Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 502 Besökare idag: 4 321
annons
Laddar...

Recension av Commando

Regissör: Mark L Lester
Ã…r: 1985
Till filminfo
Betygsätt:
Antal visningar (1377)    Forumdiskussion (0)
23/9 2002
Recenserad av zag
C
ommando är en film som skapar en verklighetskänsla i miljö, familj och action. Huvudperson John Matrix, spelad av Arnold Schwarzenegger, är en kärleksfull far som pensionerat sig från sitt tidigare liv som en super duper mega soldat tränad i USA (där alla enorma elitsoldater tränas).

Nu ägnar han sin tid åt att bära jättetunga plaststockar, som man måste ha jättemycke muskler för, samt matar tama rådjur med sin otroligt söta gulliga smarta dotter. Deras underbart njutnigsfulla liv får ett abrupt slut när den odskefulle Benedict kidnappar Johns dotter. Här sätts Johns tidigare kunskaper som supersoldat med otroligt skarpt luktsinne på prov. Han får också hjälp av en för John helt okänd tjej att rädda sin dotter. Mycket märkligt att hon skulle riskera sitt liv för detta, men iaf. Genom deras äventyr växer ett stark kärleksband fram till och med mellan dottern och tjejen som aldrig träffas förrän i slutet.

Det ända minuset, bortsett från det dåliga manuset, alla buggar, att John är odödlig och det inte är tillräckligt mycket naket, är att det förekommer en del onödigt våld i filmen. Höjdpunkten i filmen är nog när Benedict ska föklara för någon ondskefull general att han och John skulle kunna döda alla hans 100-tals solder "in a blink of an eye".

Jag kan inte göra mycket annat att belöna denna vackra film för alla sina fina specialeffekter och undebara handlig med en solklar 5. Se den!!!

Recensera denna film själv (endast medlemmar)
Fler recensioner
Länkar
av samma film
Bobby Peru 23 har röstat
zag 33 har röstat
 
av zag
Titanic
 100 har röstat
Commando
 33 har röstat
 
Senaste recensioner
Cannibals
1 har röstat
The Favourite
0 har röstat
G.I. Joe: Retaliation
0 har röstat
Army of Darkness - Evil Dead III
0 har röstat
Ett fall för Johnny Cousin
0 har röstat
Olofs frostiga äventyr
2 har röstat
Slender Man
1 har röstat
Annie
0 har röstat
Mördaren - en helt vanlig person
1 har röstat
ReGOREgitated Sacrifice
3 har röstat
Unforgettable
1 har röstat
Love, Simon
1 har röstat
Evil Dead
0 har röstat
Den bästa sommaren
1 har röstat
Psycho II
0 har röstat
Spinal Tap
0 har röstat
Lilja 4-ever
0 har röstat
Den blomstertid nu kommer
3 har röstat
Mystic River
0 har röstat
Hobbit: En oväntad resa
2 har röstat
 
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor