Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

1066 - The War For Middle Earth


1066 är ett år som skulle komma att förändra Storbritannien för alltid. Det mesta av vad vi vet från denna avlägsna tid är berättelser om kungar och segrare men inte om de vanliga män som kämpade i hemlandet från de tre byarna som kallades Midgård. Detta äventyr av invasioner, motstånd och krig ger oss hela historien - utifrån dessa vardagliga män och deras familjer. Två unga män, Tofi och Leofric, slängs in i de händelser som kommer att förändra Europa för alltid. Tvingade att försvara sitt land, går de med i kung Harolds armé, som i slaget vid Stamford Bridge besegrar den stora Vikingarmén. Men innan de har tid att återhämta sig, når nyheten dem att Normanderna har landat i Sussex. Deras hemby är under attack, och de måste köra söderut ... för att bekämpa det episka slaget vid Hastings.


Originaltitel 1066
Alternativ titel 1066: The Battle for Middle Earth
Regissör Justin Hardy
Manus Peter Harness
Genre Krig, Action, Mini-serie, 2000-tal
Skådespelare Ian Holm, Francis Magee, Tim Plester, Søren Byder, Kate Ambler, Gemma Lawrence, Sam Hardy, Katrine Bach, Christopher Sloman, Mike Bailey, Amber Celeste, Christopher Leveaux
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 11
Filmnummer 93275

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Berniey
2014-05-10
Svårbedömd film då den säkert hade varit bättre som en renodlad dokumentär, nu är det nån slags spelfilms dokumentär och som såda fungerar den ytterst dåligt.
Sir_Lord
2013-02-12
Någon vidare film är det verkligen inte utan detta är något som tex Historychannel hade kunnat snickra ihop. Följer väl historian bra och fungerar som "filmdokumentär" men som film är det inget jag rekomenderar.