Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 352 Besökare idag: 4 027
annons
Laddar...

Recension av Snuten i Hollywood 2

Regissör: Tony Scott
Ã…r: 1987
Till filminfo
Betygsätt:
Antal visningar (2615)    Forumdiskussion (0)
14/12 2006
Recenserad av RasmusOrsén
E
ddie Murphy är tillbaka i rollen som den mycket komiske och egna Detroit-polisen Axel Foley. Regisserad av Tony Scott som senare gjort "Spy Game (2001)", "Man on Fire (2004)" och "Domino (2005)".

Axel Foley (Eddie Murphy) återvänder till Beverly Hills efter det att hans gamle vän polischefen Bogamil (Ronny Cox) nästan blivit dödad i ett attentat riktat mot honom. Han möter upp med sina gamla vänner Rosewood (Judge Reynolds) och Taggart (John Ashton).

Medans Bogamil återhämtar sig på sjukhuset försöker de tre vännerna luska fram vad som kan ha hänt. Rätt vad det är har de hamnat mitt upp i en enorm liga och ett mycket farligt spel. Det blir upp till dem att lösa problemet som man gör det i Detroit. Samtidigt har Foley stränga förbud att jobba som polis i Beverly Hills efter vad som hände i första filmen.

Snuten i Hollywood har gjorts i tre filmer och det här är den andra och klart bästa. Det är inte längre bara Eddie Murphy som är rolig, Judge Reynolds karaktär har fått en mycket komisk attityd och är minst lika roligt. Detta betyder dubbelt så bra humor. Samtidigt har vi Taggart som bara vill gå i pension och undvika den här typen av problematik, han är bra som motvikt mot de andra två.

Storyn är lika ytlig som i första filmen och knappast bättre. Men det är inte det viktiga här då detta är en lätt komedi där man ska skratta och inte tänka så mycket. En film för hela familjen. Musiken från första filmen är tillbaka men med lite remix. Detta är inte alls bra och man saknar det från första filmen.

Överlag är detta dock den bästa filmen i trilogin och man behöver inte ha sett den första filmen för att förstå den här. Dock tror jag att den kan bli roligare för de som sett första filmen. Jag tänkte ge den en trea men jag höjer det till en svag fyra för den underbara humorn.

Recensera denna film själv (endast medlemmar)
Fler recensioner
Länkar
av samma film
RasmusOrsén 4 har röstat
Bobby Peru 12 har röstat
 
av RasmusOrsén
The Escort
 0 har röstat
Pirates of the Caribbean: Svarta Pärlans förbannelse
 7 har röstat
Like Minds
 0 har röstat
Knight Rider 2000
 1 har röstat
American Pie - Band Camp
 7 har röstat
Wallander - Bröderna
 1 har röstat
Trollkarlen från Övärlden
 2 har röstat
Simone
 1 har röstat
Nicky och Gino
 0 har röstat
Robin Hood - Prince of Thieves
 4 har röstat
 
Senaste recensioner
Cannibals
0 har röstat
The Favourite
0 har röstat
G.I. Joe: Retaliation
0 har röstat
Army of Darkness - Evil Dead III
0 har röstat
Ett fall för Johnny Cousin
0 har röstat
Olofs frostiga äventyr
2 har röstat
Slender Man
1 har röstat
Annie
0 har röstat
Mördaren - en helt vanlig person
1 har röstat
ReGOREgitated Sacrifice
3 har röstat
Unforgettable
1 har röstat
Love, Simon
1 har röstat
Evil Dead
0 har röstat
Den bästa sommaren
1 har röstat
Psycho II
0 har röstat
Spinal Tap
0 har röstat
Lilja 4-ever
0 har röstat
Den blomstertid nu kommer
3 har röstat
Mystic River
0 har röstat
Hobbit: En oväntad resa
2 har röstat
 
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor