Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 569 Besökare idag: 4 378
annons
annons
Laddar...
 
 alvizz  
Swank är alltid, verkligen alltid bra. Men trots att jag ligger och Hollywood-bölar i slutet är det något i storyn som inte klaffar, det är rätt förutsebart och lite för mycket Hollywoodstory. Jag är underhållen hela vägen men den lämnar betydligt färre spår än jag hade förväntat mig.
 broccolin  
2000-talets kanske mest överskattade film.
 WinDrop  
En boxningsfilm som var helt annorlunda, blev verkligen förvånad över att en boxningsfilm, kunde göras på det här sättet. Men, nu måste väl ändå allt vara gjort, inom denna genre?
 mrinkel  
Börjar riktigt bra, blir sedan osannolik och otroligt sliskig, till slut känns filmen endast som en dålig ursäkt för att diskutera ett kontroversiellt ämne.
 Totenkopf  
Början är bra med två griniga gubbar, och en torkpositiv tjej, men sen när det huxflux ska vara snyftdrama så tycker jag de förstör en dela av filmen, men handikapp,döende, grönsakskortet faller ju Oscars-juryn för iallfall.
 Marles  
stark 4a
 Albion  
En film som börjar ganska taffligt men tar sig efterhand. Gripande men lite väl tillrättalagd. Filmen är väl trots allt ganska överskattad. Slogs av tanken att Clintans karghet inte är helt olik Ingemar Stenmark. Betyget blir en stark 3;a, dvs 3+
 AlbinWesley  
Det ligger mitt emellan trea och fyra verkligen. Samtidigt som allt känns genuint och genomgående bra så är det kanske en aning för klyschigt och ointressant när det väl börjar bli dags för nåt att hända. En väldigt stark trea.
 gruso  
Svag trea. Intresserade mig inte särskilt mycket. Är inte jätteförtjust i Swank heller.
 AlbinWesley  
Nä, för tusan. Ändrar mig direkt. En svag fyra istället!
 booby  
Oerhört vackert av Eastwood. Allt och alla håller en hög nivå, mycket rörande!
 Mat1az  
Vacker liten film som dock känns aningen för typisk för att nå full pott. Klart överskattad är den också, men det betyder inte att den skulle vara dålig. Det som håller den klart över standardmarginalerna är Eastwood, Freeman och Swank, varav både Freeman och Swank fick en Oscar för sina rollprestationer. Storyn känns helt stabil men fastnar ibland med foten i klistriga klichéer. Och förutom dessa klyschiga snavningar i storyn så är det även mycket runtom som osar tillfredställelsestoft för Avarge Joe’s. Det är för många enkla knep för min smak. Jag säger ändå inte att det är dålig film, den är helt klart bra. Men inte så pass bra som den fått ett sken av att vara. Stark trea.
 Bennyfilm  
Den får en stabil 4a men dock ingen jag måste se igen !
 Ramzy  
Bra film! klockrent skådespeleri och grymt välregiserad film.
 Grillo  
En fin och rörande film om att förverkliga sina drömmar. Swank är tuff och Eastwood och Freeman är sköna gubbar tillsammans.
 Xenox  
Rätt bra film. Den är dock inte tillräckligt intressant för att få mer än en trea.
 justcelsius  
asså, jag e ju en man å så, men blev lite smått tårögd..
 fors1984  
Överskattad, med ett antal störande moment. Hade det inte gått att nyansera bilden av Maggies familj lite mer? Varför gäller inte riktiga boxningsregler? Och behöver världen verkligen ännu en voiceover av Morgan Freeman?
 Bihimoth  
Riktigt bra. Nu sekunderna efter att jag sett den förtjänar den verkligen en 5:a. Och ja fors1984, om jag fick bestämma så skulle världen i sig ha en voiceover av Morgan Freeman. :)
 kokosbollen  
Den är en suverän fin. Så vacker på något sätt. Respekt till alla boxare!
 Canaletes  
Helt okej film. Den började bra och spännande men annars va sista 40 min av filmen bara tragisk, sorglig och tråkig så att man ville att den skulle ta slut. Annars är boxningsfilmer rätt förutsägbara. Man borde ha visat lite mer av killarna från gymmet när det gick bra för Maggie och inte bara i början av filmen. Sen förståd jag inte grejen med att slå ner Danger Barch bara sådär, annars var hans karaktär annorlunda men det gav iaf en annan touch i filmen. Clint Eastwood skådespel har jag aldrig riktigt gillar, han verkar stel och så. Hans karaktär var annars sjukt likt som den hade i Gran Torino. Bra skådespel och soundtracket var inte så bra. 5.3/10.
 zyxz  
Seg men bra
 JimCarrey  
Smörbögig utan att lyckas prestera nått bögsex
 karlmats  
Filmen börjar väldigt bra och det är svårt att inte uppskatta Swanks insats här. Freeman och Eastwood är ju som klippta och skurna för sina roller och generellt gillar jag sportfilmer som handlar mer om människor än om själva sporten. Sen händer något, en bit in lyfts jag ur handlingen och in i en metavärld där jag är en del av en fokusgrupp för att säkerställa att filmen trycker på rätt knappar vid rätt tillfällen. För det blir mer och mer tydligt att det är en Oscar man vill ha, dessutom håller den på tok för länge och mot slutet blir det nästan skrattretande tragiskt hur långt ifrån potentialen man hamnat. Fortfarande många förtjänster, men lite för mycket av en marknadsprodukt för att en 3a ska komma på tal.
 spitfire_88  
klockren 5a. såg precis den och finner inga ord
 Pearldrop  
En favoritfilm!
 Djurnord  
Bra, stark, grym och sorglig film men Hillary Swank är jävligt bra i filmen.
 Andreas_  
Helt Lysande och totalt briljant film, den lämnar en verkligen berörd på alla sätt och vis. Detta är en av dom bästa dramas jag någonsin sett, En av dom bästa sportfilmer jag någonsin sett, En av dom bästa boxningsfilmer jag någonsin sett, En av Clintans bästa roller framför kameran och bakom, En av Morgan Freemans bästa roller framför kameran och definitivt en av Hilary Swanks bästa roller framför kameran, hon är utan tvekan värd en oscar för sin rollprestation. För mig så finns det inget dåligt eller fånigt med denna film, utan det är ett sant mästerverk även om man inte gillar sport eller boxning, så se den om Du/Ni inte gjort det ännu, och detta var andra gången jag såg den, och den är lika bra än idag, som vanligt för när Clintan gör film, så blir det ett mästerverk, bara gratulera, och tummen upp! Mycket stark 5:a blir betyget. Rekommenderas!!!
 FruRing  
Minns inte riktigt
 nikdelarge  
Jävligt fin film, den berör och den gör det bra!
 Belmont84  
Trots fina skådespelarinsatser och ett behagligt tempo är filmens stora problem att den känns som två separata filmer. I vissa fall kan det funka, men här känns det som att filmen vill på tok för mycket. Som två separata filmer hade historien/historierna kunnat bli riktigt bra, men den tar sig snabbt vatten över huvudet (i synnerhet under den andra halvan). Det är tydligt att Clintans välregisserade film blir lidande av Paul Haggis spretiga, översentimentala manus och hade resulterat i en mycket bättre film om inte gapet mellan dessa två komponenter varit så stort.
 Engravadlax  
Hade föredragit att de hade skippat Freemans voiceovers. Musiken är lite trist. Svag trea.
 Krille80  
Detta är en film som direkt griper tag i mig direkt och får mig att njuta av den välskrivna historia och de fantastiska skådespelarna. För mig så känns dock denna film lite som två i en. Första delen innan "Olyckan" är fantastisk och nära fullpott men efter det rasar filmens tempo och trots att det fortfarande är riktigt bra så faller betyget.
 spiel mit mir  
Brutalt bra!
 Ahrle  
Film som verkligen berör. Fint spel av alla inblandade och Hillary Swank är superb i huvudrollen. Stark 4a!
 wemett  
Clint Eastwood och Morgan Freeman vilken kombination som gav mig förväntningar som uppfylldes. Första filmen jag ser med Hillary Swank och vilken roll hon gör.
 twidman  
Snuddar på en fyra. Gripande film med fint foto.
 Snåm  
Första fyra femtedelarna är stabil men tämligen menlös 3/5. Sista biten är ju bara för jävla såsig.
 Tobbiee  
Bestämde mig för att höja den till en 5a efter en omtitt många år efter första. Det är verkligen ett mästerverk! Fyfan va bra.
 Donedon  
Mycket bra men smått depressiv
 falusebbe  
En bra och rörande film men det är något som skaver. Kanske är det att det finns vissa sentimentala trummor som man slår lite för hårt och lite för länge på. Typisk ge mig en oscar-film.
 Tatty  
Jätte bra och stark film med Hilary Swank! Sorglig film också. Morgan Freeman och Clint Eastwood är också jätte bra i filmen.
 supermancover  
Gillar många skådespelare i denna, men himla trög och irriterande i perioder. Väldigt synd, då jag trodde att jag skulle tycka jättemycket om filmen. Så blev det inte. En svag trea.
 Sarakin76  
Clintan er så flink. Åssen gjør gammern det?
 Green Mamba  
Jag brukar inte vara så frikostig med femmorna men det här var en klockren femma!
 RustyFilm  
En boxningsfilm? Ja visst, Swank går på knock. Men händelseförloppet är bortom det förväntade. Huvudrollstrion Clintan, Freeman och Hillary Swank gör alla en strong insats, speciellt Swank. Jag blir alltmer imponerad av henne. Mycket beröm och statyetter har det här fått, för mycket tycker nog jag. Men sevärt är det.
 Filmfantast86  
bra
 Mikael602  
Hilary Swanks bästa prestation
 Roswall  
En något svag trea då det är vissa bitar i regin jag får väldigt svårt för, dels är det berättarrösten, dels är det publiken och vissa klipp på publiken under boxningscenerna. Vissa scener är något övertydliga och därtill långsamma. Den har också på sin håll höga höjder.
 Pi-R  
Eastwoods säkra regi lyser igenom, och skådespelartrion som också består av Swank och Freeman levererar. Men storyn osar, Swank till trots, så mkt testosteron att jag aldrig blir riktigt engagerad – dock får jag nog lov att erkänna att det mer har att göra med mig än med filmens objektiva kvaliteter. Den sista tredjedelen lyfter dock och betyget närmar sigen fyra, men nä... Haggis manus är för utstuderat och polerat för att jag ska tycka det är intressant. Margo Martindale briljerar dock i de få scener där hon medverkar, och i slutändan blir det hon som förmig är filmen mest bestående intryck.
« Föregående   |   1 ... 16 17 18
Senaste kommentarer
Dr. Strangelove eller: Hur jag slutade ängslas och lärde mig älska bomben (info) 11:16 16/2 (770) 
Alita: Battle Angel (info) 09:14 16/2 (7) 
Desert Saints (info) 08:44 16/2 (15) 
Blodigt allvar (info) 08:41 16/2 (6) 
Remains to Be Seen (info) 08:32 16/2 (1) 
Den osynlige gästen (info) 01:42 16/2 (12) 
Min bäste väns bröllop (info) 01:15 16/2 (285) 
Bad Times at the El Royale (info) 01:05 16/2 (16) 
The Little Stranger (info) 23:59 15/2 (4) 
Polar (info) 23:57 15/2 (17) 
Bird Box (info) 23:55 15/2 (47) 
IO (info) 23:50 15/2 (10) 
The Finest Hours (info) 23:50 15/2 (23) 
Hellraiser: Judgment (info) 23:46 15/2 (5) 
Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott (info) 23:46 15/2 (21) 
Overlord (info) 23:41 15/2 (13) 
Dogman (info) 23:20 15/2 (2) 
Det finns inga gränser (info) 22:58 15/2 (2) 
Cold War (info) 20:03 15/2 (12) 
The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot (info) 19:03 15/2 (4) 
A Family (info) 18:34 15/2 (3) 
Shanghai (info) 17:34 15/2 (44) 
Air Strike (info) 16:25 15/2 (4) 
Aquaman (info) 14:03 15/2 (24) 
The Trader (info) 13:51 15/2 (3) 
Leap Year (info) 13:28 15/2 (1) 
The Limehouse Golem (info) 11:59 15/2 (10) 
Neds (info) 11:57 15/2 (15) 
Medan du sov (info) 11:32 15/2 (199) 
Mercuriales  (info) 11:17 15/2 (1) 
Livet blomstrar (info) 10:31 15/2 (1) 
Mondo cane 2 (info) 06:23 15/2 (11) 
My Happy Family (info) 05:38 15/2 (3) 
Police Story (info) 05:24 15/2 (71) 
Ondskans mirakel (info) 03:43 15/2 (23) 
Hindenburg (info) 03:11 15/2 (5) 
Madame (info) 00:29 15/2 (3) 
The Future Of Pinball (info) 23:26 14/2 (6) 
Baby Driver (info) 23:16 14/2 (73) 
Din för i kväll (info) 23:10 14/2 (19) 
Ciao Bella (info) 22:37 14/2 (155) 
Morden i Sandhamn - I de lugnaste vatten (info) 22:19 14/2 (9) 
Fyre: The Greatest Party That Never Happened (info) 21:46 14/2 (9) 
Rampant (info) 21:32 14/2 (1) 
Sleeping with Other People (info) 21:20 14/2 (12) 
Den of Thieves (info) 21:04 14/2 (22) 
Happy Death Day 2U (info) 20:41 14/2 (1) 
Alla presidentens män (info) 20:23 14/2 (168) 
The Salesman (info) 20:20 14/2 (24) 
Soldier (info) 20:18 14/2 (157) 
 
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor