Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 530 Besökare idag: 5 584
annons
Laddar...

Recension av Natural Born Killers

Regissör: Oliver Stone
Ã…r: 1994
Till filminfo
Betygsätt:
Antal visningar (1277)    Forumdiskussion (0)
11/4 2010
Recenserad av the godfather
D
å och då kommer det filmer som skakar filmvärlden rejält. Året 1994 så kom det en sådan film. Filmen var en käftsmäll mot amerikansk media.

Nu tror jag att ni vet vilken film jag snackar om, Natural Born Killers. Filmen börjar med att man får se bilder av New Mexico som senare övergår till ett café vid en motorväg. Caféet är ett typiskt amerikanskt café, men den här dagen har caféet två gäster som bär på en hemlighet som gästerna kommer att få ta del av.

De här två gästerna är ett par som är massmördare och det är rätt tydligt vad som kommer att hända på caféet. Sen då blir det en åktur utan dess like och man hinner knappt hämta andan innan det bär av igen. Filmen är som en berg och dalbana men en rolig och bra bana.

Paret som filmen handlar om är ett par som är trött på samhället och vill ha adrenalinkickar, och kickarna får de genom att mörda. De blir snabbt kändisar genom TV-programmet American psychos. Programmet är populärt och snart blir paret hyllade av folket.

Mannen som ligger bakom den här filmen är ingen mindre än Oliver Stone som regisserade mästerverket Plutonen. Han hade mycket ilska inom sig när han gjorde denna på grund av media höll på som de gjorde. Det är anledningen till att filmen är så våldsam. När han gick till attack mot media så var hans vapen Natural Born Killers

Filmen blev omtalad på grund av att den var så våldsam men man ska inte klaga på våldet i den för det den gör är att den visar en bild av verkligheten.

Filmen är ett mästerverk för att den ger en bra bild om att för eller senare faller allting, skådespelaren Woody Harellson som spelar en av paret är i min mening är en väldigt bra skådespelare, han gör en tredjedel av filmen. Till sist för att den är så våldsam för då blir man påmind om hur våldsam och sjuk mänskligheten är.

Som avrundning så vill jag säga att man ska se denna film minst en gång i livet för att man lär sig alltid något när man ser den här filmen.

Recensera denna film själv (endast medlemmar)
Fler recensioner
Länkar
av samma film
jotnan 1 har röstat
the godfather 6 har röstat
BeforeYouDie 6 har röstat
Bobby Peru 21 har röstat
billybob 13 har röstat
Santa Claus 19 har röstat
blund 15 har röstat
 
av the godfather
Natural Born Killers
 6 har röstat
 
Senaste recensioner
Cannibals
1 har röstat
The Favourite
0 har röstat
G.I. Joe: Retaliation
0 har röstat
Army of Darkness - Evil Dead III
0 har röstat
Ett fall för Johnny Cousin
0 har röstat
Olofs frostiga äventyr
2 har röstat
Slender Man
1 har röstat
Annie
0 har röstat
Mördaren - en helt vanlig person
1 har röstat
ReGOREgitated Sacrifice
3 har röstat
Unforgettable
1 har röstat
Love, Simon
1 har röstat
Evil Dead
0 har röstat
Den bästa sommaren
1 har röstat
Psycho II
0 har röstat
Spinal Tap
0 har röstat
Lilja 4-ever
0 har röstat
Den blomstertid nu kommer
3 har röstat
Mystic River
0 har röstat
Hobbit: En oväntad resa
2 har röstat
 
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor