Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 660 Besökare idag: 4 955
annons
Laddar...

Recension av I samlarens spår

Regissör: Phillip Noyce
Ã…r: 1999
Till filminfo
Betygsätt:
Antal visningar (2027)    Forumdiskussion (0)
4/4 2004
Recenserad av FreddyKrueger
I
samlarens spår kunde ha blivit en bra och läskig rysare/thriller, men istället sumpar dom det genom att göra en actionthriller som passar in i mängden med alla andra. Idén är riktigt fräck och kunde ha funkat jättebra, det är synd att vissa filmer med nya idéer sjunker ner i skiten och simmar runt med en massa andra liknande filmer. Filmen är rätt tråkig men man kan se den. Det är verkligen inget speciellt med den och allting är förutsägbart. Den hade funkat om man hade lagt in kanske 2 mord till, en bättre huvudperson och mera läskiga scener.

Filmen handlar om en rad mord. Mördaren lämnar alltid en ledtråd vid mordplatsen och en polis (Angelina Jolie) får ta sig an mördaren. Hon måste hitta mördaren snabbt så att inte flera oskyldiga liv går förlorade. Snart får hon upp ett spår och märker att mördaren bara använder sig av gammaldags mordvapen och ledtrådarna som han alltid lämnar blir snart mycket intressant.

Skådespelarna är rätt bra men jag har aldrig gillat Angelina Jolie och i den här filmen passar hon inte in som huvudpersonen. Miljöerna är helt okej och om de hade använt mera mörka och läskiga ställen i filmen så hade den blivit bättre. Filmningen, vinklarna och klippen är som i vilken annan film som helst. Mördaren i filmen är inte intressant eller en spännande figur i filmen och det förstör lite till i filmen. Han är verkligen ingen Norman Bates om ni förstår. Det enda som gör honom märkvärdig är att han är gammalmodig men det är inte tillräckligt märkvärdigt för mig.

Själv har jag inte läst boken ännu och tänker nog inte göra heller men nästan alla säger att den är bättre än filmen. Hur som helst ville jag bara skriva att The Bone Collector är en film som man kan leva utan att ha sett, den är verkligen inte bäst utan dålig.

Recensera denna film själv (endast medlemmar)
Fler recensioner
Länkar
av samma film
cineasten89 5 har röstat
FreddyKrueger 8 har röstat
 
av FreddyKrueger
Mulholland Drive
 22 har röstat
Elephant
 12 har röstat
American Psycho
 18 har röstat
Open Water
 10 har röstat
Cannibal Holocaust
 43 har röstat
Edward Scissorhands
 36 har röstat
House on the Edge of the Park
 19 har röstat
Driller Killer
 15 har röstat
I, Robot
 24 har röstat
Clockwork Orange
 42 har röstat
 
Senaste recensioner
Cannibals
1 har röstat
The Favourite
0 har röstat
G.I. Joe: Retaliation
0 har röstat
Army of Darkness - Evil Dead III
0 har röstat
Ett fall för Johnny Cousin
0 har röstat
Olofs frostiga äventyr
2 har röstat
Slender Man
1 har röstat
Annie
0 har röstat
Mördaren - en helt vanlig person
1 har röstat
ReGOREgitated Sacrifice
3 har röstat
Unforgettable
1 har röstat
Love, Simon
1 har röstat
Evil Dead
0 har röstat
Den bästa sommaren
1 har röstat
Psycho II
0 har röstat
Spinal Tap
0 har röstat
Lilja 4-ever
0 har röstat
Den blomstertid nu kommer
3 har röstat
Mystic River
0 har röstat
Hobbit: En oväntad resa
2 har röstat
 
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor