Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

10 orsaker att hata dig


Populära, söta Bianca har ett dilemma. En familjregel förbjuder henne att träffa pojkar tills hennes äldre killhatande syster har en pojkvän.


Originaltitel 10 Things I Hate About You
Regissör Gil Junger
Manus Karen McCullah, Kirsten Smith
Genre Komedi, Romantik, 90-tal
Skådespelare Julia Stiles, Heath Ledger, Joseph Gordon-Levitt, Larisa Oleynik, Andrew Keegan, David Krumholtz, Gabrielle Union, Allison Janney, Susan May Pratt, Larry Miller, Daryl Mitchell, David Leisure, Kyle Cease
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 15130
Filmnummer 158

Recensioner

Skapad 2019-12-13 av Stygga-Vargen
En del filmer har jag sett så många gånger att jag tappade räkningen för länge sen och en av dessa filmer kom 1999 och är en nytolkning av William Shakespeares pjäs \"Så tuktas en argbigga\"....   Läs mer »

Kommentarer


Paramis
2020-10-09
Det är sällan jag ser en film med en så perfekt casting men denna är klockren! Speciellt farsan.
Dele
2019-02-18
Här finns viss rapphet i replikerna och ett uns värme men de bestående intrycken är drygt, småsint och tramsigt.
Rai
2018-02-24
Riktigt töntig film!!
yrkeschaufföre
2017-11-30
Ja, jo, jag älskar den här filmen! Det är väl det att i princip alla karaktärerna fyller sin uppgift och gr det riktigt bra. Att man sen inte får en enda överraskning få man ta (det är ju en tonårskomedi)

2017-07-10
Underhållande för stunden men det är ingen film jag kan tänka mig att se flera gånger.
wasteoftime
2016-09-12
Nu ska jag inte låtsas som att jag är överdrivet bekant med källmaterialet, men jag tycker att det är är en trevlig nutidsadaption. Och visst, det är inte nyskapande, eller fantastiskt fantasifullt, men det funkar. Och ja, det är överdrivet och overkligt. Men hallå, det är film ellerrrrrr. Riktigt nära en trea faktiskt. Men den stannar på en stark tvåa. Värt att notera är ju hur sjukt det är att man missade det klockrena joker-smilet på Heath Ledger så länge. Hans smile är ju som gjord för Jokern. Inga fantastiska insatser direkt, men över lag en rätt trevlig och stabil ensemble. Joseph Gordon-Levitt har ju varit en favorit sedan Tredje klotet så alltid kul att se honom.
Stygga-Vargen
2016-07-21
En av mina favoritkomedier! Den gick på högvarv under tonåren och jag tittar fortfarande på den då och då! Mycket humor, mycket bra musik och bra skådespelarinsatser!
jevlageek
2016-04-29
Väldigt rolig på sina ställen och en förvånansvärt vettig inställning till könsroller ibland (framför allt från Kat's sida). Har sina ups and downs, men ser om den om och om igen. Heath Ledger gör bara den bättre.
AlbinWesley
2016-03-21
Ömsom suverän, ömsom motsatsen... Men hur den närmar sig könsrollerna ger den en extra tumme upp, och emellanåt är den riktigt rolig.
Misslovemovie
2016-02-14
Heath Ledger är så underbar i denna mysiga film som man gärna ser om.
Visa äldre kommentarer »