1.4
1.4
18 Year Old Virgin

Katie ska ta studenten och är oskuld. Hennes största dröm är att ha sex med Ryan Lambert som dock vägrar ha sex med en oskuld. Detta inleder en natts jakt på första sexpartnern för Katie så att hon till slut kan få sin drömprins.
Originaltitel | 18-Year-Old Virgin |
Regissör | Tamara Olson |
Manus | Naomi L Selfman |
Genre | Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | Todd Leigh, Dustin Fitzsimons, Olivia May, Dustin Harnish, Lauren Walsh, Seth Cassell, Karmen Morales, J Michael Trautmann, Daniel Sykes, Robbie Henke, Collen Drew Henderson, Danielle Gatto, Conor Moriarty |
Otroligt dålig.
Att det här skulle vara dåligt (och dumt) kändes ganska självklart. Grundidén är dessutom så tunn så att den inte på långa vägar räcker till för att motivera en sådan speltid.
haha ja det var ju en otroligt dålig film, synd att man inte kan ge 0 i betyg. någon mer som tyckte det var kul att det var musik i bakgrunden genom hela filmen?:D
Skandal är ordet.
ytterligare en Asylum film och som vanligt är det de gör skapligt uselt. Dock till skillnad mot de flesta andra av deras filmer med taskiga skämt, kassa skådisar och urusla effekter så fungerar det lite bättre här. Finns väl liksom inte så mycket mer att sabba eftersom originalfilmen i det här fallet nog troligtvis inte hade mycket till budget heller. Delvis är den t.o.m. rätt dumkul även om det verkar vara deras mål att göra allting så dåligt som möjligt.
Så här tyckte jag: http://www.djungeltrumman.se/iamcurtis/post/Lat_mig_sammanfatta_de_forsta_20_minuterna_av_The_18_Year_Old_Virgin
POEEAEEAH va B. Va dåligt. är det typ filmstudenter som gjort den här?
Det tog inte lång tid att inse att det här var skit.
detta är kan man INTE klassa som komedi. vars är komedin?!
känns mest som en tidig 90-tals b-porrfilm.