Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 448 Besökare idag: 4 115
annons
Laddar...

Recension av Breaking Dawn - Part 2

Regissör: Bill Condon
Ã…r: 2012
Till filminfo
Betygsätt:
Antal visningar (1787)    Forumdiskussion (0)
24/3 2013
Recenserad av rikirock
B
reaking Dawn - Part 2 är den sista delen av fenomenet Twilight. Det är nu allt avslutas och alla filmerna har lett upp till denna stund. Stunden då Bella och Edward har fått en dotter som de måste skydda från Volturi som kommer för att döda henne. Cullens söker hjälp från andra familjer för att hjälpa till i den strid som kommer att äga rum och även Jacob och hans varulvar hjälper till. Alla tränar för att ha någon chans alls till att stoppa Volturi och se till så att lilla Renesmee inte kommer till skada.

Jag hade hoppats på en bra final. Filmen börjar lite segt och det är i stort sätt bara snack och lite verkstad tills en halvtimme innan filmen slutar. Då börjar den så kallade stora slutstriden. Inte ens här lyckas de göra det ordentligt. Hur man kan förstöra en så bra avslutning förstår jag inte. Det är ett totalt fiasko helt enkelt och det var längesen jag såg ett sådant dåligt slut som detta.

Jag har aldrig gillat Twilight filmerna. De har förstört allt om vad vampyrer och varulvar står för. Det enda de lockar med i Twilight är killar utan tröja som är överpumpade så att småflickorna blir alldeles till sig och börjar tävla om vem som är bäst, Jacob eller Edward. Det är inte ens riktiga vampyrer, vampyrer glittrar för fan inte i solen och varulvar springer inte på fritiden runt utan tröja för att imponera. Detta gör mig sjukt förbannad! Ändå så är Breaking Dawn - Part 2 en av de bästa i Twilight serien och det säger inte mycket. Det är riktigt illa.

Jag tycker Twilight sagan är en skam för film och inget som jag någonsin vill spendera min tid på igen. Jag har tyvärr sett alla och det räcker, tack gode gud för att det är över nu. Den avslutande delen kunde ha blivit bra genom slutet men inte ens det kunde de fixa ordentligt. Sen har vi Kristen Stewart, Taylor Lautner och Robert Pattinson. När jag ser dessa tre i Twilight filmerna så har jag bara en sak att säga: Det är så uselt skådespel så jag vill bara gömma mig under täcket och inte komma tillbaka. Nej detta är inget jag rekommenderar till någon.


Recensera denna film själv (endast medlemmar)
Fler recensioner
Länkar
av samma film
rikirock 5 har röstat
 
av rikirock
Gudfadern
 2 har röstat
Pitch Perfect
 1 har röstat
The Host
 3 har röstat
Django Unchained
 4 har röstat
Breaking Dawn - Part 2
 5 har röstat
Nightmare Before Christmas
 1 har röstat
Valkyria
 3 har röstat
The Paperboy
 2 har röstat
Safe
 1 har röstat
Savages
 3 har röstat
 
Senaste recensioner
Olofs frostiga äventyr
2 har röstat
Slender Man
1 har röstat
Annie
0 har röstat
Mördaren - en helt vanlig person
1 har röstat
ReGOREgitated Sacrifice
3 har röstat
Unforgettable
1 har röstat
Love, Simon
1 har röstat
Evil Dead
0 har röstat
Den bästa sommaren
1 har röstat
Psycho II
0 har röstat
Spinal Tap
0 har röstat
Lilja 4-ever
0 har röstat
Den blomstertid nu kommer
3 har röstat
Mystic River
0 har röstat
Hobbit: En oväntad resa
2 har röstat
The Unsaid
0 har röstat
The Green Inferno
0 har röstat
Star Wars: The Last Jedi
3 har röstat
Ben Hur
0 har röstat
Lethal Invasion
0 har röstat
 
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor