Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 452 Besökare idag: 4 306
annons
Laddar...
 
 kolle82  
Överlag en rolig film med många skratt. Blir lite krystat på slutet men det kan man ta.
 Jaganatha  
En komedi med rätt få skratt och handling som saknar trovärdighet. Dialogen består till stor del av namn på filmer som är bättre och skådespelare som är för bra för at vara med i denna film. Jesse Plemons frånskilde polis med tillhörande vit (och röd) terrier är roligast och bäst av karaktärerna.
 PeterTheW  
Riktigt, riktigt bra! Mycket härliga skådisar, Jesse Plemons snor helt klart showen. Småkrystat och kanske en twist för många men på det stora hela fruktansvärt underhållande.
 Djason  
Har några riktigt roliga scener men i det stora hela är detta inte en av de roligaste komedier jag sett. Jesse Plemons och Billy Magnussen är klart roligast.
 JPerlie  
Sjukt underhållande, charmig, snygg, rolig, periodvis spännande. Bra skådisar, bra manus. Enstaka awkward moments. Bra twistar om än lite förutsägbara ibland. Jag älskade den. Lägg undan förväntningar på filmer och ha roligt.
 RunRiot  
Inte så hysteriskt rolig som jag väntat mig men den funkar absolut. Bikaraktärerna stjäl showen. Lamorne Morris och Kyle Chandler var de två stora anledningarna till att jag gick och såg filmen - Jag blev inte besviken. Polisen var dock outhärdlig. Filmen hade varit så mycket bättre utan honom.
 ilw  
En trea är ganska generöst. Väldigt rolig ibland men ganska seg generellt sett.
 hmejl  
Riktigt cool idé! Tycker dock att de spoilar hela den här ”är-det-på-riktigt-eller-inte?” tanken lite för tidigt för huvudpersonerna. Den bästa delen var ju utan tvekan den första halvtimmen. Skulle vart kul att se hur långt de hade kunnat dra det. Nåja antar att det hade krävts manusförfattare med bättre fantasi. Och sen den här självmedvetenheten är ju rätt skoj men referenserna till andra filmer är så jobbiga vid det här laget. Jag menar, vi fattar att huvudpersonerna har sätt samma filmer som vi som tittar men det greppet känns gjort nu. Skriv riktig dialog istället. Nåja 3/5 pga inledningen och skämten om fight club – där fanns det perfekt set up och utförande.
 Spidde  
Filmen är precis den där halvt habila och småtrasiga film man kan förvänta sig när skådespelare som Jason Bateman har en av huvudrollerna. Går att kolla på, men inte mycket mer än så.
 DIProgan  
Bland action komedier med flummigt spexigt upplägg så är den i alla fall bland de bättre men inget som ger mersmak.
 Bengt_a  
Förvånansvärt underhållande komedi!
 Jompalompier  
Börjar väl sisådär men blir bättre en bit in och sammanfattningsvis en ganska underhållande komedi.
 Robkiller  
Tokusel humor rakt igenom, meningslös handling och fullkomligt ointressant.
 Barneyk  
Imponerande snyggt foto och snygga actionsekvenser ibland faktiskt! Gillade verkligen känslan som det bidrog med. Det är en bra ensemble dom fått ihop och det hela är väldigt kul och underhållande. Visst blir det lite krystat ibland men det funkar riktigt bra ändå. Jag gillar verkligen relationerna och dynamiken som finns i gruppen. Sen blir jag så glad när hälsosamma relationer med vettig kommunikation får ses på film, jag är så äckeltrött på att dysfunktionalitet som norm.
 karlmats  
McAdams är underhållande, Bateman oväntat bra och det här är ändå inte en komedi som är jättetråkig vilket var lite oväntat. Jag köper dock inte hela biten om vad som är fejk och vad som är på riktigt, det är samma invändningar som jag hade med The Game och det stör mig här också. Grannen var inte heller nån höjdare, men scenen i sovrummet med hans hund var filmens höjdpunkt så på så vis var det väl bra att han var med. Annars är skådisarna lite för gamla för sina roller och kompisgängets trovärdighet var nog på Hollywoodnivå. En halvstark 2a ändå, bättre än jag trodde.
 FAA  
Larvig, dåliga skådespelare och tillfällen för skratt infann sig 2-3 gånger kanske.
 ulpe01  
Hade kul mest hela tiden.
 supermancover  
Ganska mycket visuella effekter som funkar bra. Jag håller helt med min gode vän Barneyk angående att det känns väldigt fräscht och bra med relationer som känns hälsosamma och vettiga. Den får plus för relations-delen. Annars kanske en stark tvåa egentligen.
 Krille80  
Filmens idé fångade mig direkt i kombination med den underbara rollistan. Massor av komisk förmåga i denna film men det mest glädjande är hur bra Rachel McAdams och Jason Bateman är tillsammans. I övrigt så får man en film med massor av missförstånd som leder till massor av galenskap. Roligt och underhållande där som sagt Bateman och McAdams är underbara. Dessutom skulle jag vilja se Lamorne Morris(New Girl) i varje film jag ser. Fantastiskt rolig skådis. 3+
 dafreakish  
Det här är en sådan där film som är både rolig men också så osannolik att den blir urbota dum. Bateman är som vanligt skön och avslappnad och bär med den charmiga McAdams upp skutan som hade kunnat sjunka. Humorn som bitvis är riktigt bra hjälper också till. Snuddar vid en trea.
 myslas  
Handlingsmässigt är det väl egentligen inte mer än ok men filmen är till största delen rolig och underhållande. Jag är inget större fan av Jason Bateman och han utmärker sig inte direkt här heller, det är framförallt Rachel McAdams som bär filmen.
 haajen  
Fjäderlätt underhållning som lyckas få till både komiken och spänningen. Bra tempo, engagerade skådisar och kul kameraarbete gör detta till en oväntad höjdare.
 WillyV  
Fungerade överraskande fint.
 hsimpson  
Riktigt underhållande. Skrattade gott åt den här, och skulle gärna se om den vid tillfälle. Typ så gott betyg det går att få för en komedi...
 Boondock_saint  
Förvånansvärt rolig, skrattade högt många gånger. Jag hade kunnat sätta en svag fyra lika gärna, men jag misstänker att jag kommer glömma den rätt fort? Ska fundera ett varv till på betyget.
 ekback  
Rätt kul :)
 the Feber  
Finns några sjukt roliga scener, men filmen blir snabbt för löjlig för att kunna ses som bra. Typisk amerikans slapstick.
 Bomkia  
Otroligt osannolik historia, men underhållande på ett relativt skruvat sätt. 3-
 Makta  
Effekterna var skrattretande dåliga.. Vilket förmodligen var något de var ute efter! Men bortsett från det så fick man sig många goda skratt även om filmen stundvis var riktigt löjlig.. Men löjlig på ett roligt sätt!
 BarryHero  
Overraskande bra och rolig. Originell och skicklig cinematografi också. Tappar andra halvan efter en stark inledning men ändå överlag stark trea.
 Bumbi78  
Brukar vara lite restriktiv till såna här komedier, men Game Night var helt okej. Gott om vändningar i storyn och en del bra komiska poänger utan att för den delen bli för hysterisk, gapig och alltför sexfixerad.
 Supernaut  
En godkänd komedi med några väldigt roliga skämt, men ojämnt fördelade.
 TheHorrorfan  
Rätt så bra. Mina förväntningar var låga, men jag blev positivt överraskad. 3,5.
 Nintendo 64  
Noll förväntningar men den här var ju faktiskt riktigt rolig! Svag 4a
 HerrNenne  
Finns ett ganska bra antal riktigt roliga grejer i den här annars usla filmen.
 Hengman  
Lättsam, men inte speciellt rolig. Eskalerade lite för snabbt.
 annihilat0r  
Tramsig och precis enligt rådande förväntningar. Sov stundtals.
 Tatty  
Lagom överdriven kul film som känns lite rörigt men bra, spännande och rolig iallafall! Gillade slutet!
 Olof_Gronlund  
Jodå, den fungerar, men väldigt få "roliga" scener där man faktiskt skrattar, allt för dålig nivå på humorn, men smart tänkt film. Man kunde i alla fall se den utan att bli uttråkad, svag 3a.
 Christofer  
Mestadels töntigt, men den hade även sina moments TROTS Jason Bateman.
 Körsbär  
Inte helt tokig :) Lite usel humor till o från men man får vad man väljer att se för typ av film. Jason Bateman har sin genre och han har några scener där hans ansiktsuttryck får det att fungera. Det vore väl kanske kul att se han göra något nytt, något helt otippat :)
 Starlette  
2+
 hakuna  
Trodde den skulle va som The Game efter att ha sett trailern så detta kändes mest som ett skämt. Och när man insåg relativt tidigt att det var en dålig komedi var det få stunder som var roliga.
 vonadel  
Hade väntat mig mer av denna. För få roliga eller intressanta scener. De har fått ihop ett gäng helt ok skådisar, men det räcker inte riktigt. 5/10
 basegbg  
Riktigt rolig ju.
 klatjoffs23  
Lite kul, men så JÄVLA irriterande när handlingen är beroende av att karaktärerna handlar mer eller mindre idiotiskt.
Senaste kommentarer
X-Men: Dark Phoenix (info) 22:47 26/6 (8) 
Brightburn (info) 22:44 26/6 (5) 
Death Wish (info) 22:19 26/6 (24) 
Röjar-Ralf kraschar internet (info) 22:08 26/6 (10) 
Audition (info) 22:06 26/6 (196) 
Bumblebee (info) 21:46 26/6 (26) 
The Saint (info) 21:02 26/6 (7) 
Revenge (info) 20:55 26/6 (19) 
Drive Hard (info) 20:51 26/6 (8) 
Det spökar på Hill House (info) 19:51 26/6 (128) 
Fantastiska vidunder och var man hittar dem (info) 18:55 26/6 (94) 
Black Mirror - Smithereens (info) 17:49 26/6 (5) 
Black Mirror - Rachel, Jack and Ashley Too (info) 17:48 26/6 (5) 
Black Mirror - Striking Vipers (info) 17:47 26/6 (5) 
Britt-Marie var här (info) 14:51 26/6 (6) 
Halvdan Viking (info) 14:50 26/6 (3) 
Shadow of Fear (info) 13:24 26/6 (11) 
Silence (info) 12:51 26/6 (36) 
Happy Death Day (info) 10:29 26/6 (33) 
Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay (info) 10:01 26/6 (211) 
Vietnam – grisens år (info) 09:58 26/6 (11) 
The Passenger (info) 09:52 26/6 (8) 
The Jacket (info) 09:37 26/6 (384) 
Black Mirror - Men Against Fire (info) 07:57 26/6 (5) 
Solo: A Star Wars Story (info) 05:05 26/6 (65) 
The Dark Tower (info) 04:59 26/6 (54) 
Bird Box (info) 01:40 26/6 (55) 
Sömnincidenter (info) 00:05 26/6 (1) 
Godzilla: King of Monsters (info) 23:59 25/6 (9) 
Welcome Home (info) 23:57 25/6 (1) 
The Fure Fure Girl (info) 23:56 25/6 (1) 
Ägget är löst! (info) 23:42 25/6 (114) 
Jennys första dejt (info) 23:29 25/6 (6) 
Lava (info) 23:25 25/6 (14) 
Jurtjyrkogården (info) 23:21 25/6 (14) 
Bleed (info) 23:07 25/6 (1) 
Awaken (info) 22:37 25/6 (4) 
Overboard (info) 21:42 25/6 (6) 
Black Mirror - San Junipero (info) 21:40 25/6 (14) 
The Last House on the Left (info) 21:29 25/6 (159) 
The Corpse of Anna Fritz (info) 21:03 25/6 (6) 
The Town (info) 20:44 25/6 (337) 
Paddleton (info) 20:41 25/6 (6) 
Union Square (info) 20:10 25/6 (1) 
Den of Thieves (info) 19:38 25/6 (27) 
Get Out (info) 19:34 25/6 (92) 
American Made (info) 19:29 25/6 (37) 
The Perfect Date (info) 19:21 25/6 (3) 
Crypto (info) 19:19 25/6 (1) 
The Drowning (info) 17:58 25/6 (3) 
 
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor