Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 484 Besökare idag: 4 559
annons
Laddar...
 
 amam  
Jaha, det här förklarar ju iallafall det konstiga logiska hoppet från Cloverfield tilll 10 Cloverfield Lane. Annars är det en ganska okej scifi-thriller även om den inte är helt ihopsydd. Kopplingen till Cloverfield är nog ändå ganska onödig.
 DrNoz  
Helt ok, men som vanligt med Cloverfield-filmerna så är marknadsföringen mer intressant än filmen i sig.
 Len Widleheyt  
Gillar verkligen Cloverfield-sagan hittills, och dess grepp att berätta helt skilda historier kring samma händelse. Den här tar ut svängarna mycket mer än de tidigare två, och det krävs mycket god vilja för att köpa den galna premissen och alla hål i storyn. Men gör en det så finns det massor här att gilla. :)
 PeterTheW  
Helt okej. Älskar ju den här typen av film men väntade mig lite mer.
 Engravadlax  
Kändes tveksamt från första början, men när Mark Stambler i nyhetsinslaget framförde sina på tok för specifika spekulationer om "havsodjur" så visste jag att manusförfattaren är helt dum i huvudet. I övrigt nonsensartad handling som läcker som ett såll och medelmåttiga skådespelarprestationer.
 AngelsDiary  
Den nådde inte riktigt fram hela vägen. Vissa saker kunde skötts bättre, men blir ingen omtitt.
 Murvel48  
Det kunde gjorts något storslaget av grundidén men nu blir det mest en radda av enskilda actionproblem med sekundstrider och slagsmål. Sen känns ju slutscenen lite krampaktig också - men det förklarar i alla fall filmens namn... Jag sätter trots allt en trea.
 Makta  
Började bra men sista halvan? Meh.
 Jamesa  
Nja, tanken var god men här nådde det inte fram till mig. Och åtgärder man skulle göra var väldigt tunna och otydliga i hela filmen.
 Afflicter  
Ja, Engravadlax säger det så bra så jag tror inte jag behöver tillägga så mycket. Allt känns lika påklistrat som det de fakto är.
 ToddDowney  
Inte ens Daniel Brühl kunde rädda denna. Tyvärr
 BarryHero  
Ingen vidare film. Halvkassa effekter, ointressanta skadespelare och karaktarer. Vissa element i filmen ar ganska bra men i stort ar filmen nastan en komedi. Gillade dock slutet.
 TheHorrorfan  
De andra två är absolut sevärda, men inte den här. Slutet gör verkligen inte saken bättre heller.
 Dicku  
Förväntade mig verkligen att komma in och läsa att folk hade gett den 1-3. Jag vet inte hur jag ska betygsätta den faktiskt. Bra bakisrulle kanske. Men vissa delar är verkligen 1 och andra är 4. Hade det gjort den lite mer komplicerad och haft bättre skådisar fine, hade kunnat bli en svag 4:a Men nja får en sjukt svag 3:a
 myslas  
Det har helt säkert skrivits sämre manus än det här men jag kan inte komma på något just nu.
 Boondock_saint  
Den här blir bara sämre ju mer jag tänker på det.
 Taliah  
Men vad hände med armen? :D
 Solidus  
Onödig, men intressant prequel. Den tar sig inte till samma nivå som de två första filmerna mycket på grund av att regissör med manusförfattare gör filmen mer komplicerad än vad den behöver vara. Är den tredje installationen sevärd? Absolut. Dock är "The Cloverfield Paradox" en film som tyvärr inte lämnar samma avtryck hos mig som de två första filmerna lyckades att göra. Mystiken finns, men inte det psykologiska obehaget.
 Ramza  
För dum för att tas seriöst men för tam och ocharmig för att va ett guilty pleasure.
 santiago  
Ja jisses ...
 deswhip  
Outhärdligt dåligt skräp! Hyggligt välgjort ändå, vilket irriterar mig att ett sånt dåligt manus kan få fullgod finansiering...
 Caligari  
Väldigt expositionstung till en början men inte alls så dålig som sitt rykte. Många oförutsägbara element. Stark tvåa.
 Asian Dawn  
Inte mycket till skräck, men rätt kul och några definitivt udda scener.
 Starkbröl  
Som vanligt i Hollywood nuförtiden är det synd att ett bra hantverk slösas bort på idiotiska manus och idéer. Ingen logik finns runt de händelser som förekommer i filmen utan det är en dröse "läskiga grejer" av blandat ursprung som kastas in. Tyvärr, för den börjar ganska bra, lyckas skapa en stämning, och är fin visuellt.
 the Feber  
Oj! Rörigt, slarvigt och korkat! Verkligen synd att man sänker Cloverfieldmärket på det här sättet! Vad tänkte man på? Hela pov från jorden är totalt meningslös! Som så mycket annat i den här filmen. En riktig besvikelse :(
 Grillo  
Varför förstöra en så bra inledning och koncept med dravel? Jag anade kopplingen till Cloverfield men brydde mig inte filmen igenom men istället för att göra nåt i stil med Sunshine eller Interstellar blir det bara dumt i slutändan...
 Asmorod  
Rörig, tråkig, oengagerad, onödig.
 Halofreak92swe  
Älskar sci-fi! Älskade Cloverfield. Denna har dock ganska lite med Cloverfield eller 10 Cloverfield Lane att göra IMO. Känns mer som en Sy-Fy-produktion med liite bättre cgi än deras standard. Långt ifrån skräck, alldeles för kort och tråkig för att sätta något större avtryck.
 per_automatik  
"Engravadlax" sa det perfect den "23:48 5/2" quote: "Kändes tveksamt från första början, men när Mark Stambler i nyhetsinslaget framförde sina på tok för specifika spekulationer om "havsodjur" så visste jag att manusförfattaren är helt dum i huvudet. I övrigt nonsensartad handling som läcker som ett såll och medelmåttiga skådespelarprestationer."
 Megalon  
Bra sci-fi. Spännande och inte alls så dålig som många verkar tycka. Se den om du sett och gillar de två första delarna i denna väldigt skumma trilogi!
 ilgoga  
Alltså... vad var detta? Någon "magic fiction" ursäkt för att slänga in lite slumpmässiga "intressanta" koncept där inget hör ihop och ingenting leder till någon logisk fortsättning och alla karaktärer agerar efter godtycklig nycker... antingen så ett haveri i manus-stadie eller i klippning eller båda... skådisarna gör väl sitt bästa och det finns inte så mkt att klaga på där, inte heller på ljud eller på effekter, men det spelar egentligen ingen roll när det inte finns någon sammanhängande historia...
 rommel  
Det är en komedi emellanåt utan avsikt antar jag
 Djason  
Bra effekter och bra ljud och ok skådespelare i en film som håller mitt intresse uppe, hade gillat en fortsättning på denna.
 jezebel  
En basic rymdfilm som inte vet vad den vill. Obefintligt karaktärsbygge, dåligt skådespeleri. Första Cloverfieldfilmen är toppen. Den andra har sina sidor. Det här är bara trött.
 setterwall  
Synd att en jävligt spännande franchise antagligen dog i o m denna..
 dafreakish  
Det här är en film som vill vara både smart, fyndig och berätta en historia som engagerar. Den misslyckas med allt. Det är så urbota dumt att man undrar om man samlat historiens mest inkompetenta människor för att göra en film. Struktur existerar överhuvudtaget inte och kopplingen till Cloverfield är så fruktansvärt onödig. Den här filmen borde aldrig ha gjorts. Det enda den lyckas med är att döda en franchise fullständigt.
 Supernaut  
Svagare än föregångarna men helt okej. Som fan av body horror så höll den mitt intresse upp genom hela.
 Jaganatha  
Det här är svagt alltså och det får en film som Sunshine eller till och med Event Horizon att framstå som mästerverk. Fanns det en koppling till tidigare Cloverfield-filmer här, så missade jag den.
 karlmats  
Nja lite för svagt manus för att det här ska bli mer än en axelryckning, främst är det väl kanske karaktärerna och den här världen som känns underutvecklad, det blir svårt att riktigt engagera sig även om grundpremissen är intressant. Stort minus också för att alla i den multikultiga besättningen springer runt och pratar engelska förutom kinesiskan som av någon oförklarad anledning bara pratar kinesiska och varenda jävel förstår henne utan problem. Anledningen är givetvis pengar och för att man ska kunna sälja in det här i Kina, men när den artistiska integritet är så billig blir reaktionen därefter. En stabil 2a.
 Sture Stenhög  
Hade väntat mig något förfärligt, men jag måste säga att jag gillade det här på det stora hela. Upplägget med parallella universum är intressant, och man lyckas använda sig av det på ett ganska kul sätt. Man får även ihop det hyfsat i slutändan. Den här filmen lyckas dessutom knyta ihop de olika filmerna i serien lite grann, och det kan väl vara på sin plats. Kritiken den har fått är dock inte direkt obegriplig, den har onekligen sina stunder av svajigt skådespeleri, halvtaskig dialog, och övertydlig tv-films-dramatik. Men en svag trea tycker jag att den är värd
 stgurgel  
Weird shit going on. Much suspense. I like.
 vonadel  
Denna har fått mycket skit. Ganska oförtjänt tycker jag. Jag gillade den. Gillar framförallt hur den ger en förklaring till hela Cloverfield-verse. 7/10
 Robkiller  
Håller väl intresset uppe och är lite halvintressant, men den tar sig aldrig. Får duga för stunden.
 Pyong  
Mycket bättre ön förväntat med en bra blandning mellan sci-fi, spänning och skräck med små inslag av komedi. Skådespelet, effekterna och storyn är alla godkända och efteråt är där kvar en längtan efter en uppföljare. Jag förstår inte varför den blivit så ratad som den blivit, men den är definitivt sevärd!
 Marrudin  
Började fantastiskt bra men blir stadigt sämre för varje minut som går och fram emot slutet är det ruggigt dåligt. Chris O'Dowds karaktär är helt värdelös som matar på med dåliga skämt i opassande situationer så det hela känns oseriöst.
 Ranma  
Tyckte den var riktigt intressant och spännande! Pendlar mellan 3+/4-
 Dangoh  
Fan den var ju skit bra!
 Bumbi78  
Sämre än sina före föregångare, men det kanske berodde på att jag satte ribban högre här. Stabil rymdthriller oavsett med snygga effekter och en lagom snårig story. Gillar kopplingen till originalet.
Senaste kommentarer
Long Shot (info) 22:46 22/7 (6) 
The Diabolical (info) 22:28 22/7 (6) 
Blueprint (info) 21:35 22/7 (9) 
Birdman (info) 21:33 22/7 (212) 
Arne Dahl: Mörkertal (info) 21:03 22/7 (10) 
The Hard Way (info) 20:55 22/7 (7) 
Secret Obsession (info) 20:48 22/7 (4) 
Barry Lyndon (info) 20:34 22/7 (554) 
Climax (info) 19:32 22/7 (13) 
Jeepers Creepers 3: Cathedral (info) 19:24 22/7 (11) 
The Silence (info) 18:48 22/7 (12) 
Headshot (info) 18:43 22/7 (5) 
Alita: Battle Angel (info) 18:41 22/7 (28) 
Yesterday (info) 18:14 22/7 (6) 
Lejonkungen (info) 18:12 22/7 (8) 
BlacKkKlansman (info) 18:10 22/7 (43) 
Francofonia (info) 17:09 22/7 (3) 
Cargo (info) 12:30 22/7 (18) 
Dumbo (info) 11:40 22/7 (4) 
Hardcore - En brutal verklighet (info) 11:34 22/7 (18) 
Min börda (info) 11:30 22/7 (3) 
Turist (info) 11:01 22/7 (161) 
Svenska bilder (info) 07:46 22/7 (35) 
Indiana Jones och de fördömdas tempel (info) 07:38 22/7 (523) 
Jakten på den försvunna skatten (info) 07:30 22/7 (612) 
Spider-Man: Into the Spider-Verse (info) 05:37 22/7 (15) 
Adrift (info) 05:35 22/7 (10) 
Red Sparrow (info) 05:31 22/7 (25) 
Harry Potter och halvblodsprinsen (info) 05:23 22/7 (499) 
Damsel (info) 02:56 22/7 (3) 
Night Train to Lisbon (info) 00:55 22/7 (31) 
Veronika bestämmer sig för att dö (info) 00:52 22/7 (81) 
The Reunion (info) 00:42 22/7 (11) 
The Dark (info) 00:25 22/7 (3) 
Min grekiska sommar (info) 00:18 22/7 (4) 
The Wife (info) 23:59 21/7 (19) 
Flotten (info) 23:43 21/7 (4) 
Klienten (info) 23:41 21/7 (112) 
Hostiles (info) 23:36 21/7 (18) 
Murder Mystery (info) 23:20 21/7 (13) 
Spartacus (info) 23:19 21/7 (271) 
The Lone Ranger (info) 23:17 21/7 (173) 
Den gode, den onde, den fule (info) 23:03 21/7 (817) 
Coneheads (info) 23:02 21/7 (99) 
Flipped (info) 23:01 21/7 (76) 
Husdjurens hemliga liv 2 (info) 23:00 21/7 (3) 
The Meg (info) 22:59 21/7 (49) 
Häng dom högt (info) 22:58 21/7 (101) 
Spider-Man: Far From Home (info) 22:56 21/7 (10) 
The Mist (info) 22:54 21/7 (838) 
 
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor