Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 536 Besökare idag: 4 592
annons
Laddar...

Recension av G.I. Joe: Retaliation

Regissör: Jon M Chu
Ã…r: 2013
Till filminfo
Betygsätt:
Antal visningar (132)    Forumdiskussion (0)
18/6 2019
Recenserad av Mihon86
Y
o-ho-Joe

Cobra har tagit grep om makten i vita huset med en maskerad mastermind som president. G.I. Joes är likviderade och svartmålade som terrorister av sin ärkefiende. Men de få som överlevt måste stå som jordens sista frihetsstyrka. För rättvisa och hämnd leder Roadblock de få Joes för att återställa ordning och reda i kaoset skapat av Cobra Commander.

Dwayne Johnson (aka The Rock) kommer in för att rädda serien från undergång Chaning Tatum kommer tillbaka som Duke och deras vänskap är verkligen inristat i sten, de få scener som gjordes om märks av att Tatum är frånvarande och vill inte ha med serien att göra. Övriga återkommande ansikten från första filmen är Ray Park som Snake Eyes och Byung-hun Lee som Storm Shadow. Deras actionscener känns lite väl krystade och inte lika episka som i första filmen.

Det kommer ske väldigt mycket liknande mellan de två filmerna för att de skiljer sig märkvärdigt. De är mer grus och skitigt i del 2 än i del 1. De finns färre pinsamma försök till relationer i del 2 och mindre humor. Men gör rätt ifrån sig genom att göra actionscenerna väldigt bra och häftiga. Storyn är inte mycket att hurra för. Man skulle kunna tänka att teamet bakom Zombieland skulle gjort något bättre men så blev det ej. Dialoger är fåniga och karaktärs utveckling finns ej, det är ren och skär action i en sommarfilm som kom för sent eller för tidigt beroende på hur man ser det.

Med tanke på att de sköt fram premiär nio månader så kan man tycka att de borde ha sett misstagen. Men men, allt går inte att rädda med 3D. G.I.Joe: Retaliation är en bra film, men så bra som trailern lovade och inte så bra som jag hoppades, Den är lite seg i början men avslutet är värt biobiljetten om man verkligen vill se en actionfilm som lever upp till ens egna barndomsminne om hur man lekte med actionfigurer under bordet i köket som 7-åring.

Recensera denna film själv (endast medlemmar)
Fler recensioner
Länkar
av samma film
Mihon86 0 har röstat
August Dellert 2 har röstat
 
av Mihon86
G.I. Joe: Retaliation
 0 har röstat
Love, Simon
 1 har röstat
Hobbit: En oväntad resa
 2 har röstat
Captain America: Civil War
 0 har röstat
Jurassic World: Fallen Kingdom
 1 har röstat
Iron Man 3
 1 har röstat
Oz: The Great and Powerful
 6 har röstat
Django Unchained
 3 har röstat
Röjar-Ralf
 4 har röstat
Batman: The Dark Knight Returns, Part 2
 0 har röstat
 
Senaste recensioner
Cannibals
1 har röstat
The Favourite
0 har röstat
G.I. Joe: Retaliation
0 har röstat
Army of Darkness - Evil Dead III
0 har röstat
Ett fall för Johnny Cousin
0 har röstat
Olofs frostiga äventyr
2 har röstat
Slender Man
1 har röstat
Annie
0 har röstat
Mördaren - en helt vanlig person
1 har röstat
ReGOREgitated Sacrifice
3 har röstat
Unforgettable
1 har röstat
Love, Simon
1 har röstat
Evil Dead
0 har röstat
Den bästa sommaren
1 har röstat
Psycho II
0 har röstat
Spinal Tap
0 har röstat
Lilja 4-ever
0 har röstat
Den blomstertid nu kommer
3 har röstat
Mystic River
0 har röstat
Hobbit: En oväntad resa
2 har röstat
 
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor