Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

438 dagar


Journalisterna Martin Schibbye och Johan Persson sätter allt på spel när de korsar gränsen mellan Somalia och Etiopien. De vill undersöka hur jakten på olja drabbar befolkningen och med egna ögon ta reda på sanningen. Fem dygn senare ligger de skjutna i öknen och en annan historia tar sin början.


Originaltitel 438 dagar
Alternativ titel 438 Days
Regissör Jesper Ganslandt
Manus Peter Birro
Genre Drama, Thriller, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Gustaf Skarsgård, Matias Varela, Faysal Ahmed, Jesper Ganslandt, Philip Zandén, Josefin Neldén, Stephen Jennings, Fredrik Evers, Graham Clarke, Farouk Valley-Omar, Magnus Sundberg, Lena B Nilsson, Sivuyile Ngesi, Frederik Nilsson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 160
Filmnummer 133217

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Ful_fisk
2020-04-26
Spännande, politisk och driven. Gillar verkligen det här! Man kanske aldrig riktigt kände tyngden och den utdragna processen så fullkomligt, men det var ändå spännande hela vägen, och dessutom fanns det utrymme för oväntad och lyckad humor. Philip Zandéns Carl Bildt är fan fantastisk!
Spook
2020-01-07
Verala spelade riktigt bra i denna tycker jag.
PeterTheW
2020-01-05
Jag gillade den här skarpt!
DYV
2019-12-09
Jag hade faktiskt önskat att det hade funnit minst ytterligare en parallel story som hade vidgat hela perspektivet på storyn, tex mer fokus på någon av the "bad guys" så det blir mer komplexitet i historien. Sen tycker jag även att Matias Varela är en felcastad för den här rollen, för det första är han alldeles för direkt och utåtriktad, men även för stor/tung, han borde gått ner minst 10-15 kg för den här rollen. Det saknas en nerv, man är inte riktigt förankrad i hur det ska gå för dem tyvärr.