Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 500 Besökare idag: 4 889
annons
Laddar...

Recension av Ett hål i mitt hjärta

Regissör: Lukas Moodysson
Ã…r: 2004
Till filminfo
Betygsätt:
Antal visningar (2437)    Forumdiskussion (0)
31/3 2005
Recenserad av mugato81
N
ej nej nej. Stackar Lukas Moodysson, likt matadoren i tjuren Ferdinad vill han ju bara visa " Hur modig han är med sin cape och sitt svärd". Lukas vill ju inte vara folklig, han vill uppröra och beröra utan att få den där äckliga folklighetsstämpeln... stackars Lukas.

Hursomhelst har stackars Lukas tillräckligt med likvida medel och gott hjärta att anlita ett helt a-lag i produktionen av denna film. Uppenbarligen måste han ha stoppat någon hallucinatorisk drog i den budgetansvarige hos Svenska filminstitutets vattenglas.

Att sedan anställda två crack-rökande letter att skriva manus är storhjärtat av den gode Lukas. Vad de kom fram till är följande fantastiska story/scoop:
"Vi sätter Thorsten Flink (som sig själv), den där roliga tjejen i Ica-reklamen (sanna Bråding), ett gitarrmongo och en småsliskig kroat i Christer Petterssons gamla lya (den är ju ledig numera). Sen ser vi till att gitarrmongot får snacka sådär blair-witchigt in i en skakig handkamera medans den övriga ensemblen ser till att grisa ihop en porrulle med kiss, spyor och övriga våldsyttringar mot den stackars kvinnan. Det borde visa Sverige hur det funkar i porrens värld."

Att Lukas sedan valde att ge kamera och ljudhanteringen till syratrippande tonåringar med epileptiska anfall är ju ett "vågat angreppssätt"---- not.

Okej. Det var mycket galla över stackars Lukas, han vill ju så gärna göra ett avtryck i samhällsdebatten vilket är förståeligt, men det blir inte bra helt enkelt.
Recensera denna film själv (endast medlemmar)
Fler recensioner
Länkar
av samma film
mugato81 45 har röstat
von_fantasy 35 har röstat
 
av mugato81
Ett hål i mitt hjärta
 45 har röstat
 
Senaste recensioner
Cannibals
1 har röstat
The Favourite
0 har röstat
G.I. Joe: Retaliation
0 har röstat
Army of Darkness - Evil Dead III
0 har röstat
Ett fall för Johnny Cousin
0 har röstat
Olofs frostiga äventyr
2 har röstat
Slender Man
1 har röstat
Annie
0 har röstat
Mördaren - en helt vanlig person
1 har röstat
ReGOREgitated Sacrifice
3 har röstat
Unforgettable
1 har röstat
Love, Simon
1 har röstat
Evil Dead
0 har röstat
Den bästa sommaren
1 har röstat
Psycho II
0 har röstat
Spinal Tap
0 har röstat
Lilja 4-ever
0 har röstat
Den blomstertid nu kommer
3 har röstat
Mystic River
0 har röstat
Hobbit: En oväntad resa
2 har röstat
 
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor