Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 536 Besökare idag: 4 299
annons
annons
Laddar...

Recension av Crossroads

Regissör: Tamra Davis
År: 2002
Till filminfo
Betygsätt:
Antal visningar (2900)    Forumdiskussion (0)
29/1 2004
Recenserad av JoeZ
A
llt ni säker har hört om den här filmen, om Britney framför allt, allt är antagligen sant.
Själva filmen handlar om Lucy som hade tre vänner i sina första år. Nu är Lucy "inte en flicka och inte en kvinna" som inte har gjort det som hon själv vill. Och kryddan på allt så är hon ovän med sina första vänner, dom har på något sätt växt ifrån varandra. Men när dom ska gräva upp ett paket som dom begravde när dom var små så börjar vänskapen växa tillbaka. Målet är för Lucy att träffa sin moder som försvann för länge sedan. På vägen reser hon med sina vänner och en kille. Och förutom det så är filmen precis som alla andra. Killen och halvmesiga tjejen etc.

Till skillnad från alla andra romantiska komedier så bjuder knappt på några skratt och den har inte ens ett manus som håller.
När dem blir vänner igen så känns det som att de två tjejerna försöker utnyttja Britney så mycket som möjligt, så fort dem inte vågar göra något är Britney tvungen att göra det. Och ändå blir dem "bästa vänner", jag skulle då inte vilja ha vänner som dem. Däremot man kan ju också se det som en del av "skämten" i filmen, men det är då som vi märker skillnaden mellan en bra skådespelare och en dålig, en bra skådespelare hade nog lyckats att övertyga publiken om något skratt.

Regin av Tamra Davis känns lika lättsam som filmen, man undrar om det hade blivit en bättre film med en annan regissör, antagligen inte, men ändå. Davis tillför inte något till filmen på något sätt. Använder sig av tekniken och vinklar som hon vore nybörjare. Vilket är synd.

Jag rekommenderar den till alla som vill se en halvfjollig film och till alla riktigt stora Britney Spears fans. Resten borde nog hålla er ifrån denna film.
Jag tyckte personligen om Britney Spears i denna roll och det är en film att slappna av till, en film som man bara kommer ihåg för Britney Spears roll i den (inte för att hon spelade bra, men bara för att det är Britney) och jag kan generat erkänna att jag själv har några av Britneys plattor.
Den här filmen så otroligt dåligt underhållande. En riktigt dålig film är bara otroligt dålig, den här är otroligt dålig underhållande.

Recensera denna film själv (endast medlemmar)
Fler recensioner
Länkar
av samma film
JoeZ 9 har röstat
 
av JoeZ
Kontakt
 7 har röstat
TMNT
 2 har röstat
Diligensen
 5 har röstat
Sista skrattet ...
 5 har röstat
My Fair Lady
 1 har röstat
Nationens födelse
 4 har röstat
Berg-Ejvind och hans hustru
 3 har röstat
Rätt upp i 90-talet
 10 har röstat
Guldfeber
 8 har röstat
X-Men 2
 11 har röstat
 
Senaste recensioner
Olofs frostiga äventyr
2 har röstat
Slender Man
1 har röstat
Annie
0 har röstat
Mördaren - en helt vanlig person
1 har röstat
ReGOREgitated Sacrifice
3 har röstat
Unforgettable
1 har röstat
Love, Simon
1 har röstat
Evil Dead
0 har röstat
Den bästa sommaren
1 har röstat
Psycho II
0 har röstat
Spinal Tap
0 har röstat
Lilja 4-ever
0 har röstat
Den blomstertid nu kommer
3 har röstat
Mystic River
0 har röstat
Hobbit: En oväntad resa
2 har röstat
The Unsaid
0 har röstat
The Green Inferno
0 har röstat
Star Wars: The Last Jedi
3 har röstat
Ben Hur
0 har röstat
Lethal Invasion
0 har röstat
 
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor