Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 422 Besökare idag: 3 832
annons
Laddar...

Recension av Angel Eyes

Regissör: Luis Mandoki
Ã…r: 2001
Till filminfo
Betygsätt:
Antal visningar (2126)    Forumdiskussion (0)
16/1 2003
Recenserad av Mordiiax
F
ilmen handlar om polisen Sharon som spelas av Jennifer Lopez som har en bekymmersam tid då hon inte kan sova, inte kan 'dejta' män utan att det blir till ett polisförhör och samtidigt så har hon problem med sin familj. Som om inte det är tillräckligt, kommer det en underlig man in i hons liv...

Denna film går nog hem hos dom flesta, men främst kvinnor. Det är lite, eller inget action och bara fåtalet scener då mungiporna åker upp. Filmen genomsyras av en melankolisk anda men ändå så är det en film värd att se!

I början av filmen får vi se när Sharon Pogue hjälper en man i en krockad bil. Detta blir till grund för en märklig historia som utspelas i Chicago. Efter ett skottdrama då en man plötsligt dyker upp och räddar livet på Sharon så blir hon bekant med den mannen, som kallar sig själv 'Catch' (spelad av James Caviezel). 'Catch' har inget liv, han går runt hela dagarna på gatorna och bor enkelt utan möbler. Catch visar dock stort intresse för Sharon och menar att dom har ett sorts band tillsammans, att dom hör ihop. Efter ett tag så får vi veta allt mer om olyckan, familjen och på vilket vis dom som är sammakopplade.

'Angel Eyes' påminner till viss del om 'Bringing out the dead' med Nicholas Cage. Den är välgjord, men regisören Luis Mandoki har dock inte samma 'touch' som Martin Scorsese.

Jag brukar inte gilla denna typ av drama/romantik filmer, men denna är dock inte av den vardagliga typen. Bra skådespelare gör att betyget höjs. Synd att slutet inte riktigt höll måttet som jag tycker att resten av filmen gör. En klar 3:a!


Recensera denna film själv (endast medlemmar)
Fler recensioner
Länkar
av samma film
Mordiiax 2 har röstat
 
av Mordiiax
Boys and Girls
 1 har röstat
Rollerball
 3 har röstat
Angel Eyes
 2 har röstat
 
Senaste recensioner
Cannibals
0 har röstat
The Favourite
0 har röstat
G.I. Joe: Retaliation
0 har röstat
Army of Darkness - Evil Dead III
0 har röstat
Ett fall för Johnny Cousin
0 har röstat
Olofs frostiga äventyr
2 har röstat
Slender Man
1 har röstat
Annie
0 har röstat
Mördaren - en helt vanlig person
1 har röstat
ReGOREgitated Sacrifice
3 har röstat
Unforgettable
1 har röstat
Love, Simon
1 har röstat
Evil Dead
0 har röstat
Den bästa sommaren
1 har röstat
Psycho II
0 har röstat
Spinal Tap
0 har röstat
Lilja 4-ever
0 har röstat
Den blomstertid nu kommer
3 har röstat
Mystic River
0 har röstat
Hobbit: En oväntad resa
2 har röstat
 
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor