Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

7 Days 2 Live


Året är 1976 och paret Kosinskis hus har varit tyst och mörkt i en vecka. Polisen i den lilla landsorten åker dit och undersöker läget, de finner att alla fönster och dörrar blivit igenspikade från insidan. I vardagsrummet hittar de frun död, och maken sitter katatonisk i ett hörn en bit bort. Tjugotre år senare flyttar ett nytt par in i huset, och det tar inte lång tid innan mystiska saker börjar ske.


Originaltitel Seven Days To Live
Alternativ titel 7 Days to Live
Regissör Sebastian Niemann
Manus Dirk Ahner
Genre 2000-tal, Thriller
Skådespelare Sean Pertwee, Amanda Plummer, Nick Brimble, Chris Barnes, Gina Bellman, Sean Chapman, Eddie Cooper, Dave Hill (III)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 63
Filmnummer 29581

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

amonamarth
2013-05-05
Fyfan vilken skit.
Christofer
2008-08-19
En rätt hygglig spökhistoria. Jag gillade speciellt detaljen med "dagarna" och hur det presenterades. Synd att slutet blir så platt och standardmässigt. Ett bättre slut hade kunnat höja ett snäpp.
Anakin_84
2008-04-18
usch, vad illa. filmen började okej, fastän man såg från början att det inte var mycket att hänga upp i granen, men slutet drar ned betyget ännu mer. där försvann det lilla som var spännande och allt som blev kvar var bara massa fjant. platt slut över huvud taget. illa. svag tvåa. hade kunnat ge den en stabil tvåa, om det inte vore för de sista minuterna i filmen......*suck!
queerish
2008-03-17
inte så läskig eller spännande och många hål i handlingen. om man bortser från det övernaturliga så skulle aldrig nåt liknande hänt i verkligheten, folk hade inte agerat så som dom gör i filmen. får ytterligare minus för att det är ytterligare en film som presenterar författare som nåt jävla labilt paket.
denise_87
2008-03-05
nje..sådär, gick och se iaf :)
flykt
2008-01-16
missade tyvärr sista halvtimmen p.g.a trasig dvd. så mitt betyg kanske inte ska användas som för stor riktlinje. men alla ettor? filmens sista halvtimme måste suga bra mycket för att dra ner den starka tvåan, trots en del uppenbara ripoffs.
Docklands
2007-12-26
Förstår inte vad som är så dåligt med den här filmen. En vanliga standard skräckis med en del snnygga fotton...
-_Louise_-
2007-10-11
Men jahapp. Så intressant. Otroligt vackert hus dock. Otroligt vackert!
GREENida
2007-10-04
Nej, den var verkligen inte bra. Dåligt manus, usla skådespelare... Se inte den.
Bredman
2007-09-22
Det här är en film jag gillar. Det är en inre psykologisk kamp mot demoner. Ni som dissar den här filmen och förmodligen gillar äckelskräck vet inte om att man i sitt inre, sina drömmar, kan drömma betydligt verkligare skräckhistorier än vad en film makare kan göra. Jag drömmer skräckfilmer nästan varje natt och därför ser jag inte sånt skit på Tv eller DVD. Jag har fått nog av den varan under natten. Ni som inte har den fantasin kan fortsätta och titta på era skitäckliga filmer och dissa den inre psykologins formidabla scenario.