1.8
1.8
Jordens undergång - Delete
Ett datafel leder till en härdsmälta i en plutioniumreaktor, En grupp nätanarkister anklagas genast för dådet, men sanningen är betydligt mer skrämmande än så. De hyperavancerade datorerna har själva tagit makten. Välkommen till en värld där teknologin inte längre är ett verktyg - utan mänsklighetens värsta fiende

Originaltitel | Delete |
Alternativ titel | System Meltdown |
Regissör | Steve Barron |
Manus | Paul Mullie, Joseph Mallozzi |
Genre | Action, Drama, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Erin Karpluk, Seth Green, Keir Gilchrist, Ryan Robbins, Gil Bellows, Matt Frewer, Michael P Northey |
Kass regi, risig produktion och värdelösa skådespelare, men temat gör det i alla fall lite intressant. Får duga för stunden.
Himla B-Film. Effekter ser ut som dom är gjorda av en gymnasieelev. Ganska underhållande dock. Höjde sig från ettan.
Vilken film! Till en början är jag väldigt överraskad över hur bra skiten är. Sedan efter ungefär halva filmen, mer exakt scenen då han hoppar in i cyberspace och träffar AI'n, då ser jag filmens "rätta färg". Det vill säga en faktiskt rätt så ok film dubbeldoppad i skit. Första halvan är helt klart godkänd, men sedan glider den neråt tillsammans med mitt intresse. Action-Thrillers ska ju verkligen hålla tittarns pojks intresse uppe emot slutet då mycket oftast ska ske på kort tid.
Ja, nog är det pissdåligt rakt igenom alltid.
Nej, då är till och med gräsklipparmannen bättre.