nya casino utan svensk licens

84 Charlie Mopic

Året är 1969 och vi får följa med en amerikansk spaningspatrull på ett uppdrag under Vietnamkriget. Filmen framskrider i form av en dokumentär där ett kamerateam följer med under uppdraget.

20180

Biberkolben
2012-12-08
"His name is...Trrrrrruuuooong"
Gordyal
2012-06-13
Jag gillar formatet, vilket bidrar starkt till en realistisk känsla. Däremot är filmen rätt så tråkig under långa perioder. Fast å andra sidan bidrar även det till den realistiska känslan. Bör ses om. (8/15)
LosBerkos
2010-04-21
Kändes fräsch och lovande i början, och kunde ha varit riktigt riktigt bra! Tyvärr fanns knappt en tillstymmelse till realism i karaktärernas uppträdande i fält, vilket gjorde sista halvan av filmen snudd på outhärdlig.
Fats
2010-02-11
Gillar att den är filmad som en dokumentär, men närvarokänslan saknas ändå. Den är förutsägbar och karaktärerna känns rätt platta. Men det finns ändå en del småsaker som lyfter den. Sen är det ju fucking nam också :)
Slicc
2005-08-19
Varför köpa en film som man tror är dålig?? :S
Snah
2005-03-22
Helt okej för att vara lågbudget, men ingen större ofredlig upplevelse.
Creap
2004-10-31
Tyckte inte att den kändes alls verklig faktiskt, produktionen kändes ganska b. Men den var okej i övrigt... fast det var en svag trea.
Valross
2004-10-11
Kändes klart verklig. Kunde gjorts bättre, men klart bra och sevärd ändå.
Pappenheim
2004-03-20
Okänt guldkorn bland krigsfilmer som jag kan rekommendera. Påtaglig realism och effektiv dokumentärfilmkänsla gör att den här pärlan får en 4:a.