Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 797 Besökare idag: 5 173
annons
annons
Laddar...

Recension av Titanic

Regissör: James Cameron
År: 1997
Till filminfo
Betygsätt:
Antal visningar (2502)    Forumdiskussion (0)
25/9 2002
Recenserad av zag
D
etta är en mycket seg och tragisk historia. Tragisk på grund av att den visats på bio och kostat onödigt mycket pengar. Den handlar, som förmodligen alla vet innan man ser den, om en båt som ska sjunka. På båten befinner sig den otroligt söta Jack, spelad av Leonardo DiCaprio. Han ska vara någon form av fattig arbetarklasshjälte. Och sedan finns så klart en donna som ska räddas från dem elaka rika människorna. Rikebarnsfjollan spelas av Kate Winslet. Både dessa ger intryck av att vara usla skådespelare. Utöver dessa skådespelarinsatser så måste man också konstatera att samtliga specialeffekter ser ut och vara gjorda av någon nybörjare direktrekryterad från grundskolan. Mycket fula dataeffekter.

Om man ska gå över till den tämligen dåliga handlingen så kan vi konstatera att Jack vann sin biljett från ett par svenskar i börja av filmen, vilket är helt orealistiskt. Svenskar kan ju inte förlora mot en puckad jenkare... Efter detta smiter Jack och hans polare på den på förhand dödsdömda båten (tack gode gud att man vet att det finns ett slut på skiten). Här börjare han stöta på redan nämnda rikemansfjollan Rose (Kate Winslet). Ja... Så tar den patetiska kärlekshistorien en början. Skona mig!!!!!

Denna film borde sänkas lika fort som båten sänktes. Den är rent utssagt usel. Må Gud visa alla nåd som tvingas se smörjan.

Recensera denna film själv (endast medlemmar)
Fler recensioner
Länkar
av samma film
Stygga-Vargen 1 har röstat
connya 24 har röstat
Filmguru 10 har röstat
m86 18 har röstat
ThePatient 14 har röstat
zag 100 har röstat
 
av zag
Titanic
 100 har röstat
Commando
 33 har röstat
 
Senaste recensioner
Get Out
0 har röstat
Repet
0 har röstat
A Moment of Innocence
0 har röstat
Den yttersta gränsen
1 har röstat
Kidnap
0 har röstat
Lolita
1 har röstat
En underbar jävla jul
0 har röstat
Evil Dead
0 har röstat
Evil Dead II
2 har röstat
The Edge of Seventeen
0 har röstat
Hendrix
0 har röstat
A Child's Cry for Help
0 har röstat
Wind River
1 har röstat
Winston Churchill
0 har röstat
Den långa flykten
0 har röstat
Dödens leksaker
0 har röstat
The Roommate
0 har röstat
The Revenant
0 har röstat
Ett päron till farsa firar jul
0 har röstat
The Voices
0 har röstat
 
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor