Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 1 569 Besökare idag: 5 557
annons
annons
Laddar...

Välkommen SESN!

Magnus 2017-10-09

Hej alla kära användare!

Vi kan nu äntligen gå ut med att Filmtipset har fått nya ägare! De nya ägarna är nämligen de två digitala entreprenörerna Fredrik Selin och Carl Nordström som bland annat ligger bakom Modegallerian.se, spelsnack.se och Emocore.se. Sidan kommer i övrigt att fortsatta att drivas med samma syfte och de delar som vi alla älskar och använder oss av!

Om ni har känt att sidan har stått stilla är det något som nu kommer att ändras! Nu när allting är klart kommer ni kunna ta del av all aktivitet som sker på hemsidan. Har ni några funderingar kan ni alltid kontakta oss, så svarar vi så gott vi kan!

Amrat Singh kommer även att ta över Community Manager rollen efter Andreas Källman. Vi vill tacka Andreas Källman som har gjort en otroligt bra jobb som er tidigare CM.

Både de gamla och de nya ägarna tackar för ert tålamod och ser fram emot många nya år tillsammans!


Kommentarer (14)

 
Premiärer
13/12 - Star Wars: The Last Jedi
5/1 - The Party
Visa mer
Mest diskuterade filmer
Blade Runner 2049
1922
Wonder Woman
Hacksaw Ridge
The Babysitter
Totalt antal kommentarer: 1708576
Senaste recensioner
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me
The Square
Summer of Sam
Maniac
Awakening the Zodiac
Totalt antal recensioner: 8096
Kolumner
Nya medlemmar
che5
parnianengberg
ad7867
krilleb
Raspen73
Nya denna vecka: 14  Totalt: 121071
Länkar
Entertainity AB © 2000-2016 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till ads@n24g.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor