals på gränsen till riktigt löjlig. Storyn papperstunn och antagonisten smärtsamt underutvecklad. På plussidan finner vi en brilljerande Cumberbatch, fantasifullt snyggt foto och skön mytologi. Skiljer sig lite i utförande från övriga Marvel, men bakom fasaden är innehållet likvärdigt. Underhållande och hyfsat sevärd.
 kryttan  
Riktigt underhållande, men framförallt annorlunda Marvel-film. svag 4:a
 kboman  
Åh så bra Tilda Swinton är. Herregud. Scenen med åskvädret... Annars en helt ok Marvel-film, lite överförenklad i handlingen och onödigt mycket action - det fanns bra grund för en annan typ av film här. Klart underhållande och sevärd men tänk så bra det hade kunnat vara!
 BlueViper  
Verkligen bra, särskilt för att vara en Marvel-film från senare tid. Kanske är en svag fyra egentligen, men känns som den hade kunnat vara några snäpp bättre bara och det är lite synd. Synd egentligen att det ska vara i marvel-universet, känns helt onödigt.
 missbaath  
Gillar denna skarpt! Skiljer sig från de övriga Marvel filmerna. Stort fan av Marvel överlag, men denna var lite utöver de andra. Bra story, sköna effekter och bra skådespeleri. Svag 4a
 Gordyal  
En total orgie i svulstiga CGI-effekter, men inte så mycket mer. (8+/15)
 jingoo  
Typisk Marvel-film, dvs helt ok popcorn-film men inte så mycket mer. Lider av en hel del "orientalism-mumbo-jumbo" som man förr i tiden tyckte var så jämrans spännande och exotiskt, men världen är större nu. CGI-effekterna var imponerande men ofta också tröttsamt överdådiga.
 miss_spears  
Har inga ord för hur dålig den här filmen var.
 Björkman  
Hade inga direkta förväntningar, men blev positivt överraskad. Riktigt snygga effekter, skön humor i tiden (det vill säga att karaktärerna säger saker som man själv hade sagt dem) och en story som håller hela vägen. Riktigt bra inledningsfilm för en karaktär som man förstår av eftertexterna ska återkomma i andra, mer etablerade produktioner (Avengers såväl som Thor). Cumberbatch passar perfekt i rollen som mix mellan arrogant och någon som är lätt att tycka om. Med alla ingredienser inräknade klättrar filmen precis upp till en fyra.
 wasteoftime  
Ojojoj... Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det här var... Ja, underligt. Av flera anledningar. Jag är nog inte så förtjust i tanken på att ha "Dr. Strange" där ute i MCU:t, han känns liksom lite för stark, egentligen. Och lite för tråkig. Och jag börjar tröttna på Cumberbatch. Överexponering, liksom. Även om jag nog har märkt en viss avtrappning mot hur det var för några år sedan, då det kändes som att han var med i bokstavligt talat, allt. Det är väl liksom inte dåligt, men ja, det är rätt trist, det landar väl på 0,2 på SH-skalan eller så.
 Strongbow  
Den numera patenterade "marvelhumorn" börjar minst sagt bli lite ansträngande. Spegelvärlden kändes väldigt mycket Inception och Mads Mikkelsen var en tråkig skurk. Men helt ok underhållning ändå. Svag trea.
 Phoenix Rising  
Swinton är som alltid sevärd, men som tidigare kommentarer redan nämnt har vi sett mycket av effekterna förut (Inception). Finns klart bättre Marvel-rullar att se om man är sugen på en sådan.
 Zok  
Bland de bättre av Marvels filmer. Felfri, nej absolut inte. Men den slår Ironman och Thor filmerna med hästlängder, filmer som jag inte alls tycker håller. Klart en underhållande film.
 hadiraja  
Inception gånger 12
 arruba  
Oerhört snygg och lyckas till en början fånga mitt intresse, men de svalnar sakta men säkert mer och mer ju längre filmen går, tillslut är de så svalt att de känns som jag sitter i enorm frys och kollar.
 Dutch  
Klart sämsta filmen i marvelvärlden, funkar men knappt.
 Solidus  
Film nummer 14 i serien och nu är det svårt att lyckas utmärka sig, men regissören Scott Derrickson lyckas att skapa en film som sticker ut från serien. Det är lite annorlunda och en svag frisk fläkt i superhjälte-genren. Det största problemet med "Doctor Strange" är humorn som inte är rolig. Komiken känns mer av ett tvång från Disneys sida, än att man faktiskt vill skämta med publiken. Filmens antagonist får lite nyans över sig, vilket uppskattas, men det är tyvärr inte en någon minnesvärd figur. En helt ok produktion. Det är inte det starkaste installationen från Marvel, men inte heller den sämsta. Filmen placerar sig någonstans i mitten.
 widez  
Riktigt snygga scener i denna! Helt ok Marvel-film.
 Filmfantast86  
Intressant koncept men man öser på med för mycket specialeffekter
 Hengman  
Oerhört trist och fånig. Löjligt mycket specialeffekter och den tar aldrig slut.
 dafreakish  
Många och imponerande effekter i doktorns entré i Marvels filmuniversum. Cumberbatch är som vanligt strålande men filmen i sig är en klassisk originstory där inte så mycket egentligen händer bortom galna effekter och läckra idéer. Ska bli kul att se mer av honom ju fler filmer han dyker upp i.
