Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 447 Besökare idag: 4 479
annons
Laddar...
 
 lottes  
Nästan en femma faktiskt. Har sett om den ett antal gånger och den är otroligt charmig. Kanske bidrar det att ämnet är ett som är så självupplevt för skådespelarna som gör utmärkta rollprestationer.
 Sam Wördington  
Säg vad man vill, detta är en dunderklassiker bland de romantiska komedierna och går att se om.
 yrkeschaufföre  
Länge sen sist, å så missar jag början.... Får ta å åka hem å titta på den igen.
 Ve72  
Hugh Grant är charmerande som vanligt och Spike säger jag bara... Han höjer filmen ytterligare ett snäpp! Hahaha vilken kille!
 Ell  
Sötsliskigt Hollywoodfrieri med stereotypt prinsessan får sin prins intrig (lr var det tvärt om?). Med torrbollen Grant, ideligen gestaltande sig själv och överskattade Roberts till trots (och mot mitt bättre vetande) en mysig måbrafilm. Jag erkänner mig b e s e g r a d.
 yrkeschaufföre  
Åh den är fantastisk! en av mina favoritfemmor, den innehåller så mycket sköna detaljer.
 MoaO  
Hade detta varit facebook hade jag "Likat" Ells kommentar nedan
 Elektric  
Skådespelarna förstör denna. Inte för att den är min favoritgenre, men ur ett subjektivt perspektiv är filmen väldigt söt och jag förstår hur den kan attrahera. Dock avskyr jag Hugh Grant, som tenderar att bara spela dessa småvilsna män som på nått vis får den vackra kvinnan. Han är så återfallande lik i varje roll han gör att jag vill SPY! När jag ser hans småvilsna, smått vindögda ko-liknande uppsyn och stammande stämma vill jag bara skicka ut TV'n genom fönstret.
 ToddDowney  
Alltså, den skulle ha varit mycket bättre med en annan manlig huvudrolls innehavare. Det är Grant som drar ner betyget från en 4:a till en trea. Rhys Ifans är underhållande som Grants inneboende Spike som har några av filmens absolut bästa repliker. Musiken är inget och klaga på heller, speciellt inte Ronan Keatings "When you say nothing at all". Se den.
 lumberdajack  
klassiker!
 Xenox  
Hugh Grant och Julia Roberts gör starka insatser. En av de bättre romantiska filmerna. Bra soundtrack också. Stark trea.
 Robkiller  
Helt ok film i en genre som jag normalt inte bryr mig så värst mycket om, men den här fungerar ändå rätt så bra. Välgjord med bra skådespelare och produktionen som helhet har få brister. Men visst, den är lite väl långsam delvis; samtidigt som den glimmar till ibland. En av få bra liknande filmer.
 Ful_fisk  
Charmig och härligt brittisk. Notting hill är en trevlig film även ifall den satsar mer på romansen än humorn, men jag kan ärligt talat inte riktigt förstå varför den blivit en sådan klassiker när filmer som t ex Love actually är så mycket bättre! Nåväl, hur som helst är detta en trevlig film som är väl värd att se, och Spike är givetvis lysande!
 Användarnamn23  
Så härligt charmig och rolig! En riktig klassiker som alla bör se
 AmyTatti  
Nej, Roberts och Grant funkar inte ihop enligt mig.
 yrkeschaufföre  
Nio månader sen sist, fortfarande lika bra. Den SKA ju ses flera gånger om året.
 Ramza  
Såg om den och den håller fortfarande, men det är alla sidokaraktärerna som bär upp filmen ovanför medelmåttan.
 myslas  
Ännu ett bevis för hur väldigt bra Richard Curtis är på att skriva romantiska komedier. Når inte upp till hans mästerverk Love actually men det är hans näst bästa film.
 embr91  
Den bästa filmen i genren :) Underbar!
 yrkeschaufföre  
Det är ju inte så länge sen jag såg den sist men den gick på tv och jag hade inga planer så jag såg den igen. Detta är nog Julias bästa roll någonsin, eller näst bästa efter Erin Brockovich.
 SofiaMikaela  
Jag vet att den här filmen är mångas favorit bland romantiska komedier, men själv blev jag inte så förtjust första gången jag såg den för flera år sedan. Försökte ge den en andra chans genom att se den en gång till, men det ändrade nog ändå inte min åsikt. Filmen känns väldigt osannolik och jag tycker inte ens att den är särdeles charmig. Inte en favorit, helt enkelt.
 tystponce  
Birollerna räddar den här filmen för Grant och Roberts, pff... Sorgligare par har jag aldrig sett i mitt liv. Var är kemin?
 vonadel  
Såg denna när det begav sig och tyckte den var helt ok. Tyckte det kunde vara läge att se om den nu. Det är ju trots allt min kära särbos favoritfilm. :) Jag har väl ungefär samma uppfattning om den idag. En av de bättre filmerna i genren, men inget mästerverk. Spike är bäst! :) 6/10
 Djurnord  
Riktigt bra film och gillar låten skarpt.
 itne  
Helt ok film, trivsam, och jag har nog sett den mer än 1 gång på tv.
 yrkeschaufföre  
Nu när jag såg den för kanske tionde gången insåg jag hur oerhört jobbig Spike är.
 92axha10  
Lite småroligt faktiskt. Jag är inte så förtjust i genren men jag tyckte om den här. Dessutom kan jag inte låta bli att tycka om Hugh Grant, karlen är så lättomtyckt.
 stri70  
Mysig film med mysiga skådespelare i en mysig del av en mysig storstad.
 Krille80  
En liten kärlekshistoria som målas ut så väldigt bra. Härligt foto. Miljön är stadsdelen Notting Hill i London. Det hela är intelligent, humoristiskt, smakfullt, välfunnet och angenämt (gäller både manus och regi). Julia Roberts är fantastiskt bra, gäller även Hugh Grant. Ett mästerverk i sin genre.
 dafreakish  
Notting Hill är en sådan där film som kommer undan med att vara brutalt sötsliskig, genomgullig och förutsägbar. Anledningen till att den gör det är att den är så otroligt charmig. Utmärkt kemi mellan Roberts och Grant och ett fyndigt manus av Curtis (som oftast) bidrar till en perfekt mysfilm.
 Ghostface  
Skulle inte räkna denna som en personlig favorit men får erkänna att filmen saknar luckor och är väldigt charmig. Filmen hade gärna fått ha lite mer doser av rent temperament men det kanske är svårt att få till när den tafatta hedersknyffeln Hugh Grant är den manlige huvudrollen istället för säg...Sean Bean?
 okidoki  
Sevärd för sin kärleksfulla miljöskildring.
 Ful_fisk  
Den enorma charmen och mysiga humorn höjer en väldigt simpelt utlagd storyline till en fyra. "The readers of Horse & Hound will be very pleased"
 Tonti  
Sekvensen där Hugh Grant går genom alla årstider är ju episk annars är filmen på sin höjd lite smårolig. Oftast mindre än så.
 yrkeschaufföre  
Här sitter jag på Jamaica å bläddrar förstrött bland alla kanaler och då dyker den här upp! En av mina favoriter, som jag dessutom inte sett på ett tag. Kvällen är räddad.
 amotherscrime  
Bestämmer mig för en svag 3a. Hatar Roberts men denna filmen lyckades sist jag såg den (för andra, eller kanske till och med tredje gången) att charma och underhålla mig. Det var otroligt kul. Jag var dock smått berusad och hade ganska tråkigt. Så jag är ytterst skeptisk mot mig själv. Guilty pleasure? Rhys Ifans är f.ö. genial. Filmen borde haft honom i huvudrollen.
 norberry  
Överskattad film som kräver mycket tålamod för att klara sig igenom.
 Namellak  
Egentligen en extremt konstlad och inte så lite förutsägbar historia, men den har sina satiriska poänger i skildrandet av det "lyckade" kändislivets baksidor kontra det vardagliga folkliga "misslyckade". Hugh Grant spelar Hugh Grant som vanligt och Julia Roberts lyckas göra en hyfsad insats som omväxling. Men den som verkligen lyfter filmen är Rhys Ifans. Synd att han bara fick vara bifigur.
 Bozze80  
Visst, den kanske inte är den mest trovärdiga filmen som gjorts, men den är så mysig och smårolig att man inte kan annat än gilla den. Sen är ju Spike en fantastisk karaktär!
 Merwinna  
Fin film, både rolig, finstämd och romantisk - d.v.s. just som en romantisk komedi ska vara. Jag tycker att det är speciellt kul, att Hugh Grant, som redan själv var en firad filmstjärna vid den här tiden, kunde spela rollen av en blyg och timid man som älskat en filmstjärna på avstånd, och nu till sin otroliga förvåning får träffa henne i verkligheten och lära känna henne, så bra!
 Tatty  
Älskar filmen med Julia Roberts och Hugh Grant. Riktig bra, rolig och mysig film med båda som gör rollerna riktigt bra. Gillar låten till och med på slutet.
 Gbgkille  
En film du mår bra av !!!
 Stygga-Vargen  
Väldigt bra, rolig och underhållande film med hög mysfaktor och väldigt bra skådespelare. Hugh Grant och Julia Roberts gör väldigt bra ifrån sig och jag ger även ett stort plus till Rhys Ifans.
 Fiskjävel  
Trots att filmen på ytan känns som en klassisk kärleksfilm från Hollywood har den här något extra. Skådespelarna ligger ett snäpp vassare, storyn känns vassare och jag som åhörare dras in i filmen på ett helt annat sätt än många filmer som har samma anda. 4+.
 RustyFilm  
En fantastisk kärlekshistoria skapad av Richard Curtis. Man pendlar mellan glädje och förvirring på ett härligt skönt sätt. Ja, det är intelligent, smakfullt och behagligt. Miljön är stadsdelen Notting Hill i London som skildras väl med ett snyggt fotoarbete.. Roger Michell (regi) och skådisar Julia Roberts, Hugh Grant alla strålande i denna helgjutna produktion. Det bästa som skapats inom genren.
 Sunken25  
Notting Hill är en mycket trevlig film som man borde se, den är välskriven och mycket träffsäkra skådisar. Hugh Grant är ingen favorit hos mig men det finns undantag och denna är en av de undantagen.
 yrkeschaufföre  
Jag har sett den så många gånger att jag knappt behöver titta, jag kan varje scen och nästan alla repliker. Men jag såg den igen. En klar favorit i genren.
 Rai  
Jag avskyr Hugh Grant! Han får mig att må illa och jag avskyr den här filmen som får mig att må illa. Jäkla trams!!!
 yrkeschaufföre  
Tål att ses ofta...
 Hans Moleman  
Får en svag trea. Snyggt gjord med klassiskt manus.
« Föregående   |   1 ... 14 15 16
Senaste kommentarer
Utøya 22 juli (info) 03:47 23/7 (18) 
Pride (info) 02:45 23/7 (82) 
Barbie: Dagbok (info) 01:42 23/7 (12) 
The Deminer (info) 00:34 23/7 (3) 
Hell or High Water (info) 00:06 23/7 (61) 
The Boy Who Harnessed the Wind  (info) 23:39 22/7 (3) 
The Girl with the Dragon Tattoo (info) 23:34 22/7 (365) 
Rocketman (info) 22:56 22/7 (11) 
Long Shot (info) 22:46 22/7 (6) 
The Diabolical (info) 22:28 22/7 (6) 
Blueprint (info) 21:35 22/7 (9) 
Birdman (info) 21:33 22/7 (212) 
Arne Dahl: Mörkertal (info) 21:03 22/7 (10) 
The Hard Way (info) 20:55 22/7 (7) 
Secret Obsession (info) 20:48 22/7 (4) 
Barry Lyndon (info) 20:34 22/7 (554) 
Climax (info) 19:32 22/7 (13) 
Jeepers Creepers 3: Cathedral (info) 19:24 22/7 (11) 
The Silence (info) 18:48 22/7 (12) 
Headshot (info) 18:43 22/7 (5) 
Alita: Battle Angel (info) 18:41 22/7 (28) 
Yesterday (info) 18:14 22/7 (6) 
Lejonkungen (info) 18:12 22/7 (8) 
BlacKkKlansman (info) 18:10 22/7 (43) 
Francofonia (info) 17:09 22/7 (3) 
Cargo (info) 12:30 22/7 (18) 
Dumbo (info) 11:40 22/7 (4) 
Hardcore - En brutal verklighet (info) 11:34 22/7 (18) 
Min börda (info) 11:30 22/7 (3) 
Turist (info) 11:01 22/7 (161) 
Svenska bilder (info) 07:46 22/7 (35) 
Indiana Jones och de fördömdas tempel (info) 07:38 22/7 (523) 
Jakten på den försvunna skatten (info) 07:30 22/7 (612) 
Spider-Man: Into the Spider-Verse (info) 05:37 22/7 (15) 
Adrift (info) 05:35 22/7 (10) 
Red Sparrow (info) 05:31 22/7 (25) 
Harry Potter och halvblodsprinsen (info) 05:23 22/7 (499) 
Damsel (info) 02:56 22/7 (3) 
Night Train to Lisbon (info) 00:55 22/7 (31) 
Veronika bestämmer sig för att dö (info) 00:52 22/7 (81) 
The Reunion (info) 00:42 22/7 (11) 
The Dark (info) 00:25 22/7 (3) 
Min grekiska sommar (info) 00:18 22/7 (4) 
The Wife (info) 23:59 21/7 (19) 
Flotten (info) 23:43 21/7 (4) 
Klienten (info) 23:41 21/7 (112) 
Hostiles (info) 23:36 21/7 (18) 
Murder Mystery (info) 23:20 21/7 (13) 
Spartacus (info) 23:19 21/7 (271) 
The Lone Ranger (info) 23:17 21/7 (173) 
 
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor