Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 599 Besökare idag: 4 433
annons
Laddar...

Recension av America's Sweethearts

Regissör: Joe Roth
Ã…r: 2001
Till filminfo
Betygsätt:
Antal visningar (2302)    Forumdiskussion (0)
16/2 2004
Recenserad av anonym
D
et är helt klart att jag hade för stora förväntningar på den här filmen, den var väldigt överskattad när den var ny. Såg den ett flertal gånger när den gick på Canal + och den blev bara sämre och sämre. Men det är många välkända namn på skådespelarlistan; Billy Crystal, Julia Roberts, Catherina Zeta-Jones och John Cusack! Men filmen är svag för att ha så många bra och stora stjärnor. Den är dock lite halvrolig emellanåt och ganska charmig.

Catherine Zeta-Jones är också rätt överskattad; om hon vägde tjugo kilo mer skulle hon nog inte vara så känd som hon är. Men så tycker jag faktiskt inte om Julia Roberts. Hon är bra och speciell skådespelare. Men det är samma sak där; om hon vägde tjugo kilo mer skulle hon nog inte vara så stor, trots att hon har talang. Lite av det kommer faktiskt upp i "Notting Hill".

Men nu känns det som jag kommer ifrån filmen.
Den handlar om två stora filmstjärnors förhållande; Gwen och Eddie, det handlar om en syster och assistent till Gwen, Kiki, som också är hennes syster, men blir inte behandlad som det. Det handlar om filmstjärnors lyxliv, det handlar om filmstjärnors tunga liv och det handlar om inspelningen på en film, som blir en stor överraskning för alla när den har premiär. Alla förutom regissören...

Handlingen är väldigt tunn, skådespeleriet kunde ha varit bättre, likaså regin. Det känns som hela filmen är poänglös och den håller verkligen inte tittarna vid liv. Men det är ett bra tidsfördriv.

Filmen känns också väldigt "typisk" ny amerikansk ungdomsfilm. Men slutet är riktigt roligt faktiskt. Annars är filmen inget vidare, överskattad av många, men det är nog ännu fler som tycker som jag. Det känns som filmen bara gjordes för att några tittare ville se en film med Jones och Roberts i, den har ju inget att säga.
Men den är bitvis rolig och charmig och att ge den en etta vore en allt för stor förnedring (kanske är den värd det dock).


Recensera denna film själv (endast medlemmar)
Fler recensioner
Länkar
av samma film
anonym 8 har röstat
 
av anonym
Escape from the Dead
 6 har röstat
Balladen om Berings sund
 3 har röstat
Ordinary Decent Criminal
 4 har röstat
Jordbävningen
 3 har röstat
Mission to Mars
 22 har röstat
Manhattan Murder Mystery
 11 har röstat
The Golden Child
 2 har röstat
River Wild
 7 har röstat
Simon Sez
 3 har röstat
Mandingo
 3 har röstat
 
Senaste recensioner
Cannibals
1 har röstat
The Favourite
0 har röstat
G.I. Joe: Retaliation
0 har röstat
Army of Darkness - Evil Dead III
0 har röstat
Ett fall för Johnny Cousin
0 har röstat
Olofs frostiga äventyr
2 har röstat
Slender Man
1 har röstat
Annie
0 har röstat
Mördaren - en helt vanlig person
1 har röstat
ReGOREgitated Sacrifice
3 har röstat
Unforgettable
1 har röstat
Love, Simon
1 har röstat
Evil Dead
0 har röstat
Den bästa sommaren
1 har röstat
Psycho II
0 har röstat
Spinal Tap
0 har röstat
Lilja 4-ever
0 har röstat
Den blomstertid nu kommer
3 har röstat
Mystic River
0 har röstat
Hobbit: En oväntad resa
2 har röstat
 
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor