Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 493 Besökare idag: 4 865
annons
Laddar...

Recension av Constantine

Regissör: Francis Lawrence
Ã…r: 2005
Till filminfo
Betygsätt:
Antal visningar (1796)    Forumdiskussion (0)
18/3 2005
Recenserad av jack_jack_jack
F
ilmen Constantine handlar om John som jobbar som excorsist. Han har gåvan att se "saker som man inte borde se", Keanu Reeves som spelar John Constantine är kall men gör allt för den goda saken. Man märker tydligt att han tränat upp sitt skådespeleri sedan han medverkade i Matrix-trilogin. Specialeffekterna imponerar väldigt mycket även om det kan tyckas bli överdrivet vid vissa tillfällen.
Allt i filmen om "halvblod", demoner, änglar, gud och djävulen kan bli lite rörigt och först förstår man inte riktigt vad allt är eller betyder, men man får alltid svaren senare i filmen, på ett bra sätt dessutom.
Jag såg på nyheterna och dom berättade att Peter Stormare var med och till och med vad han spelade, detta förstörde filmen för mig eftersom man alltid tittade efter honom. Peter Stormare spelar väldigt bra och Tilda Swinton var också mycket bra. Men huvudkaraktärerna Keanu Reeves och Rachel Weisz var allmänt okarismatiska och John Constantines halvroliga skämt är varken roliga eller dåliga. Eftersom han oftast drar sina torra skämt i fel situationer så börjar man nästan tro att manusförfattaren lät sin son skriva medans han skulle duscha. Filmen är baserad på serien Hellblazer, och Hellblazer är ju bara en av dom senaste filmerna som kommer från gamla (eller nya) actionserier. Spiderman, Daredevil och X-men är bara några av dom.
Jag ger filmen en tveksam fyra, eftersom manusförfattarens sons skämt faktiskt inte var så dåliga, och storyn är bra och kanske lite invecklad. Skådespelet är halvbra, vissa är okej och vissa är mycket bra.

Recensera denna film själv (endast medlemmar)
Fler recensioner
Länkar
av samma film
Rollywood 1 har röstat
paycheck 19 har röstat
jack_jack_jack 18 har röstat
 
av jack_jack_jack
The Constant Gardener
 19 har röstat
Constantine
 18 har röstat
 
Senaste recensioner
Cannibals
1 har röstat
The Favourite
0 har röstat
G.I. Joe: Retaliation
0 har röstat
Army of Darkness - Evil Dead III
0 har röstat
Ett fall för Johnny Cousin
0 har röstat
Olofs frostiga äventyr
2 har röstat
Slender Man
1 har röstat
Annie
0 har röstat
Mördaren - en helt vanlig person
1 har röstat
ReGOREgitated Sacrifice
3 har röstat
Unforgettable
1 har röstat
Love, Simon
1 har röstat
Evil Dead
0 har röstat
Den bästa sommaren
1 har röstat
Psycho II
0 har röstat
Spinal Tap
0 har röstat
Lilja 4-ever
0 har röstat
Den blomstertid nu kommer
3 har röstat
Mystic River
0 har röstat
Hobbit: En oväntad resa
2 har röstat
 
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor