Den här filmen hade inte mycket nytt att komma med, men den berättar iaf sin historia väl. I synnerhet är det skådespelarna som lyfter det här över mediokritetens träsk, både McAdams och Weisz lyckas få sina karaktärer att framstå som mer komplexa än vad det nog gjorde på papperet, och de håller mitt intresse hela vägen. Intressant också att Nivolas karaktär skildras så pass sympatiskt. Även inblicken i en judisk community i London ger filmen ett visst värde. Eld och lågor är jag kanske inte, men filmen gör egentligen inget fel. Av det jag har sett av Lello, så framstår han som en kompetent regissör som dock inte har så mycket att säga utöver det uppenbara
Som Sture Stenhög påpekar så bidrar inte filmen med banbrytande perspektiv, men icke desto mindre har den en naturlig, jordnära och fängslande stämning samt fantastiska skådespelarinsatser. En stark fyra!
Riktigt bra film! Börjar lite segt men ganska snabbt utvecklas det till ett nervigt och engagerande drama, på ett finkänsligt sätt med enkla medel. Mycket bra skådespel! Klart sevärd, ge den en chans även om den kan verka tråkig.