1.2

2012: Supernova

En stjärna i en närliggande galax blir instabil och förvandlas till en supernova. En desperat och farlig plan för att skydda jorden mot den förödande strålningen sätts i verket.

Originaltitel 2012: Supernova
Regissör Anthony Fankhauser
Manus Anthony Fankhauser, Jon Macy
Genre Action, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Brian Krause, Heather McComb, Najarra Townsend, Londale Theus, Allura Lee, Alan Poe

iBoy
2013-03-15
Av filmerna i The Asylums 2012-trilogi så är fan den här filmen värst. Det värsta här är att skådespelarna faktiskt försöker. Det är plågsamt. "Doomsday" och "Ice Age" har i alla fall ofrivillig humor. Bara effekterna här är så dåliga att de skulle sänka en vanlig film till bottenbetyget (och då har den här ändå bäst effekter i serien)! Jag slår vad om att manuset måste skrivits av lika många personer som det finns scener… Inget hänger ihop eller har någonting med något att göra! Så mycket saker bara händer… Varför är det bara 4 pers som jobbar med att rädda världen!? Varför kan frun inte bara hålla sig på vägen!?! Och vad var grejen med Kina!?!?!? Jag HATAR den här filmen!
Anvurang
2012-02-12
Otroligt löjlig film, fast vad ska man förvänta sig från en domedags-film som dessutom kommer från ett b-films-företag?

2011-10-12
Så dårlig var den vel ikke?!
Robkiller
2011-06-20
Brian Krause (från Förhäxad) är faktiskt helt ok i denna.... inte mycket annat är det dock. Asylum film så att det är rent skit är ju att vänta. Större delen av filmen är prat, resten är uppenbart fult gjort med bluescreens. handlingen är väl sådär, men allt känns väldigt B som en dålig SyFy produktion... asylum har gjort sämre dock.
Mynameiscarl
2010-12-15
Genomrutten. Nästan lika illa som 2012: Doomsday. Vad är det för företag som gör de här filmerna? FaithFilms och The Asylum? Specialiserade på religösa skitfilmer och taffliga katastrof- och monsterrullar? Herregud.
Halofreak92swe
2010-03-20
Inte riktigt lika rutten som "2012 Doomsay" men ändå riktigt otroligt dålig! Varför skulle de göra flera B-versioner samtidigt som den riktiga versionen av 2012 kom??
Nett
2010-01-15
Vi är 6 pers som har sett hela filmen. Passar alldeles utmärkt för internetdejter. En romantisk komedi med en gnutta spänning. Vi är alla helt överens. Super! =)
Zhatan
2009-12-19
Tappade intresset helt efter 30 min och stängde av. Skådisarna kändes inte trovärdiga, effekterna var löjeväckande och regin var helt enkelt dålig. Storyn i sig är nog inte sämre än någon annan katastroffilm men det funkar inte när genomförandet är så här dåligt.
PebblesBeach
2009-12-05
Vi stängde av efter en stund.
patrik81
2009-11-30
Vad f*an hitade dom skådespelarna? Drog do min dom från gatan eller? Och manusförfattarn måste rökt på eller nåt. Nä här slösade man bort tid när man kollade på denna.