nya casino utan svensk licens

5150 Elm's Way

Filmstudenten Yannick är ute och cyklar när han ramlar och skrapar upp sina händer. Han knackar på hos närmaste familj och råkar där få syn på en bakbunden och torterad man som ligger i ett rum. På grund av vad Yannick sett får han nu byta plats med den denne och härefter hålls nu Yannick inlåst i familjens hus och deras hemska planer börjar sakta uppdagas för honom.

TheHorrorfan
2014-01-17
Rätt så bra. Plus för ett annorlunda motiv. 3,5.
JimCarrey
2013-01-25
Specialeffekterna kunde varit mer finstämda och huvudpersonens psykiska förändring är väldigt oförmedlad. Samtidigt är det här mer en thriller än ett drama och som en sån tycker jag den funkar helt ok. 3-
ziferN
2012-11-06
Charmig, spännande, intressant och underhållande film som faktiskt börjar hyfsat bra men som sedan sjunker under den andra halvan. Storyn är bra och intressant till en viss del men den tar sedan en mer skruvad vändning psykologsikt som jag inte uppskattade fullt ut och då börjar man mer och mer ogilla huvudrollen till skillnad från innan då jag verkligen gillade honom till en viss del. Som sagt, så kändes filmen inte lika engagerad under den andra halvan av filmen och filmen var också lite för lång kanske. Men ändå en helt ok film med en intressant story att fördriva tiden med och det är alltid lite kul med fransk skräck. Stabil trea.
pegahzuz
2012-08-07
Väldigt spännande och fräsch story. På gränsen till en 4a men tyvärr tappar den tempot ibland vilket drar ner betyget, men annars så!
Splatterhouse
2012-01-20
Skruvad och riktigt bra skräckfilm. Rekommenderas för den som vill se något nytt.
Stjerne
2011-09-07
Spännande och intressant film men stundvis lite segt tempo. Men klart godkänd.
Kriffot
2010-12-10
Bra sluttamp på en annars rätt händelselös film. Sen undrar ja va CGI effekterna skulle va bra för.
idd
2010-11-28
bra story å bra upplösning men tyvärr är filmen på tok för tjatig å storyn utvecklas för långsamt..