Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

7 Chinese Brothers


Larry är oförmögen att behålla ett arbete på grund av hans dåliga beteende. Efter att han fått sparken från en restaurang, söker han arbete på en bilverkstad eftersom han har en crush på chefen. Medan han väntar på att få ärva sin mormors förmögenhet, driver han mest bara omkring i Austin tillsammans med sin sömniga sidekick, den franska bulldoggen Arrow.


Originaltitel 7 Chinese Brothers
Regissör Bob Byington
Manus Bob Byington
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Jason Schwartzman, Olympia Dukakis, Tunde Adebimpe, Eleanore Pienta, Stephen Root, Jimmy Gonzales, John Gatins, Jonathan Togo, Ted Beck, Chris Doubek, Grover Coulson, Alex Karpovsky, Jennifer Prediger, Alex Ross Perry, Anna Margaret Hollyman
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 29
Filmnummer 115619

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bozze80
2016-04-24
Är nästan barnsligt förtjust i Jason Schwartzman, trots detta så blir inte denna film speciellt intressant. Den puttrar på i samma tempo, har sina små poänger och lustigheter, men som helhet är det tämligen ointressant och långtråkigt, trots den korta speltiden...
shibari
2015-11-06
En film om en knegarkille som gett upp om livet. Han är rätt larvig, så filmen blir ganska larvig. Han pratar mycket med sin hund. Efter ca 35 minuter så blir filmen rätt okej.
AlbinWesley
2015-11-02
Stilsäkert med konsekvent ljudläggning, jumpcuts och handhållen kamera, även om digitalfotot här inte faller mig i smaken är det ganska klädsamt för filmen. Utan Jason Schwartzman hade den förvisso knappt varit någonting alls, men tack vare densamme blir resultatet i mina ögon lyckat. Rolig bagatell.