Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 440 Besökare idag: 4 225
annons
Laddar...

Recension av 40 Days and 40 Nights

Regissör: Michael Lehmann
Ã…r: 2002
Till filminfo
Betygsätt:
Antal visningar (3903)    Forumdiskussion (0)
19/2 2005
Recenserad av cineasten89
F
ör ett par år sen när den var uppe på biograferna tänkte jag: en film om att klara sig utan sex i 40 dagar med Josh Hartnett? Hur kul kan det vara? Därför struntade jag att se den när den gick på biograferna, och det gjorde jag också när den kom på DVD. Men när den kom på TV, och det inte fanns nåt annat att kolla på, så, varför inte? Men nej, den är inte kul. Inte ens bra. Men att se Josh Hartnett kämpa i 40 dagar är faktiskt kul men inte så kul att den får högre betyg än en etta. annars finns det NÅGRA få bra stunder, som scenerna mellan Josh Hartnett och Shannyn Sossamon. Men tyvärr blir det hela utdraget, tjatigt och förutsägbart, att det är så tråkigt. Josh Hartnetts nuna räddar inte filmen från ett fiasko, även om han så är skön.

Josh Hartnett spelar killen som blivit dumpad av Nicole, och för att komma över henne, raggar han på krogar och får sex varje natt. Men så börjar han bli himla trött på det och när han får höra att Nicole förlovat sig, är måttet rågat och han beslutar sig för att leva i celibat i 40 dagar och 40 nätter, till sin brorsas, prästens, fasa. Alla avråder honom till det, och det hela går så långt att alla börjar slå vad om hur länge han klarar sig utan sexet. Och det verkar som om han inte klarar det när han möter Erica, eller gör han det ändå?

Såna här filmer är så förutsägbara att du nästan vet vad avslutningen blir. Tyvärr förvånar det mig inte, när Hartnett nästan bara medverkat i halvbra eller dåliga filmer, även om det finns undantag, men inte tack vare honom precis. Men man kan nog inte klandra honom för att filmen blivit dålig - han är trovärdig, men handlingen räcker helt enkelt inte till. Fotot känns också för alldagligt, de flesta scenerna är okej men alltför sega. Men må vara att sexhumoren är kul i denna film (det var förvisso det enda jag log åt), det är ändå inte en bra film.

Recensera denna film själv (endast medlemmar)
Fler recensioner
Länkar
av samma film
cineasten89 21 har röstat
 
av cineasten89
Bad Teacher
 4 har röstat
Inglourious Basterds
 34 har röstat
House of Wax
 16 har röstat
A Love Song for Bobby Long
 17 har röstat
Star Wars: Episod III - Mörkrets hämnd
 20 har röstat
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
 20 har röstat
Boogeyman
 6 har röstat
Miss Secret Agent 2 - Armed and Fabulous
 5 har röstat
Timeline
 5 har röstat
Virgin Suicides
 20 har röstat
 
Senaste recensioner
Olofs frostiga äventyr
2 har röstat
Slender Man
1 har röstat
Annie
0 har röstat
Mördaren - en helt vanlig person
1 har röstat
ReGOREgitated Sacrifice
3 har röstat
Unforgettable
1 har röstat
Love, Simon
1 har röstat
Evil Dead
0 har röstat
Den bästa sommaren
1 har röstat
Psycho II
0 har röstat
Spinal Tap
0 har röstat
Lilja 4-ever
0 har röstat
Den blomstertid nu kommer
3 har röstat
Mystic River
0 har röstat
Hobbit: En oväntad resa
2 har röstat
The Unsaid
0 har röstat
The Green Inferno
0 har röstat
Star Wars: The Last Jedi
3 har röstat
Ben Hur
0 har röstat
Lethal Invasion
0 har röstat
 
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor