Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 411 Besökare idag: 4 624
annons
annons
Laddar...
 
 AjaxWarrior  
Riktigt skön!
 Powha  
Jag anser att den här är bäst i tetralogin.
 brtkrbzhnv  
Julbristen var rätt trist, men additionen av en sjyst mördarbrutta var väldigt välkommen – synd bara att man fick se så lite av henne.
 Prauter  
Man får ju lite ta detta för vad det är: En machofilm från mitten av 90-talet. Som vanligt med Die Hard så vänder filmen många gånger och det blir aldrig förutsägbart, men tyvärr håller den inte tvåans klass. Det blir en trea.
 FarbrorKit  
Manly manly men.
 and.lindgren  
såg filmen för första gången på flera flera år. Den håller ju nästan fortfarande, de flesta effekterna är riktigt välgjorda. Det kanske inte fortfarande är en 4:a, men den är underhållande.
 Körsbär  
Bra film helt enkelt!
 ulpe01  
Tycker inte att den här är lika bra som de två första, vet inte riktigt varför. Jeremy Irons är bra som bad guy, men det känns som att något saknas.
 dudson  
Problemet med filmen är att den känns lite Löst samman satt i handlingen och till viss del Själ-lös..Men en 3a får den Iaffall...
 DV_86  
Jag tycker den håller samma klass som dom två tidigare. Förstår inte allt snack om att denna skulle vara det svarta fåret i serien. Willis och Jackson är ju kungar när det gäller actionrullar. En solklar fyra
 lizzys  
Den bästa av dom alla! Jackson är underbar
 Grillo  
Höjer till 3, hade klart underskattat den här från när jag såg den utan sammanhang för många år sen. Det är en fin actionrulle men det är synd att de tappat mycket av självironin från de tidigare filmerna.
 Nalland  
Det är alltid uppskattat med en avslappnad stämning mellan huvudkaraktärerna mitt under pressen som jagar hack i häl, liksom i denna tredje film. Någon som leker en dödlig lek där nya kommandon, ledtrådar och gåtor ställs längs vägen gör att det aldrig vattnas ur. Samuel L Jackson och Willis presterar.
 dagotto  
grym väldigt spännande action fylld 5/5
 Gbgkille  
Love It
 Hanness  
Underbar action, inte den bästa i serien men riktigt underhållande!
 tpb  
Hur kan man inte uppskatta en cool Bruce som åter igen räddar stan?
 hsimpson  
McTiernan tar i så att han nästan spricker för att visa att Die Hard minsann är hans filmserie. Inte då. Renny Harlins Die Hard 2 äger sönder den här. Underhållande, japp. Men den är egentligen bara bra i en timme. Trean är nog svagast hittills (fyran kvar att se), men klarar ändå godkänt betyg.
 anna_pannan  
ja! åh, jeremy irons i tanktop, tysk brytning och sönderblonderat hår. går ej att ej älska.
 Sznax  
En av mina favoritfilmer under högstadiet, nu när jag såg den igen så gillar jag den men den är egentligen dålig. Willis och Jackson är som skapta för varandra som kompanjoner. Deras upptåg är vad som hjälper filmen med fiffiga gåtor och sköna konflikter dem emellan. Tyvärr håller inte Simon som skurk. Irons gör en ganska oinspirerad karaktär och alla vändningarna blir till slut lite för mycket. Slutet är urdåligt men McTiernan vet hur man gör spännande filmer. Betyg 6.7
 ClintanTheKing  
Lika bra som tvåan. Willis fortsätter att briljera, denna gång tillsammans med Samuel L Jackson (gör grym roll). Då dem ska stoppa tysken Simon. Klar 4:a.
 Gyllenbock  
Helt ok, lite bättre än tvåan med inte riktigt i klass med ettan. Stabil trea.
 Hakkaisha  
Bra action
 tummeliten  
Helt ok DH-film. Lite sämre än föregångarna, men bättre än fyran.
 FarColt  
Älskar denna film den vågar spränga gränser som ingen annan film gör
 RobinsTaste  
Inte like grym som de andra, men lever upp till namnet! DIE HAAARD!
 Podpolkovnik  
Halvokej underhållning. Finns egentligen inte så mycket mer att säga.
 Xenox  
Willis och Jackson är perfekta i huvudrollerna. Jeremy Irons gör dessutom en bra insats som skurk.
 myslas  
McTiernan är tillbaka som regissör efter Harlins explosions-fest i Die Hard 2. Återigen bjuder han på smart action med lite oväntade vändningar. Dessutom funkar Willis och Jackson väldigt bra ihop. Inte lika bra som första filmen men en väldigt bra actionfilm hur som helst.
 Count_Duckula  
Det är en bra historia med hiskeligt underhållande prestationer. Polerat och överdriven 'big room' action. Synd att de sista fem minuterna var tvungna att finnas.
 Ful_fisk  
Den bästa uppföljaren. Skitbra action-rulle som både är rolig och spännande. Jackson är ett kanonbra tillskott, också.
 ryderup  
Riktigt grym, intensiv och charmig actionrulle. Rent spontant kanske jag inte gillar att göra McClane till en del av en "Buddy Cop"-rulle men... fan... det fungerar ju så varför inte.
 kloakula  
I min mening ett välskrivet och detaljrikt manus som nämner viss nyttig information löpande under filmens gång och som har betydelse senare. Till exempel det i början om 14 stulna dumprar och lottoraderna. Välgjort enligt mig. McClane är som vanligt en karaktär man måste älska, och även Samuel L. Jacksons karaktär Zeus Carver passar in bra! Intressant handling med många vändningar gör att intresset hålls uppe! Stark trea!
 Rock Snack  
Den blir bättre varje gång jag ser den, och har åldrats mycket bättre än tvåan.
 Dutch  
Helt makalöst bra bovar!
 andmoreagain  
Rent statistiskt borde detta vara en tröttsam film då det är tredje gången gillt och Bruce Willis kanske är en av de mest osympatiska skådespelarna... MEN här det verkligen fullt ös och med ett gediget manus; icke djuplodande men spännande och temposkruvat som få. Här finns renrakade och sturska tyskar och Samuel L. Jackson som i sitt livs bästa roll spelar en racistisk neger. En bra film att avnjuta efter en svensk grillafton!!! /Fria Tider
 Cp-arnie  
Hel ok, men stör mig på att Irons dåliga tyska brytning.
 LacombeLucien  
Sjukt löjligt men ack så underhållande.
 Krille80  
Den tredje filmen i serien har inte samma oväntade vändningar som i tvåan och når absolut inte upp i klass med ettan. Historien är i alla fall kul, och tempot är härligt högt rakt igenom. Jeremy Irons är en skön och färgstark skurk och Bruce är klockren som John McClane. En bra film varken mer eller mindre. 3+
 Fläskkäft  
John McTiernan är tillbaka i registolen så mycket action utlovas. Ingen av uppföljarna rår ju på originalet förstås då den är en stilbildande och en av de bättre actionfilmer som gjorts. En bakfull Bruce Willis som svär och fäller dräpande kommentarer var himla kul på nittiotalet, vad den karln har gjort efter år 2000 vet jag knappt. Nåväl i sällskap med Sam Jackson blir detta rätt underhållande. Manuset är inte så dumt faktiskt och skurken är faktiskt riktigt bra och Irons har en helt fantastisk röst. Det är fullt ös och småkul hela tiden så det finns inte så mycket att klaga på.
 Dicken96  
Skön action film som gör det den ska.
 AmyTatti  
Bättre än ettan och tvåan, den är häftigare och smartare och roligare. Men alla tre är väldigt jämna i kvalitet.
 Dream  
Sista Die Hard som är värd att se, dock något sämre än 1an och 2an, men fortfarande en skön underhållnings faktor, som är jämlikt med dem första, då Willis fortfarande orkar agera.(Men man ska komma ihåg tydligt att detta är den sista Die Hard man ska se, 4an och 5an kan man leva utan, då Willis i dessa fullständigt tappat greppet och handlingen likaså.)
 yrkeschaufföre  
Jag har svårt att tänka mig att jag inte sett den här sen 2004 men den är ju inte alls i samma anda som de två första. Det är en bra film men inte en bra "Die hard"
 Sarakin76  
Du vill ha Bruce og action, du får Bruce og action.
 Stygga-Vargen  
Mycket action och mycket humor! Förutsägbar är den ju men vilken actionfilm är inte det?
 Lumus Maxima  
En av mina absoluta favoriter inom action. Denna film visar att action-film kan vara bra. Bäst av alla die hard filmer. Cool badguy!☺️ Bra musik!
 wasteoftime  
Klart sämre än både ettan och framförallt tvåan. Det känns ologiskt, varför är McClane tillbaks i New York? Han var ju där innan det "tog slut" med Holly. Hur mycket det här sprängämnet exploderar varierar otroligt mycket från scen till scen. Det mesta känns ologiskt och det är rätt platt. Kemin mellan Bruce Willis och Samuel L. Jackson är inte dålig, men den känns inte heller klockren. 0,8 på SH-skalan.
 Rai  
Nja, men funkar!
 ekback  
Detta var länge min favorit i Die Hard serien, förmodligen för att filmen var relativt ny och innehöll häftiga bomber (intressant med vätskorna minns jag) när man började se actionfilmer som denna ;) Nu på senare år är bomberna och huvudskurken inte lika imponerande men samspelet mellan Willis och Jackson är fortfarande bra och filmen sjysst i övrigt. Och introt i filmen är fortfarande riktigt imponerande! :)
« Föregående   |   1 ... 8 9 10
Senaste kommentarer
Den lilla flickan i huset vid vägens slut (info) 12:41 19/5 (58) 
Society (info) 11:57 19/5 (62) 
Lysande gift (info) 11:29 19/5 (21) 
Backdraft II (info) 11:08 19/5 (1) 
Polar (info) 11:03 19/5 (21) 
Vägvisaren (info) 10:58 19/5 (51) 
Justice League vs. the Fatal Five  (info) 10:33 19/5 (2) 
Mortdecai (info) 09:46 19/5 (25) 
Tredje mordet (info) 08:53 19/5 (6) 
Five Nights in Maine (info) 08:24 19/5 (1) 
En iskall jävel (info) 07:58 19/5 (33) 
Snömannen (info) 07:57 19/5 (45) 
Oskyldigt blod (info) 06:20 19/5 (33) 
Alla mår bra (info) 03:39 19/5 (2) 
[REC] 4: Apocalypse (info) 03:22 19/5 (20) 
Det vildväxande päronträdet  (info) 03:04 19/5 (6) 
Brokedown Palace (info) 02:14 19/5 (55) 
Nattbarn (info) 23:41 18/5 (9) 
The Mule (info) 22:26 18/5 (15) 
Big Brother (info) 22:09 18/5 (2) 
Snuten i Hollywood 2 (info) 21:35 18/5 (224) 
Sonja (info) 20:19 18/5 (2) 
Den hårda leken (info) 18:36 18/5 (1) 
Iron Sky: The Coming Race (info) 15:45 18/5 (1) 
Time Machine (info) 15:37 18/5 (327) 
Sameblod (info) 15:07 18/5 (58) 
Zlatan i Alperna  (info) 12:31 18/5 (3) 
Fruktan lägger pussel (info) 12:28 18/5 (4) 
Atlantic City, U.S.A. (info) 11:47 18/5 (44) 
UFO (info) 11:25 18/5 (8) 
Star Wars: The Last Jedi (info) 10:37 18/5 (148) 
Acts of Vengeance (info) 10:33 18/5 (7) 
Purpurgänget (info) 09:59 18/5 (1) 
Black Panther (info) 09:00 18/5 (86) 
American Exit (info) 07:48 18/5 (1) 
Ocean's Eight (info) 05:52 18/5 (36) 
Tag (info) 05:38 18/5 (7) 
Isn't It Romantic (info) 05:36 18/5 (10) 
I Feel Pretty (info) 05:34 18/5 (13) 
Enemy Gold (info) 04:04 18/5 (5) 
Summer of Blood (info) 03:44 18/5 (5) 
Det ljuva livet (info) 23:33 17/5 (150) 
De bedragna (info) 23:21 17/5 (29) 
Mordet på Orientexpressen (info) 22:41 17/5 (49) 
Destroyer (info) 22:33 17/5 (7) 
Frank and Ava (info) 22:29 17/5 (1) 
Big Boss (info) 21:59 17/5 (96) 
The Hustle (info) 20:44 17/5 (1) 
Goon (info) 15:43 17/5 (96) 
March Comes in Like a Lion (info) 15:13 17/5 (1) 
 
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor