Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

21 and Over


Toppstudenten Jeff Changs två vänner tar med honom ut på ett oförglömligt födelsedagsfirande. Han borde ha stannat hemma och pluggat, men får istället utstå en natt av förödmjukelse, frestelser och totalt fördärv.


Originaltitel 21 & Over
Regissör Jon Lucas, Scott Moore
Manus Jon Lucas, Scott Moore
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Miles Teller, Skylar Astin, Justin Chon, Sarah Wright, Jonathan Keltz, François Chau, Russell Hodgkinson, Daniel Booko, Russell Mercado, Josie Loren, Christiann Castellanos, Dustin Ybarra, Samantha Futerman
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 611
Filmnummer 101676

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KyLLo
2018-08-22
Man kan absolut inte tro att han är 21, så omogen som han är. Riktigt omogna killar, klyschiga bortförklaringar, snoppskämt och urin. Det ena är mer motbjudande än det andra. Det här är sämre än American Pie - The Naked Mile. 1+ eller något sånt.
HerrNenne
2018-02-24
Man har inte ens ansträngt sig. Alla beslut i den här filmen är motiverade genom ett missriktat "för filmens skull", men det här är uselt, femton år för sent, och hade varit dåligt redan då. Synd, hade precis börjat respektera Miles Teller lite som en skådis också.
wasteoftime
2017-03-05
Så in i bänken dåligt. Allt. Och så ska de försöka ha med lite fin sensmoral på slutet. Så in i h*vete värdelöst. Ska du nu vara korkad och dum, våga vara det hela vägen, åtminstone. Fy fasen. 49,5 på SH-skalan. Så jädra dåligt.
CinemaStrange
2015-12-04
just another averrage movie
menschenfeind
2015-08-03
Ännu en i raden av kassa gross-out-komedier som varken är roliga eller chockerande. Ett plus är väl att karaktärerna för en gång skull är ganska konsekvent skrivna och dialogen därmed blir (nästan) trovärdig. Men det är fortfarande kasst.

2015-06-19
Smårolig komedi, men filmens moralpinne i slutet blir bara tramsig och denna typ av film finns redan i mängd, och många av dem är klart bättre än denna. Så godkänd är den, men inte mer än så. 4/10
Lotso
2014-07-12
I sin helhet var detta ingen bra film alls. Det viktigaste med en komedifilm är att få en att skratta och där var inte ett enda skratt. Den var mest bara jobbig med karaktärerna och handlingen har jag redan följt i flertals andra komedifilmer och den enda som gjort det bra är Superbad. Om ni älskar filmer som Project X och filmer där humorn är om penisar och alkohol är detta filmen för er.
ClintanTheKing
2014-04-10
Nästan lika "bra" som Project X när det gäller festfixandet men denna är klart roligare och visst fick man lite härlig "Superbad"-anda under filmens gång.
trevs
2014-01-12
Att det ska vara så jäkla svårt att göra en bra komedi.
Tepesco
2013-12-19
Som en helt okej kusin till den första baksmällan.
Visa äldre kommentarer »