Aktuellt

Regissör: John Milius
År: 1982
Till filminfo
Ditt betyg på filmen:
Antal visningar (494)    Forumdiskussion (0)
14/7 2004
Recenserad av orangemilk
K
raftfullt och blodigt äventyrsepos om den svärdsvingande krigaren Conan som vill hämnas på sektledaren Thulsa Doom som bränt ned hans hemby, dräpt hans föräldrar och gjort honom själv till slav.

En aning djupare än jag trode den skulle vara men den var ändå inte lika bra som jag trode den skulle vara.

Action scenerna var ganska kassa vilket jag nästan borde fattat med tanka på att filmen är ganska gammal.

Den blir lite enformig och långtråkig också men den börjar bra.

Vad slutet symboliserar kan man fundera över.. det kanske bara skulle vara ett lyckligt slut men det känns som att det finns nått budskap..

Hur som hälst var bonusmaterialet bra.

Även fast den blev långtråkig så tycker jag ändå att den var för kort för att vissa hela Conans liv från slav till herre det va därför handlingen fick en 3:a.

Skådespelar insatserna varigerade lite det var både bra och dåliga skådisar. Arnold Schwarzenegger var den bästa, enligt mig, i filmen - och en av dom få som var riktigt, riktigt bra. Han passar bra in i dessa filmer och det är kanske på grund av honom som jag gillar Conan - barbaren så mycket, alltså delvis på grund av honom.

Recensera denna film själv (endast medlemmar)
Fler recensioner

Flugan
Airport '80 The Concorde
Thirst
3 har röstat

Entertainity AB © 2000-2009 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor
Logga in!
Bli medlem!
Nyheter Verktyg Stödmedlem Senaste recensionerna Senaste kommentarer Senaste kolumnerna Statistik Online just nu
På Bio just nu Biopremiärer Biorecensioner Sök
DVD-toppen DVD-releaser DVD-recensioner Sök
TV, filmtablån TV-kolumnen Sök
Filmtipset Topp 250 Senast inlagda Mest betygsatta Mest betygsatta du inte sett Alla i bokstavs-ordning
Min Sida Filmdejt Filmtips Vänner online Min filmsamling Mina listor Mitt forum Svarsforum Sök Medlem
Filmsnack Listor Lek & Rösta Analys Recensioner
Om Sajten