Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

3 from Hell


Efter att de knappt överlevt en våldsam eldstrid med polisen, sitter Baby Firefly, Otis Driftwood och kapten Spaulding i fängelse, men ren ondska kan inte låsas in. Nu är Firefly-klanen tillbaka för att släppa loss en helt ny våg av död och fördärv.


Originaltitel 3 from Hell
Alternativ titel Three from Hell
Regissör Rob Zombie
Manus Rob Zombie
Genre Skräck, 2010-tal
Skådespelare Sheri Moon Zombie, Bill Moseley, Richard Brake, Sid Haig, Jeff Daniel Phillips, Dee Wallace, Emilio Rivera, Danny Trejo, Clint Howard, Daniel Roebuck, David Ury, Dot Jones, Sean Whalen, Noel Gugliemi, Richard Riehle, Tracey Leigh, Kevin Jackson, Matthew Willig, Pancho Moler
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 51
Filmnummer 135190

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Kimchi
2021-03-28
Den här kunde ju Zombie skitit i att göra tbh.
Bumbi78
2020-03-01
Jag gillar överlag Rob Zombies grejer. Hans alltid skitiga retroperspektiv och fullsmockat med udda karaktärer och bra musik. Jag älskar hans The Devils rejects, men inte behövde den en uppföljare med det perfekta slutet. Här spinner allt vidare och visst känner man igen sig från start på tonen sätts direkt. Men bristen på ett bra manus och nya ideér kompenseras med mängder av våld och tok. Gillar ändå första halvan av filmen - så det kändes bra synd att allt skulle byta spår och bli desperado i andra halvan.
ekneB
2019-10-19
Inte i närheten av de andra två i trilogin tyvärr. Förvånadsvärt bra skådespel, framförallt från Sheri Moon Zombie. Däremot är storyn så extremt svag och det är lite oklart var nånstans den vill komma. Första halvan stark 3a, sista halvan är jag nere på en 2a.
amam
2019-10-08
Herregud, vilken talanglös skitfilm.