Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

40 Year-Old Virgin


40-årige Andy Stitzer har hunnit med en hel del i livet. Han har ett välbetalt jobb, en trevlig lägenhet med en imponerande samling av action-figurer och serietidningar, schyssta kompisar och en cool inställning till livet. Det är bara på ett område som Andy inte gjort det som de flesta i hans ålder har gjort. Andy har aldrig någonsin haft sex, inte ens litegrann av misstag.


Originaltitel The 40 Year Old Virgin
Regissör Judd Apatow
Manus Judd Apatow, Steve Carell
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd, Romany Malco, Seth Rogen, Elizabeth Banks, Leslie Mann, Jane Lynch, Gerry Bednob, Shelley Malil, Kat Dennings, Jordy Masterson, Chelsea Smith, Jonah Hill, Erica Vittina Phillips, Mindy Kaling, Mo Collins
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 15147
Filmnummer 35944

Recensioner

Skapad 2019-11-14 av agata
Jaha, då var det dags för ännu en amerikansk komedi att gå upp på den svenska bioduken, och har vi anammat den amerikanska kulturen riktigt väl så kommer 40 year old virgin att bli en kassasucc...   Läs mer »

Skapad 2019-10-27 av Therecensent
Steve Carell spelar 40-åriga Andy Stitzer som jobbar på en teknikaffär liknande svenska Expert. Han lever ett trivsamt liv i sin mysiga lägenhet vilken är fylld med Star Wars-leksaker (många til...   Läs mer »

Kommentarer


myslas
2020-10-22
Visst finns det delar som inte direkt åldrats med värdighet men själva huvudhandlingen behandlas på ett riktigt fint sätt och jag skrattar rätt ut flera gånger.
viffslan
2020-10-07
En av de sämsta filmerna jag sett. Den är så rörig. Den känns som en dålig tjejtidning där allt handlar om sex, och där man minsann inte kan få vara nöjd över hur man är eller hur man har det. Det är så många sexistiska skämt och så fult språk så jag orkar inte ens tänka på det. En så otroligt grabbig film som inte hör hemma i 2020-talet (och den är ju 15 år gammal).
Brouhaha
2018-12-12
Den här filmen var toppen på Jonah Hills karriär. Efter denna har det bara gått utför. :/ Eftersom Steve Carell i själva verket var 43 år i den här filmen, och inte 40 som man lätt kan ledas till att tro av titeln, kan jag inte ge filmen mer än en 3'a. Okej att en film om en 40-årig oskuld är rätt skoj, men en 43-årig? Någonstans måste man dra gränsen om vad som är okej att skämta om.
Trangor
2018-07-16
Ok och välgjord komedi. Det jag gillar mest med filmen är huvudpersonens utveckling.
amotherscrime
2017-11-02
Kom ihåg denna film som hysterisk, men såg om nu 10 år senare. Förstår verkligen inte vad jag sett i detta. Kan också bero på att jag var 15 år när den kom ut...
Sunken25
2016-12-21
Det var i den här filmen jag fick upp ögonen för Steve Carell som är en briljant komiker. Filmen var verkligen hysteriskt rolig 2005 och den håller fortfarande. Lätt topp 10 inom komedi!
Stygga-Vargen
2016-10-28
Sexkomedier tenderar tyvärr väldigt ofta att bli väldigt larviga men den här filmen är faktiskt ett undantag. Den är inte ens det minsta larvig. Humorn är klockren och storyn är bra. När det gäller skådespelarnas insatser finns det inte mycket att klaga på och Steve Carell gör en av sina bästa roller.
Fläskkäft
2015-03-25
Fortfarande lika rolig 10 år senare! Boys will be boys, det är lätt att känna igen sig i snacket som råder när killar umgås. Arbetskollegorna är härliga och de första 45 minuterna haglar skämten tätt, sen avtar det något. Två timmar är länge för en komedi och det hade inte gjort något om de skalat ner filmen en kvart och låtit skämten komma tätare. Carell är iaf en festlig prick och har en bra känsla för humor. Utgången är ju given men det är himla trevligt på vägen dit.
Punkliv
2015-02-07
Jag är rätt svag för sånt här ändå.
Krille80
2014-11-12
Väldigt bra film. Steve Carell och company är hur roliga som helst i denna underbara komedi. Man skrattar oavbrutet rakt igenom hela filmen. Bra skådisar, bra dialog och med figurer som man faktiskt gillar och som känns förvånansvärt äkta. 4+
Visa äldre kommentarer »