Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Åsa-Nisse i agentform


Vi slungas rakt in i filmen utan förtexter. Sex gogo-brudar dansar omkring mitt i naturen. Konstapel Klöverhage, Akke Carlsson med hitlermustasch, ligger och spanar på flickorna. Någon har dock fått syn på Klöverhage, och skjuter sönder hans kikare, den ena efter den andra. Samtidigt har en störningssändare etablerats i Knohult, med resultat att TV bara sänder fyra år gamla program. Knohult är därmed isolerat från övriga världen. Åsa-Nisse och Klabbarparn lär upp Sjökvisten till hemlig agent och sätter honom på spåret. I denna film ser vi inte skymten av Kristin och Eulalia.


Originaltitel Åsa-Nisse i agentform
Regissör Arne Stivell
Manus Arne Stivell
Genre 60-tal, Komedi
Skådespelare John Elfström, Artur Rolén, Maude Adelson, Gus Dahlström, Akke Carlsson, Stellan Skantz, Gustaf Lövås, Lars Lennartsson, Gösta 'Snoddas' Nordgren, Lena Stivell, Mikael Ramel, Anna Öst
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 177
Filmnummer 22321

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


karlmats
2019-07-04
Det här var faktiskt riktigt uselt. Det är om möjligt ännu mer osammanhängande än vanligt och det märks att gubbarna börjar bli lite äldre för nog är den, som vanligt, improviserade dialogen lite mer gaggig än den brukar vara. Några höjdarscener finns det, men skulle man klippa ihop en "best of" Åsa-Nisse så bidrar nog den här filmen inte med mer än max 30 sekunder. Sjökvisten är stabil som vanligt men man undrar ju vad alla dansande brallisar gör i det där skumraskhuset egentligen. Så mycket dumt som händer att man blir lite matt. Hoppas avslutningen på serien hittar lite mer livskraft än så här. Den kan inte komma undan med ett högre betyg den här gången, ingen bra start för Nesse-debuterande Arne Stivell men han trodde väl att de här kultfilmerna spelade in sig själv, tji fick han, och vi som tittar. 1an är väl ändå något stark.
Rai
2017-11-08
Vad ska man säga? Åsa-Nisse är ju alltid Åsa-Nisse. Det finns ett sällsamt ljus av uselhet, fånerier i filmerna, men ljuset över just Åsa-Nisse filmerna kan inte annat än bli uppfylld av humor och värmen och det klarar knappast några andra filmer som är lika usla... Därför älskar jag Åsa-Nisse-filmerna..
yrkeschaufföre
2015-10-22
Jag har aldrig förstått varför Gus Dahlström är med i Åsa-Nissse-filmerna, humorn är ju tvärt emot Crazyhumorn som Gus representerar. Men den här filmen är lite smårolig och har några vaga poänger men när slutet kommer blir det uppenbart att man inte orkade skriva ett ordentligt slut utan bara tramsar till det å sen går alla hem.
LTT86
2015-05-22
Story var helt enkelt för tråkig för att bli intresserat. Det var klart bättre än förra Åsa Nisse jag sog på och hade en bättre story som var mycket enklare att följa, men tyvärr var den inte tillräcklig intresserat för mig att komma in i.
Intro
2010-11-16
kultfilm!
HerrArne
2009-07-13
Agent 00 Sjökvist med rätt att sälja potatis...
FabianBom
2009-04-19
kultfilm....
Scrite
2008-02-19
Jag hatar Åsa nisse dom är värdelösa allihop.
TheDeadlySpawn
2007-02-06
Åsa Nisse - Sveriges absoluta filmhjälte nummer 1 alla kategorier! Alla Åsa Nisse filmerna är urhärliga Buskis klassiker! Den bästa filmserie som gjorts i Sverige helt klart! :D Undrar när alla filmerna kommer i en dvd box?
Eorling
2006-11-03
Det här kan inte ens ha varit roligt 1967...
Visa äldre kommentarer »