 Krille80  
Jag är imponerad över hur smidigt och lyckat man här presenterar och införlivar karaktären Doctor Strange, med sina magiska förmågor, in i Marvels filmuniversum. Benedict Cumberbatch i rollen som Strange är väldigt lyckad då Cumberbatch levererar både i de humoristiska och de mer allvarliga dramadelarna. Filmen stora hjälte och vinnare är dock de unika och uppfinningsrika specialeffekter. En fascinerande, underhållande och riktigt sevärd film för alla men särskilt för oss som älskar Marvel.
 Bumbi78  
Jag gillar Cumberbatch och storyn kring Strange är av numera klassiskt marvel-snitt. Men det konstanta ösandet av specialeffekter gjorde att det snarare kändes som att man åkte i en karusell - hur välgjorda de än må varit.
 Mikael602  
Helt fantastiskt visuellt presenterat med en bra handling och bra story. En av de Marvel berättelser som imponerar
 asasae  
Not my cup of tea!
 vonadel  
Är det bara jag som tycker det börjar bli nästan för mycket MCU nu? Och då är jag ändå ett relativt stort fan av "superhero-movies". Men, det börjar bli lite för repetitivt. Samma upplägg, bara karaktärerna som skiljer sig åt. Det som sticker ut lite med denna är CGI-effekterna som är det bästa på länge. Fast, den är ju inte dålig. Helt ok. Men, känner tyvärr inte samma sug längre på dessa filmer som förr. 6/10
 bnw  
Såg den samma dag som jag såg Fantastic Beasts. Intressant att de slutar precis likadant.
 Litsne  
Berättelsen har gjorts många gånger förut, men den är underhållande ändå :)
 Qhorinhalfhand  
Det enda filmen tappar på är att den är lite för kort, skulle behövt minst 30m till för att trycka ned all content enligt mig. Dessutom är avsaknaden av asiatiska skådespelare en mindre skandal då stor del av filmen äger rum där. Cumberbatch är som vanligt amazing och specialeffekterna med.
 hakuna  
Bättre än många andra marvelfilmer
« Föregående   |   1 2
Senaste kommentarer
Cronicas (info) 23:23 23/4 (15) 
Hunt for the Wilderpeople (info) 23:19 23/4 (26) 
Avicii: True Stories (info) 23:10 23/4 (8) 
Wonder Woman (info) 23:09 23/4 (97) 
Winchester - House of Ghosts (info) 23:03 23/4 (4) 
Bakom masken (info) 23:02 23/4 (1) 
Tarzan i den hemliga grottan (info) 22:43 23/4 (4) 
Thor: Ragnarök (info) 22:37 23/4 (78) 
Braven (info) 22:35 23/4 (4) 
Den of Thieves (info) 22:24 23/4 (16) 
Mindhorn (info) 22:17 23/4 (10) 
The Last Stand (info) 21:56 23/4 (153) 
Life (info) 21:46 23/4 (132) 
Jag är nyfiken - blå (info) 21:28 23/4 (24) 
Jag är nyfiken - gul (info) 21:26 23/4 (113) 
Lyckliga skitar (info) 21:26 23/4 (13) 
Mördande legender (info) 21:23 23/4 (174) 
Final Call (info) 21:11 23/4 (284) 
Annihilation (info) 19:07 23/4 (65) 
Solsidan (info) 19:00 23/4 (30) 
The Railway Man (info) 18:59 23/4 (30) 
Okänd soldat (info) 18:02 23/4 (11) 
Kill Bill - Vol. 2 (info) 17:15 23/4 (1303) 
Den siste mannen (info) 16:31 23/4 (100) 
Get Rich or Die Tryin' (info) 16:18 23/4 (153) 
Gudfadern (info) 16:17 23/4 (1419) 
Blue Movie (info) 16:15 23/4 (1) 
Headshot (info) 16:01 23/4 (7) 
En djävul till granne (info) 13:39 23/4 (118) 
The Amazing Spider-Man 2 (info) 13:00 23/4 (153) 
Gökboet (info) 12:55 23/4 (850) 
A Cure for Wellness (info) 12:14 23/4 (46) 
Mästerdetektiven Sherlock Gnomes (info) 12:11 23/4 (1) 
Being 17 (info) 12:11 23/4 (4) 
En tiger i tankarna (info) 11:21 23/4 (1) 
Från vinterviste till sommarfjäll (info) 11:13 23/4 (8) 
Kvinnorna kring Larsson (info) 10:41 23/4 (3) 
Landet för längesedan (info) 10:05 23/4 (335) 
Mudbound (info) 09:57 23/4 (13) 
Advance & Retreat (info) 09:25 23/4 (1) 
Mannen som kom från floden (info) 08:44 23/4 (40) 
Ett litet mord om dan (info) 08:14 23/4 (2) 
Jeremiah Johnson - indiandödaren (info) 08:13 23/4 (34) 
Merchant of Death (info) 01:53 23/4 (5) 
Dödens bana (info) 01:11 23/4 (12) 
Sherlock - The Reichenbach Fall (info) 00:55 23/4 (79) 
No Escape (info) 00:07 23/4 (44) 
Red Sparrow (info) 23:52 22/4 (6) 
Den ryska arken (info) 23:34 22/4 (126) 
Vad döljer du för mig? (info) 23:25 22/4 (11) 
 
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor