2.3

24 Hours to Live

En yrkesmördare försöker att försonas med sina gärningar och han får en andra chans att förändra sitt liv till det bättre.

Originaltitel 24 Hours to Live
Regissör Brian Smrz
Manus Zach Dean, Jim McClain, Ron Mita
Genre Drama, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Ethan Hawke, Xu Qing, Paul Anderson, Rutger Hauer, Tyrone Keogh, Nathalie Boltt, Liam Cunningham, Jeremy Yong, Susan Ling Young, Hakeem Kae-Kazim, Claire Berlein, Richard Lothian, Tanya van Graan, Alex Anlos

2019-05-07
Deprimerande action av den nya skolan - och här är det Ethan Hawke som rustats upp som actionhjälte. Stjäl friskt från andra tuffare actionrullar och blir aldrig särskilt intressant. Hade velat har mer av Rutger Hauer.
Djason
2019-04-16
Bättre än väntat. Trodde jag skulle få en medioker b film med mediokra effekter. Men här får man en actionfilm med bra effekter men med en ganska korkad handling. Gött att få lite Liam Cunningham när man går och väntar på Game of thrones.
Christofer
2019-04-09
Bajs förstås, men till och med något sämre än väntat faktiskt. Ethan Hawke är ju en värdelös skådis. Rutger Hauer lever alltså, hade inte koll på det. Där ser man.
Xeno
2019-01-19
Knepigt intro. Skumma partier... men hyffsad action.
Robkiller
2018-01-13
Standardaction som egentligen inte tillför något. Men fungerar ändå hyfsat.
Astrojacob
2017-12-09
Tanken god men manuset suger tyvärr... Hawke ok. Knapp Trea. Enda ljusglimten - 2 min Hauer.
Lukinx
2017-12-01
GÄSP!
jonbo
2017-11-18
Inget minnesvärt men funkar absolut som 90 minuters underhållning. Hawke är ofta sevärd.
Julius
2017-11-05
Mycket godkänd action, om dock lite svackor i logiken.