Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 395 Besökare idag: 4 860
annons
Laddar...

Recension av Boys and Girls

Regissör: Robert Iscove
Ã…r: 2000
Till filminfo
Betygsätt:
Antal visningar (1875)    Forumdiskussion (0)
31/1 2003
Recenserad av Mordiiax
R
yan och Jennifer träffas i inledningen på ett flygplan och börjar att munhuggas det första dom gör. Bådas personligheter utstakas på engång. Sedan syns dom inte igen på några år för att sedan ses igen i olika stadier i livet, men det är 'collage' tiden som filmen koncentrerar sig på. Ryan (Freddie Prinze Jr) är en typisk nörd som är väldigt smart på att räkna och att bygga broar samtidigt som han har bestämda åsikter om att inte hoppa i säng med vem som helst. Jennifer (Claire Forlani) skulle man kunna säga är motsatsen, en helt lössläppt livsnjutare med latin som huvudämne och ligger med alla hon träffar. Självklart inleder dessa personer ett vänskapligt förhållande som fungerar väldigt bra tills en kväll då lustarna blir för stora...

Filmen går tyvärr nog hem hos majoriteten tonåringar och barn utan verklighetsanknytning, som dom tidigare tonårs filmerna. Det är synd att äckligt dåliga filmer som denna får plats i TV tablån!

För att kunna recensera denna film är jag tvungen att ta fram stora sågen. Handlingen, finns inte. Skådespeleri, existerar inte. Överaskningsmoment, har dom troligen aldrig tänkt på. Förutsägbar? Till högsta grad! När dom sitter brevid varandra på planet i öppningsscenen så vet man hur filmen slutar och det blir bara en pina att se igenom hela filmen. Bägaren rann verkligen över under eftertexterna (hade ingenting med 'handlingen' att göra) då Jason Biggs rollfigur står i fel omklädningsrum. Självklart tillhör det omklädningsrummet underklädes modeller som tycker om att prutta, äckligt motbjudande men ändå ingen överaskning i en film som denna! Då det inte finns några ljusglimtar alls i denna film så är betyget - helt rättvist. Se inte denna film, hyr hellre en gammal guldrulle eller se på reprisen av 'På spåret'!

Recensera denna film själv (endast medlemmar)
Fler recensioner
Länkar
av samma film
Mordiiax 1 har röstat
 
av Mordiiax
Boys and Girls
 1 har röstat
Rollerball
 3 har röstat
Angel Eyes
 2 har röstat
 
Senaste recensioner
Cannibals
1 har röstat
The Favourite
0 har röstat
G.I. Joe: Retaliation
0 har röstat
Army of Darkness - Evil Dead III
0 har röstat
Ett fall för Johnny Cousin
0 har röstat
Olofs frostiga äventyr
2 har röstat
Slender Man
1 har röstat
Annie
0 har röstat
Mördaren - en helt vanlig person
1 har röstat
ReGOREgitated Sacrifice
3 har röstat
Unforgettable
1 har röstat
Love, Simon
1 har röstat
Evil Dead
0 har röstat
Den bästa sommaren
1 har röstat
Psycho II
0 har röstat
Spinal Tap
0 har röstat
Lilja 4-ever
0 har röstat
Den blomstertid nu kommer
3 har röstat
Mystic River
0 har röstat
Hobbit: En oväntad resa
2 har röstat
 
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor