Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 420 Besökare idag: 4 245
annons
Laddar...

Recension av New Guy

Regissör: Ed Decter
Ã…r: 2002
Till filminfo
Betygsätt:
Antal visningar (1757)    Forumdiskussion (0)
20/2 2004
Recenserad av Loomis
B
ara för att göra det klart i början för de som inte redan visste det så att det inte blir några missförstånd. Den här filmen är inte seriös någonstans, förutom den något ljumma och alltid lika irriterande sensmoralen mot slutet av filmen.

Gil (DJ Qualls, som vi känner igen från ”Road trip”) är skolans största tönt. Något som han visserligen accepterat till en viss del men han har nu kommit till insikten att om han ska komma åt dem flickorna han vill ha så måste han tuffa till sig. Det plus att han blir offentligt utskämd då han stukar den kära penisen inför i princip hela skolan.

Efter den incidenten så hamnar han efter lite strul på ett fängelse där han får spendera tid med hårdingen Luther (Griffin) som lär honom att bli en cool och stenhård kille. Efter en tids träning så är det dags för att prova det i praktiken, han förflyttas till en annan skola. En skola som är allt annat än gullig och utbildande. Det är nu han ska visa vem han är, han är ju trots allt ”The new guy” och stora förväntningar står på spel.


DJ Qualls har ett egensinnigt utseende och han är faktiskt rolig att bara titta på. Han kommer också med sköna kommentarer ibland och en del bitar i filmen är så galna och smått originella att det faktiskt blir lite småkul. Det händer inte ofta men tillräckligt för att orka fortsätta titta.

Det finns egentligen ingen som helst tillstymmelse till story men det spelar egentligen ingen större roll för filmens mål är att spy ut bisarra och komiska saker, vilket jag också bedömt. Oftast blir det för mycket, ibland fungerar det inte alls och från stund till stund så framkallar den lite fnitter. ”The new guy” är en hjärndöd film som kan ses om man är på hjärndött humör.

Recensera denna film själv (endast medlemmar)
Fler recensioner
Länkar
av samma film
billybob 6 har röstat
valsinger 3 har röstat
Loomis 6 har röstat
 
av Loomis
Turistas
 7 har röstat
Kärlekens slöja
 3 har röstat
Parfymen: Berättelsen om en mördare
 23 har röstat
Annapolis
 4 har röstat
The Benchwarmers
 6 har röstat
United 93
 17 har röstat
Lucky Number Slevin
 28 har röstat
Hooligans
 15 har röstat
Höjdarskolan: Sky High
 3 har röstat
Saw 2
 13 har röstat
 
Senaste recensioner
Olofs frostiga äventyr
2 har röstat
Slender Man
1 har röstat
Annie
0 har röstat
Mördaren - en helt vanlig person
1 har röstat
ReGOREgitated Sacrifice
3 har röstat
Unforgettable
1 har röstat
Love, Simon
1 har röstat
Evil Dead
0 har röstat
Den bästa sommaren
1 har röstat
Psycho II
0 har röstat
Spinal Tap
0 har röstat
Lilja 4-ever
0 har röstat
Den blomstertid nu kommer
3 har röstat
Mystic River
0 har röstat
Hobbit: En oväntad resa
2 har röstat
The Unsaid
0 har röstat
The Green Inferno
0 har röstat
Star Wars: The Last Jedi
3 har röstat
Ben Hur
0 har röstat
Lethal Invasion
0 har röstat
 
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor