Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 547 Besökare idag: 5 315
annons
Laddar...

Recension av Behind Enemy Lines

Regissör: John Moore (I)
Ã…r: 2001
Till filminfo
Betygsätt:
Antal visningar (1829)    Forumdiskussion (0)
13/7 2004
Recenserad av ccrows
O
wen Wilson verkar vara en ganska mångsidig skådis, förutom att han anser sig vara kapabel nog att spela in halvdann light-action som "Rush hour" så är han faktiskt en väldigt bra manusförfattare och komedi-skådis, i alla fall när det är Wes Anderson som håller i taktpinnen, det gör han inte denna gång... Det märks.

Nu ska Wilson portrettera den amerikanske piloten Chis Burnett som blev nedsjuten under ett uppdrag över balkan och lyckades med tallbarr och mod överleva fienden tills räddningen kom... jag har inte något emot att dom har valt en sann historia, detta råkar vara en som jag tycker ska berättas och jag är defenetivt ingen amerika-hatare men aj, aj, aj...

Wilson tröttnar efter ett tag på livet ombord på hangarfartyget och sin sura kapten som spelas av Gene Hackman som förutom inhoppen i "The Royal Tennebaums" inte har gort ett rätt sen "The Unforgiven" 1992 och vill hem men skickas på julafton ut på ett spaningsuppdrag över jugoslavien och blir där nedsjuten... go figure?
Resten av historien får vi följa Wilson när han krampaktigt ska ta sig till sin räddningsplats och komma undan hela den serbiska armen och under vägen slänga ifrån sig x antal klyshor.

Slutet blir nästan parodiskt med den pampiga musiken och Wilsons flyende från det regemente som står och avlossar salva efter salva mot honom, näe jag tvivlar på att det var så här det gick till när Chris Burrnett räddades.

Behind Enemy Lines är en riktigt dålig film, dom enda som kan finna njutning i detta är legosoldater och blinda människor, det är ju trots allt lite ljudeffekter... Och snälla Wes Anderson, lås in Owen tills nästa film ni ska göra för detta funkar inte.

Recensera denna film själv (endast medlemmar)
Fler recensioner
Länkar
av samma film
ccrows 11 har röstat
 
av ccrows
Hämnden
 2 har röstat
Behind Enemy Lines
 11 har röstat
Wilbur
 5 har röstat
Chasing Amy
 12 har röstat
In the Bedroom
 7 har röstat
 
Senaste recensioner
Cannibals
1 har röstat
The Favourite
0 har röstat
G.I. Joe: Retaliation
0 har röstat
Army of Darkness - Evil Dead III
0 har röstat
Ett fall för Johnny Cousin
0 har röstat
Olofs frostiga äventyr
2 har röstat
Slender Man
1 har röstat
Annie
0 har röstat
Mördaren - en helt vanlig person
1 har röstat
ReGOREgitated Sacrifice
3 har röstat
Unforgettable
1 har röstat
Love, Simon
1 har röstat
Evil Dead
0 har röstat
Den bästa sommaren
1 har röstat
Psycho II
0 har röstat
Spinal Tap
0 har röstat
Lilja 4-ever
0 har röstat
Den blomstertid nu kommer
3 har röstat
Mystic River
0 har röstat
Hobbit: En oväntad resa
2 har röstat
 
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor