Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 341 Besökare idag: 4 911
annons
Laddar...

Recension av Driven

Regissör: Renny Harlin
Ã…r: 2001
Till filminfo
Betygsätt:
Antal visningar (3366)    Forumdiskussion (0)
15/7 2004
Recenserad av billybob
J
oe Tanto har lagt av efter en bilolycka, men tvingas tillbaka till hetluften i biltävlingsvärlden igen. Hans stallchef stöder dock hellre det unga stjärnskottet istället.

Först vill jag börja med att kommentera Stallone; Kan inte den mannen försöka åldra med värdighet? Här ikläder han sig rollen som racerförare, om än som mentor. Jag menar, "gubben" är väl över femti bast och redan där brister filmen i trovärdighet. Sen är han ju inte direkt någon höjdarskådis utan tvärtom en ganska medioker sådan vilket lyser igenom när han försöker sprida sina visdomsord som bara känns som löjliga klicheèr. Kip Pardue däremot känns betydligt bättre och gör en trovärdigare rollgestaltning. Övriga skådisar kommer undan med betyget godkänt eller däröver. Som film duger väl Driven bra till att spendera en eftermiddag på. Racingscenerna håller hög klass och tempot i filmen är bra. Bra också att filmens "bad guy" inte alls är en "bad guy" utan bara en motståndare på banan. Filmens helhetsbetyg blir ändå ganska lågt då den här sortens film kräver viss realism, något man helt har bortsett från under det sista racet. Har sett åtskilliga racinglopp men aldrig att något liknande ens har varit i närheten av att inträffa. Några häftiga scener finns ändå med i filmen, som racet genom Chicagos gator. Klart orealistiskt det med, men väldigt underhållande att titta på. Ett stort minus är att hela filmen är så fruktansvärt förutsägbar! Men inget minus är större än herr Stallone själv... Det blir bara patetiskt att se honom ju längre filmen går. Ändå är den värd att ses, en eftermiddag, inget att slösa en bra kväll på, då kan det ju finnas något vettigare på TV:n =)

Recensera denna film själv (endast medlemmar)
Fler recensioner
Länkar
av samma film
billybob 3 har röstat
 
av billybob
We Were Soldiers
 42 har röstat
The Others
 10 har röstat
Monster's Ball
 8 har röstat
Sunset Boulevard
 15 har röstat
The Good Thief
 2 har röstat
The Kid Stays in the Picture
 5 har röstat
Bowling for Columbine
 12 har röstat
Gangs of New York
 6 har röstat
Dark Blue
 0 har röstat
xXx
 5 har röstat
 
Senaste recensioner
Cannibals
1 har röstat
The Favourite
0 har röstat
G.I. Joe: Retaliation
0 har röstat
Army of Darkness - Evil Dead III
0 har röstat
Ett fall för Johnny Cousin
0 har röstat
Olofs frostiga äventyr
2 har röstat
Slender Man
1 har röstat
Annie
0 har röstat
Mördaren - en helt vanlig person
1 har röstat
ReGOREgitated Sacrifice
3 har röstat
Unforgettable
1 har röstat
Love, Simon
1 har röstat
Evil Dead
0 har röstat
Den bästa sommaren
1 har röstat
Psycho II
0 har röstat
Spinal Tap
0 har röstat
Lilja 4-ever
0 har röstat
Den blomstertid nu kommer
3 har röstat
Mystic River
0 har röstat
Hobbit: En oväntad resa
2 har röstat
 
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor