Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 613 Besökare idag: 4 462
annons
annons
Laddar...

Recension av Duplex - Drömhus med förhinder

Regissör: Danny DeVito
År: 2003
Till filminfo
Betygsätt:
Antal visningar (2530)    Forumdiskussion (0)
29/5 2004
Recenserad av Luvi
I
går kväll stoppade jag in den här filmen i min videobandspelare med hopp om att det skulle bli några trevliga och roliga 97 minuter. Jag satte mig tillrätta i stolen och började titta. Filmen började med en trevlig, klassisk, tecknad presentation av huvudrollerna, Ben Stiller och Drew Barrymore. När filmen sedan rullar på så märker jag att den inte är så som jag hade hoppats på, det brukar såklart aldrig filmer vara, men den här var inte ens rolig. Jag ville ha en mysig komedi och jag fick en "komedi" som irriterade mig som bara den. Förutom det så tyckte jag så synd om Ben Stillers karaktär Alex, och det var väldigt irriterande.

I alla fall, filmen handlar om ett klassiskt par, Alex (Stiller) och Nancy (Barrymore). De bor i en liten lägenhet som de såklart inte är nöjda med. Det slutar med att de bestämmer sig för att flytta till ett annat hus (det får man reda på redan i den tecknade presentationen egentligen). De hittar ett såkallat "Duplex" (därav filmens namn) till slut och bestämmer sig för att flytta in. Ett "Duplex" är ett hus som innehåller två hus. Så problemet i filmen är då att det bor en väldigt gammal tant i det andra huset. Den här tanten retar både Alex och Nancy till vansinne. Det går i alla fall rent ut sagt åt helvete för Nancy och Alex på grund av den där tanten.

Filmen har ändå ett ganska smart slut, men jag rekommenderar verkligen inte den här filmen. För er som sett ?Amos & Andrew? ska veta att det ungefär är samma stil på den här filmen, man tycker synd om Stiller och Barrymore helt enkelt. Nej, det finns bättre filmer att hyra och gör det. Den här filmen kan verka lockande i hyllan, men ta den inte!

Recensera denna film själv (endast medlemmar)
Fler recensioner
Länkar
av samma film
Luvi 13 har röstat
 
av Luvi
Freddy vs. Jason
 7 har röstat
De hänsynslösa
 18 har röstat
American Pie
 7 har röstat
Tillsammans
 30 har röstat
Duplex - Drömhus med förhinder
 13 har röstat
Sanningens ögonblick – Karate Kid
 17 har röstat
Terror på Elm Street
 27 har röstat
 
Senaste recensioner
Hobbit: En oväntad resa
0 har röstat
The Unsaid
0 har röstat
The Green Inferno
0 har röstat
Star Wars: The Last Jedi
0 har röstat
Ben Hur
0 har röstat
Lethal Invasion
0 har röstat
Farligt experiment
0 har röstat
Captain America: Civil War
0 har röstat
Barnjungfrun
1 har röstat
Jurassic World: Fallen Kingdom
0 har röstat
Ella den förtrollade
0 har röstat
Måndag hela veckan
0 har röstat
The Lost Boys
0 har röstat
Get Out
0 har röstat
Repet
0 har röstat
A Moment of Innocence
0 har röstat
Den yttersta gränsen
1 har röstat
Kidnap
0 har röstat
Lolita
1 har röstat
En underbar jävla jul
0 har röstat
 
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor