Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 561 Besökare idag: 5 507
annons
Laddar...
 
 dr bond  
Bättre än ettan. Gillart
 Jaganatha  
Om man inte visste det redan, så har man i alla fall lärt sig innebörden av "shirtcocking" efter att ha sett denna film, som bitvis är ganska underhållande, men förlitar sig väl mycket på populärkulturella referenser. Ryan Reynolds skämtar mer än en gång om hur lata manusförfattarna (däribland han själv) har varit och gjort det enkelt för sig. Detsamma kan tyvärr sägas om hela filmen.
 myslas  
Precis som i första filmen så är det en lövtunn handling vi bjuds på men fler roliga karaktärer och underhållning som håller hela filmen ut den här gången gör det här till en av årets mest underhållande filmer. Verkligen inget djup alls men vill man ha kul i ett par timmar så finns det inte mycket som slår det här just nu.
 badpanda1606  
Precis lika bra som förväntat. Dock mindre actionfylld än väntat faktiskt
 Bumsi  
Det är egentligen löjligt hur ofta den träffar exakt rätt för mig. Vid flera tillfällen skrattade jag så mycket att det var svårt att hålla ögonen öppna för att fortsätta se filmen.
 PojmiZ  
Lite bättre än 1:an humorn är på top som vanligt
 Halofreak92swe  
Holy shitbuckets vad bra den här filmen är!!! Stark uppföljare till en av tidernas bästa superhjälte-filmer! Bättre än föregångaren. Reynolds är fantastisk! Okontrollerat garv, den bästa bioupplevelsen jag haft på ett bra tag! Alla sidokaraktärer är också riktigt bra, hade egentligen velat se Dolph som Cable men Brolin ägde rollen så hårt! Fan vad tuff han är! :D
 ekback  
Kul men inte lika oväntad som första filmen. Fortfarande underhållande :)
 DrJW  
Man kunde se att den första filmen var mer av en lågbudget-rulle, den var i princip en fan-film med en budget, den här har en mycket större budget den här gången. Det är en jättebra fortsättning på den första filmen och den är ingen dålig uppföljare, men den är inte en av de uppföljare som är bättre än den första filmen heller. Den största nit pick jag har med den här är ungen, han är ganska irriterande. Historien själv är väldigt bra, jag säger bara att dem kunde ha gett ungen en bättre personlighet, ungefär som Laura (X-23) i Logan. Den har ett par överraskningar, en var ganska uppenbar, den andra var inte så överraskande och den sista var också uppenbar, men den var fortfarande en överraskning för mig. Den har fortfarande många roliga moment och det finns en del, den första tidsresan, på eftertexten som jag inte vet om det är ett skämt eller en del av handlingen? Jag älskar fortfarande Ryan Reynolds som Deadpool och Josh Brolin var en total bad ass som Cable! Och jag gillade även Zazie Beets som Domino, men jag är inte säker på om dem gjorde karaktären 100% rätt (och jag menar inte hudfärgen), men dock så vet jag inte så mycket om henne, jag kan inte ens komma ihåg vilken kraft hon har, jag tror telekinesis? Dem gjorde inte så mycket med henne, jag antar att dem kommer att göra det i en annan uppföljare eller i den kommande X-Force filmen. Den hade inte samma inverkan på mig som den första filmen, men den här var fortfarande rolig och underhållande.
 yangbo  
Brad Pitt spelade Vanisher, vilket exakt visar hur sköna de som ligger bakom bägge filmerna är haha, genialiskt roligt.
 Bomkia  
Helt enkelt jävligt underhållande. 4a.
 PeterTheW  
Långt över förväntan. Där ettans skämt ofta föll ganska platta är den här betydligt mycket bättre på att sätta dem, samt att man faktiskt lyckats få till någon slags känslomässig grund så att man bryr sig "lite mer". Riktigt rolig!
 Afflicter  
Deadpool 2 är lite osäker på hur den ska ta sig från punkt A till punkt B, men när man får en film laddad med så här mycket galen humor kan man väl inte klaga alltför mycket.
 KalleB  
Som alla serietidningsfilmer borde vara. Konstant och brutal underhållning som inte tar sig själv på allvar. Filmen vet exakt vad den är och gör det så bra det går. En större del av skämten sitter också i denna jämfört med första.
 best_jeppe  
Även om det här är mer av en "riktig" film så fann jag den inte lika rolig eller underhållande som första filmen. Kan vara också att när första filmen kom så var konceptet oväntat och nytt men nu visste jag vad jag kunde förvänta mig och således så kändes det inte lika fräscht. Det finns dock en scen i mitten av filmen som var hysterisk rolig. Så pass rolig att jag började kippa efter andan och började gråta. I resten av filmen så fnissade jag mest åt de olika skämten. Stark 3a.
 päronanton  
Visst är den rolig! Och underbar!
 Gordyal  
En av de bästa Marvel-filmerna hittills, men inte lika bra som Ettan. Denna är lite fjantigare, och det känns som man redan har sett allt en gång tidigare. Men visst är den skitkul på sina ställen. Stark trea. (9+/15)
 Sillion  
Bättre än första filmen och mycket roligare. Mycket smart skriven och en milstolpe i Storytelling!
 wasteoftime  
Nä, jag är trött på det här nu, Marvel. Och nej, jag gillar inte gimmicken med Deadpool. Även om han är bra gestaltad efter serien. Skämten är uppenbara och banala. Och banala skämt kan vara jätteroligt, men inte när man bombarderas med dem i 2h i sträck. Det känns som att jag bara blir bittrare och bittrare för varje film jag ser nu för tiden. 0,9 på SH-skalan.
 Commandante  
En flortunn story vägs upp av många väldigt roliga scener.
 Lotso  
I sin helhet är Deadpool 2 i samma anda som första filmen. Gillar ni humorn, handlingen och framför allt karaktären så kommer ni älska denna filmen, svårare än så är det inte. Jag har mina brister med den dock, precis som med första. Här blir det istället mixen mellan den personliga handlingen (som funkade väl i första med dess lägre budget) och den högre budgeten. Jag tycker inte de två riktigt fastande ihop och istället blev det någonstans i mitten filmen hamnade, och ännu en gång var det berättandet utav handlingen som jag kände blev filmens nedfall. Jag gillar att det är en personlig handling igen för Deadpool, men det mixa inte med den högre budgeten. För när man ser det som en superhjälte film så känns den helt plötsligt klen. Men vad som gör den sevärd är dess humor och actionscenerna levererar. Ryan Reynolds är guld i rollen och får hjälp med fantastiska sidokaraktärer. Ett litet steg neråt för mig personligen jämfört med ettan, men den är fortfarande i sann Deadpool anda.
 Nintendo 64  
Nästan lika bra som den första! Gillar hur den driver med allt och alla och däribland Reynolds själv. Men mer hälften av besökarna i salongen gick när eftertexterna började, har de aldrig sett en marvel-film innan..?
 Andreas_  
väldigt bra uppföljare till förra årets stora seriertidningsfilms succé Deadpool med en helt lysande Ryan Reynolds i huvudrollen ännu en gång. Jag får dock säga att första filmen var bättre på vissa sätt än den andra medan denna uppföljare var klart bättre på en del annat, tyckte t.ex att skämten var bättre i första och mer vulgära i andra, vilket blev lite för mycket, medan CGIn var bättre i andra samt även själva storyn. Josh Brolin som Cable var oxå riktigt bra, men det fanns lite missar i detaljerna om man ska vara petig som störde mig lite, något sådant märkte jag inte av i första filmen men det går inte riktigt att separera dom som bättre och sämre utan det får bli samma betyg till båda även om dom skiljer sig på en hel del olika plan, ska bli spännande att se vad som händer med Deadpool karaktären nu när Fox blivit uppköpt av Marvel/Disney, läggs han ner eller kommer han tillkomma till det så kallade MCU med övriga superhjältar, ska bli spännande att se i framtiden men hoppas helt klart på en deadpool 3 och även en X-force film som det har ryktats om, speciellt med lite teasing i denna film. Regissören David Leitch är en riktigt bra actionregissör och gör inga direkta misstag förutom några små detaljer. Betyget blir en stark 4:a
 ShenLong  
Jag tycker verkligen inte Deadpool är rolig alls. One liners i övriga marvel filmer är nästan roligare
 Argo_L  
Besvikelse. 1:an var mycket bättre.
 ekneB  
sååå glad att se att dom kunde få fram en uppföljare som faktiskt hade en story värd att nämnas, hurra! Det som saknades från första filmen fixas med en bättre story och skämten och gliringarna är bättre i den här. Precis vad jag ville ha från den här!
 amam  
Den första filmen var bättre men jag gillade Josh Brolin och hela scenen med soffan och benen var otroligt roligt.
 Tenchi  
Inte lika vass som första men ändå riktigt bra. Bra dialog och skämt och en del snygga scener. Och en del fula. En svag fyra från mig, för den var underhållande som tusan en fredagkväll.
 zallaxx  
lolade hela filmen, typ bättre än ettan
 Supernaut  
Trots lite tappat tempo i sista akten är den tajt och rolig. Särskilt Zazie Beets är fenomenal i filmen. Rolig, snygg och sevärd action.
 Sture Stenhög  
Den här kändes lite jämnare än föregångaren, inte samma friska fläkt, men lite mer sammanhängande. Metahumorn är fortfarande höjdpunkten, och inget är så dåligt att man vill gå och skjuta sig. God underhållning som landar i ungefär samma område av treor av det svagare slaget som den första filmen gjorde
 Hanness  
Utan tvekan den bästa film jag sätt på länge. Den bjuder på allt, kan inte minnas när jag skrattade såhär mycket sist. Mästerlig!
 Adoniram  
Mycket att glädjas åt, på många olika plan. Föll mig bättre på läppen än ettan. Manusförfattarna måste ha haft mycket roligt.
 WillyV  
Stark trea och snäppet svagare än ettan. Trots att Cable är en bättre "skurk" än Ajax.
 HerrNenne  
Mycket som är bra men till skillnad från ettan så finns det några tråkigare sträckor i den här, lite fler vanliga superhjältefilmsfighter. Men när den är Deadpool är den grym som vanligt och Ryan Reynolds är ju fantastisk. Skämten varierar väldigt i kvalitet och inte lika solid som ettan.
 dudson  
Skön film men rejält rörig. Hade inte samma nyskapande edge som den första hade. Det skämtas om allt & såklart riktigt skoj är det. U are X austing haahaa=) Älskade den retro aktiga musiken åxå. Deadpool är verkligen vår tids moderna superhjälte!!
 Makta  
Började segt men sen blev den mycket bättre än 1an!
 haajen  
Underhållande och snäppet bättre än första filmen, sänks en aning av ojämna effekter och kasst slut. Eftertexterna rymmer filmens bästa skämt så bomma inte dem.
 BlueViper  
En del roliga gliringar och skämt och snyggt gjord. Låg länge på en etta men blir en ganska gedigen tvåa tycker jag. Om man är less på superhjältefilmer men ändå blir tvungen att se en så antar jag att det här är en av de bästa på länge.
 Stan  
Skrattade igenom hela filmen. Fantastisk meta-humor och barnförbjudet
 daniel77  
Tja, alltså. Jag skrattade en hel del, men nu i efterhand kommer jag inte ihåg speciellt mycket. Ettan kändes mer fokuserad. Det får bli en tvåa... Eller en snäll trea (eftertext-scenerna var ju rätt briljanta).
 Körsbär  
Svårt att vara lika bra som första filmen men kom igen :) Udda och rolig film är det :)
 nyo267n  
En besvikelse med tanke på föregångaren. Fokuserar mer på att leva upp till den följa filmens rapphet snarare än att berätta en övertygande historia. Filmens Juggernaut överträffar dock en viss f.d. fotbollsspelare.
 kryttan  
Bland de roligaste filmer jag sett! Perfekt blandning av allt. Alla är bra och betyget blir topp!
 Robkiller  
Visst vissa småskämt fungerade, och några scener är bra, men överlag känns den sämre än föregångaren.
 karlmats  
Det här är väl i princip första filmen i kubik. Ryan Reynolds är fortfarande ganska mycket av en dolme och är fortfarande väldigt självgod. Skämten tar aldrig slut, och det säger jag inte som något odelat positivt. Där jag velade mellan betygen första gången inser jag ganska snabbt att det barkar mot en 2a här. Det är visserligen kreativt, men det här blir för mycket av det halvgoda. Som att försöka äta två kilo rulltårta vid ett och samma tillfälle. Det tar stopp och det går inte att engagera sig åt allt som händer. Alla bifigurer är bra medelmåttiga också. Med 25 skämt i minuten blir det svårt att ta till sig de fem, 10, kanske t.o.m. 20 roliga sakerna som händer. Det känns ändå tomt och meningslöst och hela storyn är ju bara en ursäkt för Reynolds för att göra narr av allt och alla och visa hur lite han bryr sig. Det funkar inte, en stabil 2a får han som tack för besväret. Jag är glad att Morena Baccarin fick vara med även i denna filmen då det för tankarna till Firefly som är så ofantligt mycket mer givande än den här studsbollen till film.
 Murvel48  
Larvig dialog, larviga skämt och löjligt överdriven på alla sätt. Jag är nog för gammal för den här typen av skitfilmer.
 Krille80  
Jag fullständigt älskade detta. Denna film beskriver verkligen allt som jag älskar i form av action, humor, underhållning, karaktärer osv osv. Ryan Reynolds är fullständigt genialisk i rollen som Deadpool och man har verkligen använt den större budgeten på alla rätta sätt. Josh Brolin är fantastisk som vanligt och karaktären Domino(Zazie Beetz) en ny favorit. Det enda som gör mig sur är det faktum att jag väntade så här länge på att se denna filmen. Kan bli en fullpoängare vid omtitten. 4+
 ilgoga  
Detta var överraskande bra! Bättre än första. Lyckas vara brutal, rolig, löjlig och känslomässig utan att bli tramsig. Inte den starkaste 4:an men jag var imponerad.
 RichardEk  
En typisk uppföljare, med ungefär samma ingredienser som i första filmen, men lite extrapolerad: lite mer av skämt, action och utflippade figurer. Det är underhållande för stunden, men det känns som man har sett det förut, och vid närmare eftertanke, så är ju fallet.
Senaste kommentarer
Highlander (info) 23:05 18/8 (349) 
Bloodfist VII: Manhunt (info) 22:56 18/8 (3) 
De förskräckliga barnen (info) 22:52 18/8 (14) 
Happy-Go-Lucky  (info) 22:37 18/8 (161) 
About Time (info) 22:37 18/8 (134) 
Stormen (info) 22:28 18/8 (29) 
The Warriors - Krigarna (info) 21:48 18/8 (373) 
The Jurassic Games (info) 20:55 18/8 (2) 
Free State of Jones (info) 20:15 18/8 (21) 
Kyss mig (info) 20:15 18/8 (92) 
Good Boys (info) 19:10 18/8 (2) 
Flykten från DDR (info) 18:02 18/8 (3) 
Jersey Boys (info) 17:41 18/8 (17) 
Knight of the Dead (info) 15:13 18/8 (1) 
Magic Beyond Words: The JK Rowling Story (info) 15:05 18/8 (1) 
Under pyramiden (info) 13:04 18/8 (5) 
Leprechaun - Back 2 tha hood (info) 12:59 18/8 (13) 
Solstice (info) 12:12 18/8 (33) 
UFO (info) 12:05 18/8 (10) 
Brawl in Cell Block 99 (info) 11:57 18/8 (28) 
Skräck i sol (info) 11:57 18/8 (15) 
Funky Monks (info) 11:16 18/8 (3) 
Musikfilmen (info) 09:34 18/8 (2) 
Certain Women (info) 09:34 18/8 (7) 
Ladykillers (info) 07:27 18/8 (137) 
Carmen Jones (info) 07:24 18/8 (6) 
Flaskpost från P (info) 06:41 18/8 (14) 
Iron Sky (info) 05:22 18/8 (286) 
Knight of Cups (info) 04:38 18/8 (18) 
The Red Pill (info) 04:08 18/8 (7) 
Ma (info) 01:22 18/8 (5) 
House of Secrets (info) 01:22 18/8 (2) 
Vi som älskade varann så mycket (info) 01:13 18/8 (100) 
A Star Is Born (info) 23:27 17/8 (65) 
Faces, Places (info) 22:41 17/8 (9) 
Godzilla: Monster Planet  (info) 21:18 17/8 (2) 
Secret Obsession (info) 21:09 17/8 (9) 
Den skyldige (info) 21:06 17/8 (13) 
Farväl min konkubin (info) 20:01 17/8 (49) 
Studio 54 (info) 16:19 17/8 (2) 
Sin City (info) 15:43 17/8 (1885) 
Land of the Dead  (info) 15:18 17/8 (505) 
Once Upon a Time in Hollywood (info) 14:53 17/8 (7) 
Aladdin (info) 14:41 17/8 (17) 
The Attendant (info) 13:28 17/8 (3) 
Lommbock (info) 12:56 17/8 () 
Småkryp 2 - Äventyr i Karibien (info) 12:25 17/8 (1) 
Mortal Engines (info) 12:05 17/8 (25) 
Our House (info) 11:48 17/8 (5) 
Escape Plan: The Extractors (info) 11:47 17/8 (1) 
 
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor