Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

300: Rise of an Empire


Den grekiske generalen Themistokles kämpar mot en invaderande armé av perser under ledning av Xerxes, som förvandlats från dödlig till en gud, och Artemisia, en hämndlysten anförare av den persiska flottan.


Originaltitel 300: Rise of an Empire
Regissör Noam Murro
Manus Zack Snyder, Kurt Johnstad
Genre Drama, Action, Fantasy, Krig, 2010-tal
Skådespelare Lena Headey, Rodrigo Santoro, Hans Matheson, David Wenham, Callan Mulvey, Andrew Tiernan, Eva Green, Peter Mensah, Andrew Pleavin, Sullivan Stapleton, Ashraf Barhom, Jack O'Connell, Christopher Sciueref, Igal Naor, Ben Turner, Jade Chynoweth
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1461
Filmnummer 108317

Recensioner

Skapad 2019-09-28 av AugustDellert
300: Rise of an Empire är både en uppföljare och en sorts prequel till Zack Snyders stilistiska original. Den är baserad på Frank Millers serieroman Xerxes och är en actionladdad krigsfilm som i...   Läs mer »

Kommentarer


dudson
2022-08-28
Mest massa macho snubbar som springer runt och köttar antikens fiender. + massvis med CGi-blod samt tröttsam green-screen.1+
Rai
2022-06-21
Förfärligt dålig film. URK!!!
ThePatient
2022-01-22
Ja, den har ju inte mycket mer än stridsscenerna att komma med, men de är riktigt ambitiösa och bra, så en trea får det bli. Och Eva Green är ändå rätt bra som trasig, blodtörstig galning.
Starkbröl
2020-02-13
Inte så dålig som man skulle kunna tro. Den har att leva upp till den episka och nyskapande ettan, då allt föll på plats; hade ettan inte funnits hade denna film uppfattats som bättre. Gerard Butlers glödande blick kan heller inte ersättas.
klatjoffs23
2019-06-08
"Hej, du är ju förment en av världens bästa befälhavare. Tror du inte att du skulle kunna ta hand om de här grekerna...?" "Nej, nej, nej. Jag tänker istället delegera jobbet till nåra inkompetenta idioter och kommentera alla fel de gör!"
Hanness
2019-01-05
Pinsamt dålig, hoppas de aldrig gör något likt denna smörja igen. Den första filmen var som en lavett men denna var som en hästspark i skrevet.
Kurosawafan
2017-07-12
nästan pekoral men samtidigt guilty pleasure, hmm den är ju ändå underhållande så OK då
BlueViper
2017-03-24
Oj, blev superglatt överaskad av den här filmen med tanke på att den var rekommenderade 2:a och alla negativa kommentarer. Första filmen är en av mina favoritfilmer och den är perfekt på alla sätt den försöker vara bra på: mestadels "coolhet", det visuella och ljudet. Den här filmen har inte lika höga toppar såklart, är till och med snäppet sämre på det mesta och: Det är inte nytt längre. Men den är ganska cool, väldigt snygg och maffig! De som älskar ettan men hatar den här har orimliga förväntningar enligt mig. Trodde det skulle kännas mycket mer lågbudget. Med det här sagt ökade nog min uppskattning av filmen markant iom. mina låga förväntningar. Så ställ ner dem och inse att det är en (straight to DVD?) uppföljare av en regissör som inte har gjort så mycket annat (vad det verkar). Stark trea!
Andreas_
2016-01-16
Första 300 var en välgjord version av Frank Millers serietidning med samma namn och mycket berodde på att Zack Snyder gjorde en oerhört snygg film av serietidningen samt att Gerard Butler var i huvudrollen som kung Leonidas vilket gav filmen ett extra betyg för han satt som gutet i sin roll. Uppföljaren som nu tydligen ska utspelas i stort sett tätt inpå fallet av Kung Leonidas men mer till sjöss och med en Sullivan Stapleton i huvudrollen istället...här går allt fel, tanken är god men allt är en stor jävla soppa...Stapleton är ingen Butler på långa vägar...ingen pondus och ingen utstrålning alls...han verkar vara en kompetent skådis men i 300 har han inget att göra. Effekterna suger även denna gång...CGI blodet är så dåligt gjort att det blir skrattretande och historien är helt förstörd...där första filmen slutade med ett rejält slag utanför portarna på Sparta så vekar det nu aldrig ha inträffat...Sparta har tydligen fått feta skepp och Kung Leonidas drotting Golgo spelad av Lena Headey är nu tydligen en amazon kvinna med mästerliga skills i svärdskonst och stridskunskaper till sjöss...patetiskt löjligt...och för att inte tala om dom demon liknande kreaturerna som persierna använder till att styra massiva stora metallfartyg...nä pinsamt dåligt och fånigt detta på alla sätt och vis och är egentligen en rejäl skändning av första filmen...kan inte förstå hur Zack Snyder ens kunde beblanda sig med denna smörja...måste ha berott på en rejäl ersättning eller nåt liknande och den nye regissören Noam Murro gör ingen vidare film. Dessutom så är den patetiske Eva Green med som spelar en bitter sur kärring som i alla hennes filmer...ser precis likadan ut och spelar exakt samma karaktär...fattar inte att den talanglösa skatan får fortsätta göra film...riktigt tidslöseri detta...rekommenderar att skippa och ha första 300 färskt i minnet istället...betyget blir en mycket svag 1:a
DukeIgthorn
2015-12-30
Vilka gnällspikar ni är allihopa! För mig är denna film likvärdig med ettan. Inte är det nyskapande inte, men lika snyggt nu som då. Samma blodsprut i slow motion som förut och samma nakna muskelbringor (eller som Spartas drottning uttrycker det: "you've come a long way to stroke your cock while you watch real men fight", LOL, känns som att denna kommentar är riktad mot den testosteronstinna publiken). Ettan bygger knappast på en avancerad plot, den bygger på det visuella - och det funkar igen.
Visa äldre kommentarer »