Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

47 Ronin


Kai, en utböling, går med i gänget 47 Ronin som leds av Oishi. Tillsammans söker de hämnd mot den ondskefulle härskare som dödade deras ledare och fördrev deras folk. För att återupprätta sitt hemlands heder ger sig krigarna ut på en resa med ett antal prövningar som skulle krossa vilken annan soldat som helst.


Originaltitel 47 Ronin
Regissör Carl Rinsch
Manus Chris Morgan, Hossein Amini
Genre Action, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Keanu Reeves, Tadanobu Asano, Hiroyuki Sanada, Kou Shibasaki, Cary-Hiroyuki Tagawa, Jin Akanishi, Min Tanaka, Masayoshi Haneda, Rinko Kikuchi, Hiroshi Sogabe, Takato Yonemoto, Hiroshi Yamada, Shû Nakajima, Natsuki Kunimoto
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 856
Filmnummer 106887

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2021-06-10
Så jävla dålig...
Commandante
2020-10-03
Förutom en hel del snygga kläder är det en ganska dålig historia.
ulpe01
2019-10-07
Hade förmodligen inte blivit en Hollywoodrulle av det här om inte Keanu Reeves medverkat, men det hade kanske varit bäst så ändå, även om det finns en del jag gillade. Lite blodlöst för en samurajfilm, och även om jag fällde ett par tårar på slutet (ingen större bedrift för en filmskapare) kommer jag förmodligen inte komma ihåg mycket härifrån om några veckor.
Andreas_
2018-12-27
Riktigt dålig, tipset är att undvika, detta var verkligen bortkastad tid, borde ha stängt av efter 15 min men tyvärr är jag en sådan som måste se klart en film om jag väl börjat för att kunna ge en rättvis bedömning, men detta är ett riktigt lågvatten märke i lyxig förpackning, gillar oftast Keanu Reeves och han är väl inte sämre här än i någon annan film men själva filmen är kass, handlingen är tråkig och patetisk, hade jag varit 12 år så kanske jag hade tyckt att detta var lite coolt men som vuxen, så blir allt bara väldigt dåligt och patetiskt, kanske varit bättre om det övernaturliga hade skippats och vi hade fått en mer verklighetstrogen samurajfilm, men så är tyvärr inte fallet här. Inte ens effekterna är särskilt häftiga. Betyget blir en begraven och bortglömd svag 1:a, det är så kasst att jag knappt kommer ihåg några detaljer efter några veckor, undvik är mitt heta tips.
Sovande_mannen
2017-09-16
Nja
Rele
2017-07-20
En annorlunda och bra film. Den blev spännande och bättre mot slutet. Samurajer och japaner har alltid levt annorlunda och efter andra regler än andra människor. Jag tycker att den här filmens regissör har lyckats fånga det ett bra sätt. Jag ger en stark trea.
missbaath
2016-09-10
Tvåa, inte mer.
marleey
2015-12-02
Korkad och förutsägbar story som inte engagerar på något plan. Kärlekshistorien som är en av de centrala delarna i filmen är så larvig och väntad att man vrider sig av obehag. Egentligen är det inte storyn i sig som är dålig, utan hur det berättas i filmen. Handlingen hoppar sig fram. Känns som att det blivit mycket bortklipp vilket gör att många scener känns hafsiga. Effekterna är på sin höjd okej. Keanu Reeves känns bara fel i huvudrollen. Många av de asiatiska skådespelarna är kända och gör inte bort sig på något vis. Men det känns mest dumt när de pratar engelska.
sille
2015-10-03
Biggest box office bombs 1) 47 Ronin https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_box_office_bombs lul
sille
2015-10-03
30 min in, orkar inte mer. Hela C-skådis eliten från japan trängs med en stelare än normalt reaves i en salig blandning mellan fantasy och samuraj. En smädelse om man är ett fan av någon av genrerna.
Visa äldre kommentarer »