Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.6
av 5

100 Tears


En storvuxen man utklädd till clown går omkring och dödar en massa människor med en riktigt stor köttyxa. Vissa sparar han för tortyr i olika former. Snart visar det sig att han har en dotter, samt att mordlusten ligger i familjen.


Originaltitel 100 Tears
Alternativ titel The Clown, A Hundred Tears
Regissör Marcus Koch
Manus Joe Davison
Genre Skräck, 2000-tal
Skådespelare Raine Brown, Jeff Dylan Graham, Jeremy King, Joe Davison, Georgia Chris, Kibwe Dorsey, Brad Rhodes, Chris Antilian
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 54
Filmnummer 62854

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2015-03-08
Satans slaffsig & rå men själva filmen är riktigt lågbudjet. Sen stör jag mig på tjejen och det där dryga fettot! 2+ tack vare allt ultra våld.
TheHorrorfan
2011-09-16
Dålig som fan men grymt underhållande jag vet inte hur många gånger jag skrattade.
Bumbi78
2011-06-24
Den största clownen bör vart regissören, för sämre handling, klippning, skådisar, scenografi odyl var längesen jag såg - även i en b-skräckis. Räddas enbart av de råa effekterna, men detta var absolut inget att ha.
100tonvalspäck
2008-10-27
Handlingen var egentligen förbaskat dålig, filmningen och huvudpersonerna snäppet över värdelösa och hela filmen kändes oengagerad och amatörmässig som in i vassen. Det som räddar filmen från katastrof är splattereffekterna som mestadels är mycket coola. Om än lite väl omotiverade ibland.